Dunaújvárosi Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Karkötők - női

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
További szűrők
Ár szerint

Jáspis, Tejkvarc, Hegyikristály és Hematit karkötő 2

4 féle ásványból készült karkötő: Matt pink zebra Jáspis, matt Hegyikristály, Tejkvarc és rosegold Hematit ásványgyöngy karkötő, rosegold színű strasszos köztesekkel. A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es.   TEJKARVC: A Tejkvarc másik neve a Hókvarc, amely valójában még ki nem kristályosodott Hegyikristály. Gyógyhatása megegyezik a Hegyikristályéval, de nem fejti ki olyan gyorsan a hatását, ezért hosszabb ideig érdemes viselni, mint a Hegyikristályt. Csonterősítő, ízületi problémákra is javallott. Segít a gondolataink tárgyilagos kinyilvánítására, a fontosabb döntéseink meghozatalában. Védi az auránkat. HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott. JÁSPIS: Védő ásvány. Régen a harcosoknál is volt e célból. Megvéd a rossz dolgoktól, óv, elnyeli a negatív energiákat. Önzetlenségre, szerénységre tanít. Segít a kitűzött céljaid elérésében. Segíti a felépülést a kórházi kezelések után. Csillagjegyek: Kos, Ikrek, Oroszlán, Skorpió, Bak, Halak, Nyilas, Szűz, Rák, Bika. HEMATIT: Energiával lát el. Nem véletlenül ajánlják műtétek után: segíti a felépülést. Vérzés csillapító. Vérszegénységben szenvedőknek különösen ajánlott. Csillagjegyek: Bak, Skorpió, Kos, Vízöntő.  

3800 Ft / db
3800 Ft/db

Kék színű Lávakő karkötő

Ez a karkötő 23 darab, 8 mm-es, kétféle kék színű lávakövekből áll. Ez egy átlagos női méret. Rugalmas damilra van felfűzve. LÁVAKŐ: Gyógyító hatását több ezer éve ismerik. Méregtelenítő, sejt regeneráló, erősíti az izmokat, az idegrendszert. Fokozza a szeretet kimutatását viselőjének. Anyagának köszönhetően ha illóolajokat, parfümöt cseppentünk rá, mélyen magába szívja azt és hosszú órákon keresztül illatolható. Csillagjegyek: Skorpió, Bak, Nyilas, Vízöntő.

3800 Ft / db
3800 Ft/db

Kék Tigrisszem ásványkarkötő, Életfa köztessel

Kék színű Tigrisszem ásványgyöngy karkötő, közepén ezüst színű Életfa köztessel. Rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok és az Életfa köztes mérete is 8 mm-es. TIGRISSZEM: A szem betegségeire, az idegrendszerre, az epilepsziára van jótékony hatással. Fájdalomcsillapító hatású. Növeli a koncentráló képességet. Csökkenti a depressziót. Viselőjét optimistává teszi. Csillagjegyek: Szűz, Skorpió, Ikrek, Nyilas, Oroszlán. ÉLETFA: Eredete már Kr.e. 2000-re is visszanyúlik. Az Életfa egy rendkívül fontos szimbólum. Viselőjére bőséges jólétet (táplálékot, vizet, növekedést), menedéket, gondoskodást, erőt, bölcsességet, hosszú élettartamot, az újjászületést jelképez!

3800 Ft / db
3800 Ft/db

Kunzit és Hegyikristály ásványgyöngy karkötő 2.

Kunzit és (sima és roppantott) Hegyikristály ásványgyöngy karkötő, ezüst színű strasszokkal, közepén ezüst színű Szív köztessel. A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es.   KUNZIT: A szeretet ásványa. Nagyon magas rezgésű. Megvéd a negatív dolgoktól. Boldogságot von viselője köré. Erős fájdalomcsillapító, idegnyugtató. HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.

3800 Ft / db
3800 Ft/db

Kunzit és roppantott Hegyikristály ásványgyöngy karkötő

Kunzit és színezett roppantott Hegyikristály ásványgyöngy karkötő, közepén ezüst színű Szív köztessel. A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es.   KUNZIT: A szeretet ásványa. Nagyon magas rezgésű. Megvéd a negatív dolgoktól. Boldogságot von viselője köré. Erős fájdalomcsillapító, idegnyugtató. HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.

3800 Ft / db
3800 Ft/db

Magenta Jáde ásványgyöngy karkötő Cirkóniával

Magenta Jáde ásványgyöngy karkötő, ezüst színű Cirkóniával: Magenta Jáde ásványgyöngy karkötő, ezüst színű pici köztesekkel és ezüst színű Cirkónia kővel a közepén. Rendkívül nőies darab: akár alkalmakra, ünnepekre, de a hétköznapi viselethez is használható. A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es. JADE: Már őseink is használták: a szerencse köve. A tisztaság, a nyugalom és a lelki béke jelképe. Védelmet nyújt, távol tartja az ártalmakat. Vonzza a szerencsét és a barátságot. Méregtelenítő, sebgyógyító hatású. Növeli az önállóságot. Jáde az álom köve is. Megszűnteti az ingerlékenységet. Babaváró ásvány: fokozza a termékenységet. Terhesség alatt és szüléskor is lehet viselni, sokat segít. Jótékony hatással van a szem problémákra.

