Dunaújvárosi Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Zöldségek

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
További szűrők
Ár szerint
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-04-25
Rendelhető 2024-04-23-ig

Csípős mix - Nagy doboz

Megköszönjük, ha a dobozt visszahozod.

1600 Ft / doboz
1600 Ft/doboz
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-04-25
Rendelhető 2024-04-23-ig

Édesburgonya (batáta)

- Sárga húsú (Ásotthalmi 12-es magyar fajtájú), sárga héjú batáta. - Gumóméret: ~200g-1000g - "Magas a C-, B2-, B6-, valamint E-vitamin tartalma, gazdag olyan ásványi anyagokban mint kálium, a réz és a mangán, alacsony a zsír- és koleszterintartalma és neve ellenére cukorbetegek is fogyaszthatják." - A cukorbetegeken kívül, ideális a kisgyermekek hozzátáplálásában, valamint bármely korosztály számára könnyen beépíthető diétás, illetve normál étrendbe is! - Megnevezése ellenére rendszertanilag nem rokona a burgonyának! - Változatosan elkészíthető: felhasználható köretnek, grillezhető, süthető, főzhető, de akár sütemény is készíthető belőle.

900 Ft / kg
900 Ft/kg
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-04-25
Rendelhető 2024-04-23-ig

Édesburgonya csomag

- Édesburgonya csomag 5kg-os raschel zsákban - Sárga húsú (Ásotthalmi 12-es magyar fajtájú), sárga héjú batáta. - Gumóméret: ~200g-1000g - "Magas a C-, B2-, B6-, valamint E-vitamin tartalma, gazdag olyan ásványi anyagokban mint kálium, a réz és a mangán, alacsony a zsír- és koleszterintartalma és neve ellenére cukorbetegek is fogyaszthatják." - A cukorbetegeken kívül, ideális a kisgyermekek hozzátáplálásában, valamint bármely korosztály számára könnyen beépíthető diétás, illetve normál étrendbe is! - Megnevezése ellenére rendszertanilag nem rokona a burgonyának! - Változatosan elkészíthető: felhasználható köretnek, grillezhető, süthető, főzhető, de akár sütemény is készíthető belőle.

4000 Ft3500 Ft / zsák
700 Ft/kg

Ételízesítő

Ételízesítő : 20dkg sóval tartosított darált zőldségek ( sárgarépa , ptrezselyem , zeller , vöröshagyma , káposzta  , karalábé , fokhagyma , petrezselyem zöld , zeller zöld , lestyán , paprika , só )

