Dunaújvárosi Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Tehéntejből készült termékek

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
További szűrők
Ár szerint

Pataki rudi

Igazi túróból készült finomság. Semmilyen hozzáadott tartósítószert nem tartalmaz.  Étcsokoládés és tejcsokoládés rudit is tudtok rendelni. A diabetikus rudi természetesen étcsokoládéval készül.  Egy diabetikus rudi beltartalma az én számításaim szerint:  243.17 kcal kalória  9.71 g fehérje  14.28g szénhidrát  17.64g zsír A rudi kb. 25-30 grammos. Folyamatosan bővül íz palettánk. Jelenleg az új ìzünk amit rendelni lehet a földimogyorós-karamellás rudi, mogyoró darabkás tejcsokoládèval bevonva.

200 Ft / db
200 Ft/db

Pataki Rudi - Étcsokis - Családi csomag 15 db

Csalàdi csomag az "Édesszájúaknak"! Egy csomagban 15 db ètcsokis rudi található, a màr jòl megszokott ìzben ès minősègben.  Limitàlt mennyisègben lesz kaphatò!  

1950 Ft / csomag
130 Ft/db

Ricottás szendvicskrém lilahagymás

Ordából készült kenhető szendvicskrém lilahagymával ízesítve.

800 Ft / db
800 Ft/db

Ricottás szendvicskrém natúr

Ordából készült kenhető natúr szendvicskrém.

800 Ft / db
800 Ft/db

Sajtkrém

A sajtkrémünk egy markánsabb ízű kultúrával készül. A kicsöpögtetett sajtkrémet sóval és különböző fűszerekkel ízesítjük és keverjük lágyra.  Egy doboz sajtkrém 200gramm.   

1010 Ft / db
5050 Ft/kg

Sajttál

A sajttálainkon vegyesen találhatóak a sajtjaink. Mindenből igyekszünk egy kicsit rakni.  Gomolya sajtokból találhatók rajta snidlinges, natúr, füstölt, fokhagymás, chilis, lilahagymás, diós és borsos.  Parenyicából natúr, snidlinges vagy chilis.  Töltött parenyicából sonkás, kolbászos, körözöttes, sajtkrémes, ordás-lekváros.  Érlelt sajtból pedig trappista, ementáli és borban érlelt sajt.  

7300 Ft / doboz
7300 Ft/doboz

Sajtválogatás

Különböző sajtkainkból készült válogatás. Egy dobozban 100 gramm sajt található.  Ezekből a sajtokból kerül a dobozokba: Gomolya sajtokból találhatók rajta snidlinges, natúr, füstölt, fokhagymás, chilis, lilahagymás, diós és borsos.  Parenyicából natúr, snidlinges vagy chilis.  Töltött parenyicából sonkás, kolbászos, körözöttes, sajtkrémes, ordás-lekváros.  Érlelt sajtból pedig trappista, ementáli és borban érlelt sajt. 

750 Ft / db
7.5 Ft/g

Snidlinges sajt

Pasztörizált tehéntejből,oltó és kultúra hozzáadásával.1 db 30 dkg. Friss snidlingel izesitve.

1600 Ft / db
5333.33 Ft/kg

Tarka borsos sajt

 Pasztörizált, friss tehén tejből készült, tarka borssal ízesített sajt. Egy darab 30 dkg súlyú. 

1600 Ft / db
5333.33 Ft/kg

Tehéntej - Családi csomag 2 l

Szeretnénk kedveskedni a sok tejet rendelőknk és a környezetnek is a két literes palackokkal.  A teheneinket zárt rendszerben fejjük, így a tejnek nem lesz "istálló" szaga és íze. A tejet kíméletes technológiával pasztőrizáljuk, így az értékes tápanyagok és vitaminok megmaradnak benne. Teheneinket karámos rendszerben tartjuk és legelőre járnak ki. A tej zsìrtartalma 3,9 % A tej eltarthatòsàga 5 nap. A tej íze legelési időszakban ( áprils és szeptember között) változhat. A tehenek ezen időszakban vadvirágokat, gyógynövényeket is legelhetnek az ősgyepen. A tej íze és beltartalma is változik.  Egy kis szösszenet: Korábbi kutatások már igazolták, hogy a friss füvön élő, legeltetett szarvasmarhák teje ötször annyi konjugált linolsavat (CLA) tartalmaz, mint az állattenyésztő telepeken élő társaiké. Állatkísérletek során azt is igazolták már, hogy a CLA védi a szívet és segíthet a lefogyásban. A Harvard Egyetem közegészségügyi intézetének kutatói Hannia Campos vezetésével most azt mutatták ki, hogy az emberi szervezet magasabb CLA-szintje csökkenti a szívinfarktus kockázatát. Forrás: hvg.hu

750 Ft / db
375 Ft/l

Tehéntej - Fitt 1 l

A pasztörizàlt tejet egy szeparàtor segìtsègèvel fölözzük. Ez a tej ìgy kevesebb tejzsírt tartalmaz. Zsìrtartma 1,9 % Eltarthatósàga 5 nap. 

350 Ft / l
350 Ft/l

Tehéntej - laktózmentes 1 l

A teljes tejet pasztörizálás után laktáz enzimmel kezeljük, így 24 óra elteltével a laktóz érzékenyek is fogyaszthatják.  Eltarthatóság 5 nap

520 Ft / db
520 Ft/l