Dunaújvárosi Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Egyedi fényképes ajándéktárgyak

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
További szűrők
Ár szerint

EGYEDI MÉCSESTARTÓ - hópihe

"Békés, áldott karácsonyi ünnepeket!" feliratú, karácsonyi mintázatú, kerámia mécsestartó, amelyen szállingózó hópihés kép is látható. A gyertyatartó 5cm magas és 8cm az átmérője. Mécses nem jár hozzá, az a dekoráció része!

2500 Ft / db
2500 Ft/db

EGYEDI MÉCSESTARTÓ - hópihe álló

"Békés, áldott karácsonyi ünnepeket!" feliratú, karácsonyi mintázatú, kerámia mécsestartó, amelyen álló hópihés kép is látható. A gyertyatartó 5cm magas és 8cm az átmérője. Mécses nem jár hozzá, az a dekoráció része!

2500 Ft / db
2500 Ft/db

EGYEDI SAJÁT FOTÓS KIRAKÓ - kicsi

Készíttess EGYEDI, SAJÁT FOTÓS kirakót/puzzle-t! A kirakóra/puzzle-ra BÁRMIT (de tényleg bármit) rá tudunk nyomtatni: egyedi grafikát, egyedi szöveget, a kedvenc meséből egy részletet, saját fotót vagy akár gyermekrajzot is! Ez egy igazán egyedi, személyre szabott ajándék lehet! Az általad kért grafikát/fotót/rajzot e-mailben küldd el - legkésőbb a megrendelésed másnapjáig: szerda délig, hogy a minősége ne torzuljon. Az e-mailben mindenképpen jelezd, hogy a Dunakosár által rendelsz, hiszen a kész terméket is itt fogod tudni átvenni!  E-mail: belso.viola@gmail.com A kirakó/puzzle mérete: 20 x 15 cm.

2000 Ft / db
2000 Ft/db

EGYEDI SAJÁT FOTÓS KIRAKÓ - nagy

Készíttess EGYEDI, SAJÁT FOTÓS kirakót/puzzle-t! A kirakóra/puzzle-ra BÁRMIT (de tényleg bármit) rá tudunk nyomtatni: egyedi grafikát, egyedi szöveget, a kedvenc meséből egy részletet, saját fotót vagy akár gyermekrajzot is! Ez egy igazán egyedi, személyre szabott ajándék lehet! Az általad kért grafikát/fotót/rajzot e-mailben küldd el - legkésőbb a megrendelésed másnapjáig: szerda délig, hogy a minősége ne torzuljon. Az e-mailben mindenképpen jelezd, hogy a Dunakosár által rendelsz, hiszen a kész terméket is itt fogod tudni átvenni!  E-mail: belso.viola@gmail.com A kirakó/puzzle mérete: 29 x 20 cm, A/4-es méretű.

3000 Ft / db
3000 Ft/db

EGYEDI SAJÁT FOTÓS KONYHAI KESZTYŰ

Készíttess EGYEDI, SAJÁT FOTÓS konyhai kesztyűt!  A konyhai kesztyű-re BÁRMIT rá tudunk nyomtatni: egyedi grafikát, egyedi szöveget, saját fotót! Ez egy igazán egyedi, személyre szabott ajándék lehet! Az általad kért grafikát/fotót/rajzot e-mailben küldd el - legkésőbb a megrendelésed másnapjáig: szerda délig, hogy a minősége ne torzuljon. Az e-mailben mindenképpen jelezd, hogy a Dunakosár által rendelsz, hiszen a kész terméket is itt fogod tudni átvenni!  E-mail: belso.viola@gmail.com Anyaga: textil. Vastag, kiváló hőálló teflon bevonattal. PRÉMIUM minőségű! Az ár 1 darab kesztyűre érvényes, tehát ha 1 párat szeretnél, 2 darabot kell rendelned!

3000 Ft / db
3000 Ft/db

Feleség. Anya. Főnök. feliratos bögre

Feleség. Anya. Főnök. feliratos bögre, melynek kerámia az anyaga. A felirat a bögre mindkét oldalán megtalálható. Szublimált, kézi technikával készült.  Űrtartalma: 3 dl. Mosogatógépbe betehető.