1200 Ft / db
1200 Ft/db

Ezerjófű: Bio Csira -Ízes - Pikáns csiramag -100 g

Bio magok: vöröshere, lucerna, fehérrépa, rózsa retek, daikon retek, vöröskáposzta, brokkoli, görögszéna, rukkola, rambo retek Felhasználás: 100 g magból kb. 500 g csíra készíthet. A Bio Ízes-Pikáns csíramag az Ezerjófű énkezű gyógyműves bio terméke. A csírák a természet csodálatos kincsei. A kicsi magban ott rejlik a kifejlett növény, apró, de tömény ehető formában.Tiszták, frissek, tápanyagokban, vitaminokban, ásványi anyagokban, enzimekben gazdagok. A csíráztatást mi magunk is könnyedén megoldhatjuk otthon. Nem kell hozzá kert. Csupán néhány egyszerű háztartási kellék szükséges hozzá. Néhány nap alatt finom, egészséges és mindenekelőtt friss zöldhöz jutunk, amit azonnal arathatunk és fogyaszthatunk is:) A csírák fogyasztása nagyon egészséges bármely korosztály számára, hiszen az apró növények telis tele vannak ásványi anyagokkal, vitaminokkal, enzimekkel és antioxidánsokkal. Nem utolsó sorban nagyon finomak, roppanósan frissek. Figyeljünk az alapanyagokra! Kizárólag ellenőrzött forrásból származó, kiváló minőségű magokat használjunk! Csíráztatás recept: - csíráztatásra alkalmas bio csíramagok - széles szájú nagyobb dunsztosüveg - gézlap - egy erős befőttes gumi - víz Csíráztatás: 1 - Szórjuk a csíramagokat az alaposan megtisztított dunsztosüvegekbe. Fontos, hogy egy üvegbe csupán egyféle magot tegyünk. (Azért kell a nagy üveg, mert a fejlődő csíráknak szükséges lesz a hely.) 2 - A csíramagokra öntsünk tiszta, hűvös, de nem jéghideg vizet. A víz éppen lepje el a magokat. Fedjük le az üveget a gézlapokkal. 3 - Hagyjuk ázni a csíramagokat annyi időre, amíg jól megszívják magukat. 4 - Öntsük le a vizet a magokról a gézen keresztül. 5 - Állítsuk az üvegeket világos, meleg helyre. Arra ügyeljünk, hogy közvetlen napsütés ne érje őket.  6 - 12 óránként mossuk át a magokat langyos, inkább hűvös vízzel. Ennek az a célja, hogy mindig nedvesen tartsuk, de ne áztassuk szét a csíramagokat. 7 - 1-2 napon belül megjelennek az első kis hajtások. (Az öblítést mindaddig folytassuk, amíg a csíranövények el nem érik a kívánt nagyságot.  Csíranövénytől és a csíráztatás külső körülményeitől függően 2-4 nap múlva, az első apró zöld levélkék megjelenésekor kivehetjük a csírákat az üvegből és megkezdhetjük a csíranövények fogyasztását. A csírák hűtőben körülbelül 1 hétig tárolhatók.

1400 Ft / db
1400 Ft/g

Ezerjófű: Bio Csira -Kismama csiramag -100 g

Bio magok: vöröshere, lucerna, mungóbab, fehérrépa, görögszéna, édeskömény Felhasználás: 100 g magból kb. 500 g csíra készíthető. A Bio Kismama csíramag az Ezerjófű énkezű gyógyműves bio terméke. A csírák a természet csodálatos kincsei. A kicsi magban ott rejlik a kifejlett növény, apró, de tömény ehető formában.Tiszták, frissek, tápanyagokban, vitaminokban, ásványi anyagokban, enzimekben gazdagok. A csíráztatást mi magunk is könnyedén megoldhatjuk otthon. Nem kell hozzá kert. Csupán néhány egyszerű háztartási kellék szükséges hozzá. Néhány nap alatt finom, egészséges és mindenekelőtt friss zöldhöz jutunk, amit azonnal arathatunk és fogyaszthatunk is:) A csírák fogyasztása nagyon egészséges bármely korosztály számára, hiszen az apró növények telis tele vannak ásványi anyagokkal, vitaminokkal, enzimekkel és antioxidánsokkal. Nem utolsó sorban nagyon finomak, roppanósan frissek. Figyeljünk az alapanyagokra! Kizárólag ellenőrzött forrásból származó, kiváló minőségű magokat használjunk! Csíráztatás recept: - csíráztatásra alkalmas bio csíramagok - széles szájú nagyobb dunsztosüveg - gézlap - egy erős befőttes gumi - víz Csíráztatás: 1 - Szórjuk a csíramagokat az alaposan megtisztított dunsztosüvegekbe. Fontos, hogy egy üvegbe csupán egyféle magot tegyünk. (Azért kell a nagy üveg, mert a fejlődő csíráknak szükséges lesz a hely.) 2 - A csíramagokra öntsünk tiszta, hűvös, de nem jéghideg vizet. A víz éppen lepje el a magokat. Fedjük le az üveget a gézlapokkal. 3 - Hagyjuk ázni a csíramagokat annyi időre, amíg jól megszívják magukat. 4 - Öntsük le a vizet a magokról a gézen keresztül. 5 - Állítsuk az üvegeket világos, meleg helyre. Arra ügyeljünk, hogy közvetlen napsütés ne érje őket.  6 - 12 óránként mossuk át a magokat langyos, inkább hűvös vízzel. Ennek az a célja, hogy mindig nedvesen tartsuk, de ne áztassuk szét a csíramagokat. 7 - 1-2 napon belül megjelennek az első kis hajtások. (Az öblítést mindaddig folytassuk, amíg a csíranövények el nem érik a kívánt nagyságot.  Csíranövénytől és a csíráztatás külső körülményeitől függően 2-4 nap múlva, az első apró zöld levélkék megjelenésekor kivehetjük a csírákat az üvegből és megkezdhetjük a csíranövények fogyasztását. A csírák hűtőben körülbelül 1 hétig tárolhatók.

