Dunaújvárosi Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Kulcstartók

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
További szűrők
Ár szerint

Cicás kulcstartó-fehér

7 mm-es horgolt cica kulcstartón fehér színben.

1600 Ft / db
1600 Ft/db

Cicás kulcstartó-szürke

7 mm-es horgolt cica kulcstartón szürke színben.

1600 Ft / db
1600 Ft/db

Cicás kulcstartó-szürkecirmos

7 mm-es horgolt cica kulcstartón szürkecirmos színben.

1600 Ft / db
1600 Ft/db

Cicás kulcstartó-türkizkék

7 mm-es horgolt cica kulcstartón türkizkék színben.

1600 Ft / db
1600 Ft/db

Cicás kulcstartó-vöröscirmos

7 mm-es horgolt cica kulcstartón vöröscirmos színben.

1600 Ft / db
1600 Ft/db

Csakra kulcstartó

Csakra kulcstartó 7 féle ásványból (Ametiszt, Lapis Lazuli, Türkiz, Jáspis, Tigrisszem, Borostyán, Jade), Lótusz virág és Angyalszárny medálokkal. Testünknek 7 fő csakrája van, amiket körforgásszerűen erősíti, segíti ezen ásványok hatása. LÓTUSZVIRÁG: Kiemelkedő spirituális szimbólum. A lótuszvirág a mindennapi újjászületést, szépséget, megújulást, kiemelkedést, hitet, jólétet, megvilágosodást, tisztaságot, bölcsességet, békét, intelligenciát, az élni akarást szimbolizálja. Több kultúrában is úgy vélik, hogy a lótuszvirág varázslatos pozitív tulajdonságokkal bír.

2400 Ft / db
2400 Ft/db

Fehér Angyalka kulcstartó karikán

Fehér Angyal kör alakú kulcstartó karikán. Az Angyal feje roppantott Hegyikristály, az alja fehér színű akril, amely virág formájú. Gyönyörű ajándék lehet Hölgyeknek.   HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.

900 Ft / db
900 Ft/db

Kulcstartó - BIZALOM

Nemzeti színű kulcstartó, BIZALOM felirattal, Lávakő ásványokkal, Szív - Életfa és négylevelű Lóhere medálokkal, ezüst színű kulcstartó karikán. A terméket csomagolva adjuk át, így ajándéknak is tökéletes választás lehet.   LÁVAKŐ: Gyógyító hatását több ezer éve ismerik. Méregtelenítő, sejt regeneráló, erősíti az izmokat, az idegrendszert. Fokozza a szeretet kimutatását viselőjének. Anyagának köszönhetően ha illóolajokat, parfümöt cseppentünk rá, mélyen magába szívja azt és hosszú órákon keresztül illatolható.   ÉLETFA: Eredete már Kr.e. 2000-re is visszanyúlik. Az Életfa egy rendkívül fontos szimbólum. Viselőjére bőséges jólétet (táplálékot, vizet, növekedést), menedéket, gondoskodást, erőt, bölcsességet, hosszú élettartamot, az újjászületést jelképez!

2400 Ft / db
2400 Ft/db

Kulcstartó - HIT

Nemzeti színű kulcstartó, HIT felirattal, Lávakő ásványokkal, Életfa és Szív medálokkal, ezüst színű kulcstartó karikán. A terméket csomagolva adjuk át, így ajándéknak is tökéletes választás lehet.   LÁVAKŐ: Gyógyító hatását több ezer éve ismerik. Méregtelenítő, sejt regeneráló, erősíti az izmokat, az idegrendszert. Fokozza a szeretet kimutatását viselőjének. Anyagának köszönhetően ha illóolajokat, parfümöt cseppentünk rá, mélyen magába szívja azt és hosszú órákon keresztül illatolható.   ÉLETFA: Eredete már Kr.e. 2000-re is visszanyúlik. Az Életfa egy rendkívül fontos szimbólum. Viselőjére bőséges jólétet (táplálékot, vizet, növekedést), menedéket, gondoskodást, erőt, bölcsességet, hosszú élettartamot, az újjászületést jelképez!    

2400 Ft / db
2400 Ft/db

Kulcstartó - SZERETET

Nemzeti színű kulcstartó, SZERETET felirattal, Lávakő ásványokkal, Életfa és Szív medálokkal, ezüst színű kulcstartó karikán. A terméket csomagolva adjuk át, így ajándéknak is tökéletes választás lehet.   LÁVAKŐ: Gyógyító hatását több ezer éve ismerik. Méregtelenítő, sejt regeneráló, erősíti az izmokat, az idegrendszert. Fokozza a szeretet kimutatását viselőjének. Anyagának köszönhetően ha illóolajokat, parfümöt cseppentünk rá, mélyen magába szívja azt és hosszú órákon keresztül illatolható.   ÉLETFA: Eredete már Kr.e. 2000-re is visszanyúlik. Az Életfa egy rendkívül fontos szimbólum. Viselőjére bőséges jólétet (táplálékot, vizet, növekedést), menedéket, gondoskodást, erőt, bölcsességet, hosszú élettartamot, az újjászületést jelképez!

2400 Ft / db
2400 Ft/db

Kulcstartó katicás

3,5 cm-es horgolt katica kulcstartóval.

1300 Ft / db
1300 Ft/db

Kulcstartó piros szivecske

3 cm-es horgolt szivecske kulcstartóval.

1000 Ft / db
1000 Ft/db