2700 Ft / db
2700 Ft/db

Karácsonyi mintás egyedi teáskanál 1.

Kézzel készített egyedi, karácsonyi mintás evőeszköz: teáskanál. A zöld színű alapon szív mézeskalács motívum, narancs szelet, piros bogyók, kávészemek láthatóak, alul cukorpálcával. A minta süthető gyurmából készült. Nem ártalmas az emberre, abszolút ehető/iható vele az étel. Mosogatógépbe nem tehetőek, áztatni sem szabad. Sima folyó csapvízzel moshatóak. Ha különleges, egyedi ajándékokat keresel! Férfiaknak és Hölgyeknek is egyaránt különleges ajándék. 

2800 Ft / db
2800 Ft/db

Karácsonyi mintás egyedi teáskanál 2.

Kézzel készített egyedi, karácsonyi mintás evőeszköz: teáskanál. A krém színű alapon szív mézeskalács motívum, narancs szelet, piros bogyók, kávészemek láthatóak, alul cukorpálcával. A minta süthető gyurmából készült. Nem ártalmas az emberre, abszolút ehető/iható vele az étel. Mosogatógépbe nem tehetőek, áztatni sem szabad. Sima folyó csapvízzel moshatóak. Ha különleges, egyedi ajándékokat keresel! Férfiaknak és Hölgyeknek is egyaránt különleges ajándék. A zöld ilyen mintájú kanállal párosítva lehet akár úgy is adni páros ajándékként, hogy a zöld a férfié, a krémszínű a hölgyé.

2800 Ft / db
2800 Ft/db

Karácsonyi mintás egyedi teáskanál 3.

Kézzel készített egyedi, karácsonyi mintás evőeszköz: teáskanál. A krém/bézs színű alapon szív mézeskalács motívum, narancs szelet, piros bogyók, kávészemek láthatóak, alul csillaggal. A minta süthető gyurmából készült. Nem ártalmas az emberre, abszolút ehető/iható vele az étel. Mosogatógépbe nem tehetőek, áztatni sem szabad. Sima folyó csapvízzel moshatóak. Ha különleges, egyedi ajándékokat keresel! Férfiaknak és Hölgyeknek is egyaránt különleges ajándék. 

2800 Ft / db
2800 Ft/db

Karácsonyi mintás egyedi teáskanál 4.

Kézzel készített egyedi, karácsonyi mintás evőeszköz: teáskanál. A krém színű alapon cukorpálcás haboskávé motívum, narancs szelet, szív mézeskalács, kávészemek láthatóak, alul kis zöld levélkével, piros bogyókkal, csillaggal. A minta süthető gyurmából készült. Nem ártalmas az emberre, abszolút ehető/iható vele az étel. Mosogatógépbe nem tehetőek, áztatni sem szabad. Sima folyó csapvízzel moshatóak. Ha különleges, egyedi ajándékokat keresel! Férfiaknak és Hölgyeknek is egyaránt különleges ajándék. 

2800 Ft / db
2800 Ft/db

Karácsonyi vicces bögre

Karácsonyi vicces bögre, melynek kerámia az anyaga. Űrtartalma: 3 dl. Mosogatógépbe betehető.

2500 Ft / db
2500 Ft/db

Kávé mintás egyedi teáskanál 1.

A fotón a 4. kávés kanalat tudod itt megrendelni!!! Kézzel készített egyedi, kávé mintás evőeszköz: teáskanál. A világos színű alapon gőzölgő kávés csésze látható, melynél a gőz egy szív alakzatban forr össze, alatta kávészemek. A minta süthető gyurmából készült. Nem ártalmas az emberre, abszolút ehető/iható vele az étel. Mosogatógépbe nem tehetőek, áztatni sem szabad. Sima folyó csapvízzel moshatóak. Ha különleges, egyedi ajándékokat keresel! Férfiaknak és Hölgyeknek is egyaránt különleges ajándék. 

2800 Ft / db
2800 Ft/db