Dunaújvárosi Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Ásványból

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
További szűrők
Ár szerint

1 köves szögletes hajcsat, Ezüst

1 pár (2 db) ezüst színű, szögletes hajcsat /hajtű, Ezüst színű csillogó kővel. Erős, masszív, nem csúszik ki a haj belőle! Nemcsak kislányoknak!

1000 Ft / pár
1000 Ft/pár

1 köves szögletes hajcsat, Rózsaszín

1 pár (2 db) ezüst színű, szögletes hajcsat /hajtű, rózsaszín színű csillogó kővel. Erős, masszív, nem csúszik ki a haj belőle! Nemcsak kislányoknak!

1000 Ft / pár
1000 Ft/pár

1 köves szögletes hajcsat, Türkiz

1 pár (2 db) ezüst színű, szögletes hajcsat /hajtű, Türkiz színű csillogó kővel. Erős, masszív, nem csúszik ki a haj belőle! Nemcsak kislányoknak!

1000 Ft / pár
1000 Ft/pár

2 köves szögletes hajcsat, Ezüst

1 pár (2 db) ezüst színű, szögletes hajcsat /hajtű, 2 darab Ezüst színű csillogó kövekkel. Erős, masszív, nem csúszik ki a haj belőle! Nemcsak kislányoknak!

1000 Ft / pár
1000 Ft/pár

2 köves szögletes hajcsat, Rózsaszín

1 pár (2 db) ezüst színű, szögletes hajcsat /hajtű, 2 darab Rózsaszín színű csillogó kövekkel. Erős, masszív, nem csúszik ki a haj belőle! Nemcsak kislányoknak!

1000 Ft / pár
1000 Ft/pár

2 köves szögletes hajcsat, Türkiz

1 pár (2 db) ezüst színű, szögletes hajcsat /hajtű, 2 darab Türkiz színű csillogó kövekkel. Erős, masszív, nem csúszik ki a haj belőle! Nemcsak kislányoknak!

1000 Ft / pár
1000 Ft/pár

3 féle ásványból fűzött karkötő, Shamballa gyönggyel

3 féle ásványból készült, Shamballa gyönggyel a közepén Próbáltam természetes fénynél is fotózni, hogy jól látható legyen az ásványok szépsége   HEMATIT: Energiával lát el. Nem véletlenül ajánlják műtétek után: segíti a felépülést. Vérzés csillapító. Vérszegénységben szenvedőknek különösen ajánlott.   ROPPANTOTT HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.   TEJKARVC: A Tejkvarc másik neve a Hókvarc, amely valójában még ki nem kristályosodott Hegyikristály. Gyógyhatása megegyezik a Hegyikristályéval, de nem fejti ki olyan gyorsan a hatását, ezért hosszabb ideig érdemes viselni, mint a Hegyikristályt. Csonterősítő, ízületi problémákra is javallott. Segít a gondolataink tárgyilagos kinyilvánítására, a fontosabb döntéseink meghozatalában. Védi az auránkat.

3800 Ft / db
3800 Ft/db

Akvamarin ásványgyöngy karkötő, Hegyikristállyal

Tengerkék színű Akvamarin ásványgyöngy karkötő, közepén 1 szem roppantott Hegyikristállyal, amit 2 darab strasszos ezüst köztes fog körbe. A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es.   AKVAMARIN: Az Akvamarin erős stresszcsökkentő hatással bír. Nyugtatja a lelket, az elmét. Enyhíti a valamitől való félelmet. Segít abban, hogy viselője kitartóbb legyen. Jó hatással van a látásra, a fogakra, a gyomorra, az immunrendszerre, a torokfájásra és a pajzsmirigy problémákra.   HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.

3800 Ft / db
3800 Ft/db

Alvókendő- baba

100 % pamuttextilből és horgolófonalból készült alvókendő(nyunyóka) biztonsági szemmel, antiallergén tömőanyaggal,  mosható 40 C fokon.

2300 Ft2000 Ft / db
2000 Ft/db

Ametiszt ásvány karkötő

Ametiszt ásványgyöngy karkötő. Fém nélküli, így a fém allergiásoknak is ajánlott! A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es. AMETISZT: Óvó ásvány. Segít az összpontosításban, a mértékletesség tartásban. Hiperaktívaknak ajánlott, segíti a nyugtalan alvás kiküszöbölését és a higgadtságot. A düh, a félelem, az aggódás elhessegetését, elfelejtését segíti. Segít feldolgozni, ha úgy érezzük, vesztettünk valamiben. Csillapítja a fájdalmakat: izom, fej, belek.

3800 Ft / db
3800 Ft/db

Angyalka - akasztós, fehér Hegyikristály

Roppantott Hegyikristályból fűzött Angyalka. Organza szalaggal van felfogatva, így bárhová fel lehet akasztani, akár a karácsonyfára is. 20 darabtól egyedi árajánlatot adunk.

900 Ft / db
900 Ft/db

Angyalka - akasztós, kék

Színezett roppantott Hegyikristály az Angyalka feje, a szoknyája akril. Organza szalaggal van felfogatva, így bárhová fel lehet akasztani, akár a karácsonyfára is. 20 darabtól egyedi árajánlatot adunk.

900 Ft / db
900 Ft/db