Dunaújvárosi Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Húsok

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
További szűrők
Ár szerint

Füstölt Karaj

Füstölt Karaj Formázott, csontnélküli sertéskaraj. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.

1375 Ft / db
5500 Ft/kg

Füstölt kolbász

Nem tartalmaz mestrerséges ízfokozót, szinezéket! 1 szál körülbelül 30 – 40 dkg. Csomagolás: papír. Termékeinket pontos mérés utáni árak alapján kell fizetni!

1383 Ft / szál
4610 Ft/kg

Füstölt Szalonna

Hagyományosan sózva, pácolva, füstöltve! A fűszeres pácolás miatt eltér a megszokott só, füst ízvilágtól! Nem tartalmaz ízfokozót, mesterséges szinezéket. A fűszeres pácunk kizárólag a füszerkerti növények kombinációiból áll össze!  1 tábla körülbelül 1,5 – 2,5 kg. Csomagolás: papír. Termékeinket pontos mérés utáni árak alapján kell fizetni!  

1810 Ft / db
3620 Ft/kg

Füstölt tarja

Füstölt tarja A füstölt tarja csont nélküli sertéstarja felhasználásával készül. A tarját nevezhetjük a sertés "félbehasított nyakának". Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.

1375 Ft / db
5500 Ft/kg

Hátsó csülök

Nyers hátsó csülök. Rendelési és visszamondási határidő keddenként 19.00 óra. Egészben, csontozva (csonttal együtt) 1 egész körülbelül 1,5- 2 kg Csomagolás: vákuum tasak Termékeinket pontos mérés utáni árak alapján kell fizetni!

3053 Ft / db
2035.33 Ft/kg

Karaj csont

Karaj csont Figyelem! Rendelési és visszamondási határidő keddenként 19.00 óra! Rendelés: minimum 1 kg. Csomagolás: nylon zacskó Termékeinket pontos mérés utáni árak alapján kell fizetni!

1310 Ft / kg
1310 Ft/kg

Karaj filé, egész

Karaj filé Figyelem! Rendelési és visszamondási határidő keddenként 19.00 óra! 1 egész körülbelül 2,8 – 3,8 kg. Csomagolás: vákuum tasak Termékeinket pontos mérés utáni árak alapján kell fizetni!

2850 Ft / db
2850 Ft/kg

Kenőmájas (sertés)

Siker termékünk vákuum csomagolva! A gyermekek körében kifejezetten elismert termék! :-) -adalékmentes - nem tartalmaz hozzáadott ízfokozót - enyhén füstölt 1 rúd kb. 60 dkg. A csomag tartalma kb. 30 dkg.

1410 Ft / csomag
4700 Ft/kg

Kenyérszalonna

Kenyérszalonna A sertésnek a hátán lévő szalonnájából van megformálva ez a húsrész. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.

750 Ft / db
3000 Ft/kg

Kenyérszalonna Egész Tábla

Kenyérszalonna A sertésnek a hátán lévő szalonnájából van megformálva ez a húsrész. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest. Egy tábla kb.:0,8-1,5kg.

3000 Ft2400 Ft / db
2400 Ft/kg

Kocsonya csomag

Kocsonya csomag Figyelem! Rendelési és visszamondási határidő keddenként 19.00 óra! Csomagban kapható! 1 csomag / átlagosan 1,7 – 2 kg / 4000 Ft Tartalma: 2 egész sertésköröm sertésbőr csontozott sertés első csülök Csomagolás: egységcsomagban, vákuum tasak

4500 Ft / csomag
4500 Ft/csomag

Kolbász - Csemege

Füstölt kolbászunk friss sertéshús, és titkos fűszerkeverékünk elegye. Hagyományosan disznóbélbe töltjük. Tartósítószert nem tartalmaz. Háromnapos füstölés után nyeri el tökéletes ízét, és tarósságát. A "csemege" megnevezés, arra utal, hogy nem tartalmaz csípős paprikát. A füstölt kolbász vásárolható egysége: Pár Egy pár súlya kb.: 0,7-1,3 kg. A végső árat mérés után tudjuk megadni.

4000 Ft / pár
5000 Ft/kg