1400 Ft / db
14 Ft/g

Ezerjófű: Bio Csira -Retek Mix csiramag -100 g

Bio magok: rózsa retek, daikon retek, rambo retek, hurrikán retek, vörös rubin retek Felhasználás: 100 g magból kb. 500 g csíra készíthető. A Bio Retek-Mix csíramag az Ezerjófű énkezű gyógyműves bio terméke. A csírák a természet csodálatos kincsei. A kicsi magban ott rejlik a kifejlett növény, apró, de tömény ehető formában.Tiszták, frissek, tápanyagokban, vitaminokban, ásványi anyagokban, enzimekben gazdagok. A csíráztatást mi magunk is könnyedén megoldhatjuk otthon. Nem kell hozzá kert. Csupán néhány egyszerű háztartási kellék szükséges hozzá. Néhány nap alatt finom, egészséges és mindenekelőtt friss zöldhöz jutunk, amit azonnal arathatunk és fogyaszthatunk is:) A csírák fogyasztása nagyon egészséges bármely korosztály számára, hiszen az apró növények telis tele vannak ásványi anyagokkal, vitaminokkal, enzimekkel és antioxidánsokkal. Nem utolsó sorban nagyon finomak, roppanósan frissek. Figyeljünk az alapanyagokra! Kizárólag ellenőrzött forrásból származó, kiváló minőségű magokat használjunk! Csíráztatás recept: - csíráztatásra alkalmas bio csíramagok - széles szájú nagyobb dunsztosüveg - gézlap - egy erős befőttes gumi - víz Csíráztatás: 1 - Szórjuk a csíramagokat az alaposan megtisztított dunsztosüvegekbe. Fontos, hogy egy üvegbe csupán egyféle magot tegyünk. (Azért kell a nagy üveg, mert a fejlődő csíráknak szükséges lesz a hely.) 2 - A csíramagokra öntsünk tiszta, hűvös, de nem jéghideg vizet. A víz éppen lepje el a magokat. Fedjük le az üveget a gézlapokkal. 3 - Hagyjuk ázni a csíramagokat annyi időre, amíg jól megszívják magukat. 4 - Öntsük le a vizet a magokról a gézen keresztül. 5 - Állítsuk az üvegeket világos, meleg helyre. Arra ügyeljünk, hogy közvetlen napsütés ne érje őket.  6 - 12 óránként mossuk át a magokat langyos, inkább hűvös vízzel. Ennek az a célja, hogy mindig nedvesen tartsuk, de ne áztassuk szét a csíramagokat. 7 - 1-2 napon belül megjelennek az első kis hajtások. (Az öblítést mindaddig folytassuk, amíg a csíranövények el nem érik a kívánt nagyságot.  Csíranövénytől és a csíráztatás külső körülményeitől függően 2-4 nap múlva, az első apró zöld levélkék megjelenésekor kivehetjük a csírákat az üvegből és megkezdhetjük a csíranövények fogyasztását. A csírák hűtőben körülbelül 1 hétig tárolhatók.

