Dunaújvárosi Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Méz, méhészeti termékek

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
További szűrők
Ár szerint

Akácméz

Vásárlóink körében legnagyobb kedvenc az akácmézünk. Világos, nehezen kristályosodó, sokáig megőrzi folyékony állapotát magas gyümölcscukor-tartalma miatt. Akácvirág illata és jellegzetes aromája teszi egyedeivé. Kiváló édesítőszer. Fogyasztható teában, vajas kenyérrel, sütéshez-főzéshez reggeli müzlihez alkotórészként egyaránt. Csökkenti a gyomorsav túltengést. Íze nem túl karakteres emiatt fogyasztása a mézzel ismerkedők számára leginkább ajánlható.

3000 Ft / üveg
3000 Ft/üveg

Bodzás méz

Bodzavirág ágyon érlelt akácméz. A bodzavirágot a gazdaságunk melletti területekről gyűjtjük be minden évben, így biztosítva azt, hogy semmilyen szennyeződést ne tartalmazzon. A bodza kellemes aromája jól érezhető a mézben. Ajánlott megfázás esetén, különösen erős köhögésre.

3600 Ft / db
3600 Ft/db

Chilis krémméz 250 g

Chilis krémméz Egy igazán különleges krémes finomság. Ínyenceknek ajánlott. Alapja a repceméz, mely a kristályosodása alatt egy krémes állagot vesz fel. Ajánlott húsok pácolásához, de önmagába is finom csemege. Ajánlott fogyasztás előtt átkeverni.

1300 Ft / db
1300 Ft/db

Csokis-mentás krémméz 250 g

Csokis-mentás krémméz. Egy igazán különleges krémes finomság. Ínyenceknek ajánlott. Alapja a repceméz, mely a kristályosodása alatt egy krémes állagot vesz fel. Ajánlott fogyasztás előtt átkeverni.

1300 Ft / db
1300 Ft/db

Gyömbéres-fahéjas krémméz 250 g

Gyömbéres-fahéjas krémméz. A méz a gyömbér és a fahéj jótékony hatása együttesen érvényesülnek ebben a krémes finomságban. Alapja a repceméz, melynek krémes állaga rendkívül jól passzol a különböző fűszernövényekhez. Igazán finom csemege, akár önmagában fogyasztva, akár a kávéba elkeverve, de palacsintába, vagy más süteményekbe is kiválló.  

1300 Ft / db
1300 Ft/db

Levendulás méz

Méheink a levendulaültetvényünkről igazi levendulamézet gyűjtenek, ehhez társul még a levendulával egy időben virágzó növények nektárja. Aromája igazán különleges, de ezzel együtt jótékony hatása is jelentős. Nyugtató hatása miatt egy kiskanállal fefekvés előtt elfogyasztva nyugodt, pihentető alvást biztosít.  

3600 Ft / db
3600 Ft/db

Méhviasz gyertya

100% Természetes méhviaszból készült gyertya. Az égése során negatív ionokat bocsájt ki, mely kedvezően hat a szervezetünkre, tisztítja a helyiség levegőjét. A kellemes illatát a méznek és a bene lévő propolisznak köszönheti. Természetes fénye nyugtató hatással bír az emberi testre és lélekre. 

1500 Ft / db
1500 Ft/db

Mézválogatás

Ünnepi mézválogtás díszdobozban. A csomag tartalmaz akác, vegyes és repce mézet 3db 250g-os kiszerelésben.

2500 Ft / csomag
2500 Ft/csomag

Napraforgó Krémméz

A napraforgó mézből magas szőlőcukor tartalma és gyors kristályosodásra való tulajdonsága miatt kiváló krémméz készíthető. A krémesítő eljárásnak köszönhetően aranysárga, citrusos, könnyen kenhető selymes mézet kapunk. Virágporban gazdag ezért igen értékes tápanyagforrás. Elsősorban sütéshez, tea ízesítésére használjuk.

2000 Ft / üveg
2000 Ft/üveg

Napraforgó Méz

Aranysárga színű, jellegzetesen zamatos, erős illatú, enyhén citrusos ízű méz. Nagyon gyorsan kristályosodik, melynek során narancssárga árnyalatúvá válik nagyméretű kristályok képződnek benne. A kristályosodás réteges, nem egyöntetű, mint a repceméznél a folyékony és a kristályos réteg elkülönül benne. Mindez természetes jelenség, minőségét nem befolyásolja. Elsősorban sütéshez-főzéshez ajánljuk. Jó színanyaga miatt mézeskalács készítésére a legalkalmasabb fajtaméz. Savassága miatt savtúltengésben szenvedők ne fogyasszák.

1700 Ft / üveg
1700 Ft/üveg

Repce Krémméz

A repce méz természeténél fogva, rendkívül gyorsan kristályosodik magas szőlőcukor tartalma miatt. Ezen tulajdonságát kihasználva készítünk belőle krémmézet. A krémesítés során semmit nem adunk hozzá. Automata krémesítő gép segítségével, óránként 15 percet keverve 3-4 napon belül válik finomszemcsés fehér krém állagúvá. Vásárlóink körében nagyon kedvelt, mivel krémes állagának köszönhetően könnyen kenhető kenyérre, természetes édesítőszer teába, kávéba, valamint finom desszertek készíthetők belőle.

2100 Ft / üveg
2100 Ft/üveg

Repceméz

Folyékony halványsárga színű, kristályosodva hófehér színű méz. Magas szőlőcukor tartalma miatt gyorsan, egyöntetűen kristályosodik, mindez természetes jelenség minőségét nem befolyásolja. Lúgos kémhatású, gyógyhatása gyomorsav túltengés esetén is megmutatkozik. Fogyasztható kávéban, teában valamint finom desszertek is készíthetők belőle.

1800 Ft / üveg
1800 Ft/üveg