4000 Ft / db
4000 Ft/db

Magenta Tigrisszem ásványkarkötő, Hegyikristállyal

Magenta színű Tigrisszem ásványgyöngy karkötő, közepén kettő ezüst színű köztes gyöngy közé “zárt” roppantott Hegyikristállyal. Rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es. TIGRISSZEM: A szem betegségeire, az idegrendszerre, az epilepsziára van jótékony hatással. Fájdalomcsillapító hatású. Növeli a koncentráló képességet. Csökkenti a depressziót. Viselőjét optimistává teszi. Csillagjegyek: Szűz, Skorpió, Ikrek, Nyilas, Oroszlán. HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.

3800 Ft / db
3800 Ft/db

Magenta Tigrisszem karkötő Hegyikristállyal

Magenta színű Tigrisszem ásványgyöngyökből és négy darab roppantott Hegyikristályból készült karkötő. Rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok között nincsenek köztesek, így fém allergiásoknak is tökéletes választás lehet. Az ásványok mérete 8 mm-es. TIGRISSZEM: A szem betegségeire, az idegrendszerre, az epilepsziára van jótékony hatással. Fájdalomcsillapító hatású. Növeli a koncentráló képességet. Csökkenti a depressziót. Viselőjét optimistává teszi. Csillagjegyek: Szűz, Skorpió, Ikrek, Nyilas, Oroszlán. HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.

3800 Ft / db
3800 Ft/db

Makramé CSAKRA karkötő - ekrü

Makramé technikával készített karkötő ekrü színben, a csakra hét színeihez való ásványokkal. Az ásványok mérete 8 mm - es. A karkötő kialakításának köszönhetően méretre igazítható bárki számára.   Az ásványok rövid leírása: JADE: Már őseink is használták: a szerencse köve. A tisztaság, a nyugalom és a lelki béke jelképe. Védelmet nyújt, távol tartja az ártalmakat. Vonzza a szerencsét és a barátságot. Méregtelenítő, sebgyógyító hatású. Növeli az önállóságot. Jáde az álom köve is. Megszűnteti az ingerlékenységet. Babaváró ásvány: fokozza a termékenységet. Terhesség alatt és szüléskor is lehet viselni, sokat segít. Jótékony hatással van a szem problémákra. JÁSPIS: Védő ásvány. Régen a harcosoknál is volt e célból. Megvéd a rossz dolgoktól, óv, elnyeli a negatív energiákat. Önzetlenségre, szerénységre tanít. Segít a kitűzött céljaid elérésében. Segíti a felépülést a kórházi kezelések után. Csillagjegyek: Kos, Ikrek, Oroszlán, Skorpió, Bak, Halak, Nyilas, Szűz, Rák, Bika. BOROSTYÁN: Az emberiség első drágaköve. Gyulladáscsökkentő. Melegséget és bizalmat ad viselőjének. Véd a negatív energiáktól. Lázcsillapító hatással bír. Bőrbetegségekre kiváló. Serkenti az agy funkcióit. Régebben a babáknak is adták fogzáskor. Csillagjegyek: Ikrek, Szűz, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő. TIGRISSZEM: A szem betegségeire, az idegrendszerre, az epilepsziára van jótékony hatással. Fájdalomcsillapító hatású. Növeli a koncentráló képességet. Csökkenti a depressziót. Viselőjét optimistává teszi. Csillagjegyek: Szűz, Skorpió, Ikrek, Nyilas, Oroszlán. TÜRKIZ: Törökországról kapta a nevét, mert ott fedezték fel először. Védőkő. Nagyon erős gyógyító hatású ásvány. Támogatja a tápanyagok felszívódását, erős immunerősítő. Ideg nyugtató, energiával tölt fel. Torok problémákra jó, véd a vírusos megbetegedések ellen. Fájdalomcsillapító hatású. Teljes egészében védi a viselőjét. Csillagjegyek: Nyilas, Halak, Mérleg.

