Dunaújvárosi Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Kulcstartók

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
További szűrők
Ár szerint

Kulcstartó süni -rozsdaszínű

6 cm-es horgolt süni kulcstartóval.

1500 Ft / db
1500 Ft/db

Kulcstartó teknős-barna

3,5 cm-es horgolt teknős kulcstartóval.

1300 Ft / db
1300 Ft/db

Kulcstartó teknős-sarga/kék

3,5 cm-es horgolt teknős kulcstartóval.

1300 Ft / db
1300 Ft/db

Lávakő kulcstartó medálokkal

Kulcstartó férfiaknak: Kör alakú kulcstartó karikán, fekete színű Lávakő ásványokkal, Könyv, Kávé és Nyakkendő medálokkal.   LÁVAKŐ: Gyógyító hatását több ezer éve ismerik. Méregtelenítő, sejt regeneráló, erősíti az izmokat, az idegrendszert. Fokozza a szeretet kimutatását viselőjének. Anyagának köszönhetően ha illóolajokat, parfümöt cseppentünk rá, mélyen magába szívja azt és hosszú órákon keresztül illatolható.

2400 Ft / db
2400 Ft/db

Legjobb Anya kulcstartó

Szív alakú kulcstartó karikán, mély piros Jáspis ásvánnyal, “Legjobb Anya” felirattal, Szív – Életfa és Mom: “Anya” medálokkal, rózsa bojttal.   JÁSPIS: Védő ásvány. Régen a harcosoknál is volt e célból. Megvéd a rossz dolgoktól, óv, elnyeli a negatív energiákat. Önzetlenségre, szerénységre tanít. Segít a kitűzött céljaid elérésében. Segíti a felépülést a kórházi kezelések után.

2400 Ft / db
2400 Ft/db

Lézergravírozott kulcstartó - Testvér

"A testvérek olyanok, mint a fák ágai: bár különböző irányba tartanak, de a gyökerük közös." kulcstartó. Lézergravírozott kulcstartó. 35 x 25 x 1 mm-es gravírozandó felülettel, rozsdamentes acélból készült medál. A kulcstartó karika: ezüst színű, 25 mm-es. Dísz csomagolásban, kísérő kártyával. Ára: 2 700 Ft.

2700 Ft / db
2700 Ft/db

Piros Jáspis Angyalka szív kulcstartón

Piros Jáspis ásványgyöngyből Angyalka, szív alakú kulcstartón. A piros szín pluszban kifejezi még a szeretetet, a szerelmet is. Gyönyörű ajándék lehet Hölgyeknek.   JÁSPIS: Védő ásvány. Régen a harcosoknál is volt e célból. Megvéd a rossz dolgoktól, óv, elnyeli a negatív energiákat. Önzetlenségre, szerénységre tanít. Segít a kitűzött céljaid elérésében. Segíti a felépülést a kórházi kezelések után.

900 Ft / db
900 Ft/db

Rózsakvarc Angyalka szív kulcstartón

Rózsakvarc Angyal szív alakú kulcstartó karikán. Gyönyörű ajándék lehet Hölgyeknek.   RÓZSAKVARC: A feltétel nélküli szeretet és a végtelen béke, a harmónia köve. Minden szinten megtisztítja és megnyitja a szivet. A nők termékenységének fokozására, a szívfájdalmak enyhítésére ősidők óta használják. Ha szeretnénk bevonni az életünkbe a szerelmet, a rózsakvarc tökéletes erre. A fennálló kapcsolatban visszaállítja a bizalmat és a harmóniát. Segít, hogy elfogadjuk és szeressük önmagunkat. A szerelem köve. Nyugtató hatású, stresszoldó. Eltávolítja a negatív energiát. A rózsakvarc a legnemesebb gyógyító.

900 Ft / db
900 Ft/db

Rózsaszín Angyalka szív kulcstartón

Rózsaszín Angyal szív alakú kulcstartón. Az Angyal feje színezett (rózsaszín) roppantott Hegyikristály, az alja rózsaszín akril, amely virág formájú. Gyönyörű ajándék lehet Hölgyeknek.   HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.

900 Ft / db
900 Ft/db

“Szeretlek Anya” kulcstartó

  Szív alakú kulcstartó karikán, rózsakvarc ásvánnyal, “Szeretlek Anya” felirattal, MOM (Anya) és Szív-Életfa medálokkal, rózsaszín rózsa bojttal. RÓZSAKVARC: A szeretet és a béke, a harmónia köve. A nők termékenységének fokozására, a szívfájdalmak enyhítésére ősidők óta használják. Segít, hogy elfogadjuk és szeressük önmagunkat. A szerelem köve. Nyugtató hatású, stresszoldó.

2400 Ft / db
2400 Ft/db

“Szeretlek Mama” kulcstartó

Szív alakú kulcstartó karikán: fehér Achát, fehér és kék színű roppantott Hegyikristály ásványokkal, “Szeretlek mama” felirattal, Believe – “Hinni” és Szív – Életfa medálokkal. ACHÁT: Erősíti az önbizalmat, segíti önmagunk elfogadását. Serkenti az emlékezetet, a feladatok gyorsabban való megjegyzését. Javítja a figyelmet, az összpontosítást, a koncentrációt. Segíti a stabil érzelmi állapot létrehozását, nyugtat. Csökkenti az elfojtott haragot, dühöt. Aki szeretne leszokni a dohányzásról, segíti benne az Achát ásvány. Csillagjegyek: Skorpió, Rák, Ikrek, Bika. HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.

2400 Ft / db
2400 Ft/db