1400 Ft / db
14 Ft/g

Ezerjófű: Bio Csira -Rukkola csiramag -100 g

Felhasználás: 100 g magból kb. 500 g csíra készíthető. A BIO rukkola önmagában nehezen csíráztatható. Egyéb magkeverékhez 3-6%-ban hozzáadható. Bébinövénynek (microgreen) kiválóan alkalmas. Tárolás: száraz, hűvös helyen közvetlen napfénytől védve tárolandó. A Bio Rukkola csíramag az Ezerjófű énkezű gyógyműves bio terméke. A csíráztatást mi magunk is könnyedén megoldhatjuk otthon. Nem kell hozzá kert. Csupán néhány egyszerű háztartási kellék szükséges hozzá. Néhány nap alatt finom, egészséges és mindenekelőtt friss zöldhöz jutunk, amit azonnal arathatunk és fogyaszthatunk is:) A csírák fogyasztása nagyon egészséges bármely korosztály számára, hiszen az apró növények telis tele vannak ásványi anyagokkal, vitaminokkal, enzimekkel és antioxidánsokkal. Nem utolsó sorban nagyon finomak, roppanósan frissek. Figyeljünk az alapanyagokra! Kizárólag ellenőrzött forrásból származó, kiváló minőségű magokat használjunk! Csíráztatás recept: - csíráztatásra alkalmas bio csíramagok - széles szájú nagyobb dunsztosüveg - gézlap - egy erős befőttes gumi - víz Csíráztatás: 1 - Szórjuk a csíramagokat az alaposan megtisztított dunsztosüvegekbe. Fontos, hogy egy üvegbe csupán egyféle magot tegyünk. (Azért kell a nagy üveg, mert a fejlődő csíráknak szükséges lesz a hely.) 2 - A csíramagokra öntsünk tiszta, hűvös, de nem jéghideg vizet. A víz éppen lepje el a magokat. Fedjük le az üveget a gézlapokkal. 3 - Hagyjuk ázni a csíramagokat annyi időre, amíg jól megszívják magukat. 4 - Öntsük le a vizet a magokról a gézen keresztül. 5 - Állítsuk az üvegeket világos, meleg helyre. Arra ügyeljünk, hogy közvetlen napsütés ne érje őket.  6 - 12 óránként mossuk át a magokat langyos, inkább hűvös vízzel. Ennek az a célja, hogy mindig nedvesen tartsuk, de ne áztassuk szét a csíramagokat. 7 - 1-2 napon belül megjelennek az első kis hajtások. (Az öblítést mindaddig folytassuk, amíg a csíranövények el nem érik a kívánt nagyságot.  Csíranövénytől és a csíráztatás külső körülményeitől függően 2-4 nap múlva, az első apró zöld levélkék megjelenésekor kivehetjük a csírákat az üvegből és megkezdhetjük a csíranövények fogyasztását. A csírák hűtőben körülbelül 1 hétig tárolhatók.

1400 Ft / db
1400 Ft/g

Ezerjófű: Bio Csira -Sport-Fitt csiramag (100 g)

Bio magok: vöröshere, lucerna, mungóbab, lencse, rózsa retek, daikon retek, vöröskáposzta, görögszéna, brokkoli, fehérrépa, rukkola, rambo retek Felhasználás: 100 g magból kb. 500 g csíra készíthető. Felhasználás: A kész csíranövényeket ehetjük-tehetjük salátákhoz, zöldségköretekhez, tojásételekhez, tésztafélékhez, vagy belekeverhetjük kefirbe, joghurtba, túróba, de fogyaszthatjuk egyszerűen vajas kenyérre szórva is. Tárolás: száraz, hűvös helyen közvetlen napfénytől védve tárolandó. A Bio Sport-Fitt csíramag az Ezerjófű énkezű gyógyműves bio terméke.

1400 Ft / db
1400 Ft/g

Fodormenta

Frissen szedve, vegyszermentes permakultúrás termelésből.

400 Ft / csomó
400 Ft/csomó

Fokhagyma (0,5 kg)

Házi fokhagyma 

1100 Ft / csomag
2200 Ft/kg

Friss fejes saláta

Az átadás napján frissen felszedett közepes méretű fejes saláta.

400 Ft / db
400 Ft/db