3000 Ft / db
3000 Ft/db

Makramé CSAKRA karkötő - fehér

Makramé technikával készített karkötő fehér színben, a csakra hét színeihez való ásványokkal. Az ásványok mérete 8 mm - es. A karkötő kialakításának köszönhetően méretre igazítható bárki számára.   Az ásványok rövid leírása: JADE: Már őseink is használták: a szerencse köve. A tisztaság, a nyugalom és a lelki béke jelképe. Védelmet nyújt, távol tartja az ártalmakat. Vonzza a szerencsét és a barátságot. Méregtelenítő, sebgyógyító hatású. Növeli az önállóságot. Jáde az álom köve is. Megszűnteti az ingerlékenységet. Babaváró ásvány: fokozza a termékenységet. Terhesség alatt és szüléskor is lehet viselni, sokat segít. Jótékony hatással van a szem problémákra. Csillagjegyek: Halak, Bika, Mérleg. JÁSPIS: Védő ásvány. Régen a harcosoknál is volt e célból. Megvéd a rossz dolgoktól, óv, elnyeli a negatív energiákat. Önzetlenségre, szerénységre tanít. Segít a kitűzött céljaid elérésében. Segíti a felépülést a kórházi kezelések után. Csillagjegyek: Kos, Ikrek, Oroszlán, Skorpió, Bak, Halak, Nyilas, Szűz, Rák, Bika. BOROSTYÁN: Az emberiség első drágaköve. Gyulladáscsökkentő. Melegséget és bizalmat ad viselőjének. Véd a negatív energiáktól. Lázcsillapító hatással bír. Bőrbetegségekre kiváló. Serkenti az agy funkcióit. Régebben a babáknak is adták fogzáskor. Csillagjegyek: Ikrek, Szűz, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő. TIGRISSZEM: A szem betegségeire, az idegrendszerre, az epilepsziára van jótékony hatással. Fájdalomcsillapító hatású. Növeli a koncentráló képességet. Csökkenti a depressziót. Viselőjét optimistává teszi. Csillagjegyek: Szűz, Skorpió, Ikrek, Nyilas, Oroszlán. TÜRKIZ: Törökországról kapta a nevét, mert ott fedezték fel először. Védőkő. Nagyon erős gyógyító hatású ásvány. Támogatja a tápanyagok felszívódását, erős immunerősítő. Ideg nyugtató, energiával tölt fel. Torok problémákra jó, véd a vírusos megbetegedések ellen. Fájdalomcsillapító hatású. Teljes egészében védi a viselőjét. Csillagjegyek: Nyilas, Halak, Mérleg.

3000 Ft / db
3000 Ft/db

Makramé CSAKRA karkötő - fekete

Makramé technikával készített karkötő fekete színben, a csakra hét színeihez való ásványokkal. Az ásványok mérete 8 mm - es. A karkötő kialakításának köszönhetően méretre igazítható bárki számára.   Az ásványok rövid leírása: JADE: Már őseink is használták: a szerencse köve. A tisztaság, a nyugalom és a lelki béke jelképe. Védelmet nyújt, távol tartja az ártalmakat. Vonzza a szerencsét és a barátságot. Méregtelenítő, sebgyógyító hatású. Növeli az önállóságot. Jáde az álom köve is. Megszűnteti az ingerlékenységet. Babaváró ásvány: fokozza a termékenységet. Terhesség alatt és szüléskor is lehet viselni, sokat segít. Jótékony hatással van a szem problémákra. JÁSPIS: Védő ásvány. Régen a harcosoknál is volt e célból. Megvéd a rossz dolgoktól, óv, elnyeli a negatív energiákat. Önzetlenségre, szerénységre tanít. Segít a kitűzött céljaid elérésében. Segíti a felépülést a kórházi kezelések után. Csillagjegyek: Kos, Ikrek, Oroszlán, Skorpió, Bak, Halak, Nyilas, Szűz, Rák, Bika. BOROSTYÁN: Az emberiség első drágaköve. Gyulladáscsökkentő. Melegséget és bizalmat ad viselőjének. Véd a negatív energiáktól. Lázcsillapító hatással bír. Bőrbetegségekre kiváló. Serkenti az agy funkcióit. Régebben a babáknak is adták fogzáskor. Csillagjegyek: Ikrek, Szűz, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő. TIGRISSZEM: A szem betegségeire, az idegrendszerre, az epilepsziára van jótékony hatással. Fájdalomcsillapító hatású. Növeli a koncentráló képességet. Csökkenti a depressziót. Viselőjét optimistává teszi. Csillagjegyek: Szűz, Skorpió, Ikrek, Nyilas, Oroszlán. TÜRKIZ: Törökországról kapta a nevét, mert ott fedezték fel először. Védőkő. Nagyon erős gyógyító hatású ásvány. Támogatja a tápanyagok felszívódását, erős immunerősítő. Ideg nyugtató, energiával tölt fel. Torok problémákra jó, véd a vírusos megbetegedések ellen. Fájdalomcsillapító hatású. Teljes egészében védi a viselőjét. Csillagjegyek: Nyilas, Halak, Mérleg.

3000 Ft / db
3000 Ft/db

Makramé VÉDELMEZŐ karkötő

A kabbala szerint a piros karkötő viselése általános védelmet nyújt a negatív dolgok és a múlt ártó hatásai ellen. Megvéd minket mások irigy tekintetétől, segít eltávolítani saját magunkból a féltékenységet és a haragot. Nélkülözhetetlen eszköze a testi és a lelki védelemnek. Ha a karkötő magától elszakad a kezünkön, az azt jelenti, hogy megtette a dolgát. Kössünk fel egy másikat a csuklónkra, ugyanúgy, ahogy az előzőt tettük fel. Kialakításának köszönhetően méretre igazítható bárki számára. A karkötőt becsomagolva és ajándékkártyával adjuk, amire le van írva a  szerepe.

1700 Ft / db
1700 Ft/db