Dunaújvárosi Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Ásványból

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
További szűrők
Ár szerint

Könyvjelző 4.

Fém alapú könyvjelző, Rózsakvarc és roppantott Hegyikristály ásványokkal és ezüst színű strasszokkal. Az ásványok alatt ezüst színű könyv medál lóg. RÓZSAKVARC: A feltétel nélküli szeretet és a végtelen béke, a harmónia köve. Minden szinten megtisztítja és megnyitja a szivet. A nők termékenységének fokozására, a szívfájdalmak enyhítésére ősidők óta használják. Ha szeretnénk bevonni az életünkbe a szerelmet, a rózsakvarc tökéletes erre. A fennálló kapcsolatban visszaállítja a bizalmat és a harmóniát. Segít, hogy elfogadjuk és szeressük önmagunkat. A szerelem köve. Nyugtató hatású, stresszoldó. Eltávolítja a negatív energiát. A rózsakvarc a legnemesebb gyógyító. HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.

2200 Ft / db
2200 Ft/db

Könyvjelző 5.

Fém alapú könyvjelző, Ametiszt és roppantott Hegyikristály ásványokkal és ezüst színű strasszokkal. Az ásványok alatt ezüst színű könyv medál lóg. AMETISZT: Óvó, védelmező ásvány. Az energiát szeretetté változtatja. Rendkívül jót tesz az agynak. Segít az összpontosításban, a mértékletesség tartásban. Megkönnyíti a döntéshozatalt. Egyensúlyt teremt. Hiperaktívoknak ajánlott, segíti a nyugtalan alvás kiküszöbölését és a higgadtságot. A düh, a félelem, az aggódás elhessegetését, elfelejtését segíti. Segít feldolgozni, ha úgy érezzük, vesztettünk valamiben. Erős tisztító és gyógyító képességei vannak. Csillapítja a fájdalmakat: izom, fej, belek. HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.

2200 Ft / db
2200 Ft/db

Kulcstartó - BIZALOM

Nemzeti színű kulcstartó, BIZALOM felirattal, Lávakő ásványokkal, Szív - Életfa és négylevelű Lóhere medálokkal, ezüst színű kulcstartó karikán. A terméket csomagolva adjuk át, így ajándéknak is tökéletes választás lehet.   LÁVAKŐ: Gyógyító hatását több ezer éve ismerik. Méregtelenítő, sejt regeneráló, erősíti az izmokat, az idegrendszert. Fokozza a szeretet kimutatását viselőjének. Anyagának köszönhetően ha illóolajokat, parfümöt cseppentünk rá, mélyen magába szívja azt és hosszú órákon keresztül illatolható.   ÉLETFA: Eredete már Kr.e. 2000-re is visszanyúlik. Az Életfa egy rendkívül fontos szimbólum. Viselőjére bőséges jólétet (táplálékot, vizet, növekedést), menedéket, gondoskodást, erőt, bölcsességet, hosszú élettartamot, az újjászületést jelképez!

2400 Ft / db
2400 Ft/db

Kulcstartó - HIT

Nemzeti színű kulcstartó, HIT felirattal, Lávakő ásványokkal, Életfa és Szív medálokkal, ezüst színű kulcstartó karikán. A terméket csomagolva adjuk át, így ajándéknak is tökéletes választás lehet.   LÁVAKŐ: Gyógyító hatását több ezer éve ismerik. Méregtelenítő, sejt regeneráló, erősíti az izmokat, az idegrendszert. Fokozza a szeretet kimutatását viselőjének. Anyagának köszönhetően ha illóolajokat, parfümöt cseppentünk rá, mélyen magába szívja azt és hosszú órákon keresztül illatolható.   ÉLETFA: Eredete már Kr.e. 2000-re is visszanyúlik. Az Életfa egy rendkívül fontos szimbólum. Viselőjére bőséges jólétet (táplálékot, vizet, növekedést), menedéket, gondoskodást, erőt, bölcsességet, hosszú élettartamot, az újjászületést jelképez!    

2400 Ft / db
2400 Ft/db

Kulcstartó - SZERETET

Nemzeti színű kulcstartó, SZERETET felirattal, Lávakő ásványokkal, Életfa és Szív medálokkal, ezüst színű kulcstartó karikán. A terméket csomagolva adjuk át, így ajándéknak is tökéletes választás lehet.   LÁVAKŐ: Gyógyító hatását több ezer éve ismerik. Méregtelenítő, sejt regeneráló, erősíti az izmokat, az idegrendszert. Fokozza a szeretet kimutatását viselőjének. Anyagának köszönhetően ha illóolajokat, parfümöt cseppentünk rá, mélyen magába szívja azt és hosszú órákon keresztül illatolható.   ÉLETFA: Eredete már Kr.e. 2000-re is visszanyúlik. Az Életfa egy rendkívül fontos szimbólum. Viselőjére bőséges jólétet (táplálékot, vizet, növekedést), menedéket, gondoskodást, erőt, bölcsességet, hosszú élettartamot, az újjászületést jelképez!

2400 Ft / db
2400 Ft/db

Kunzit és Hegyikristály ásványgyöngy karkötő 2.

Kunzit és (sima és roppantott) Hegyikristály ásványgyöngy karkötő, ezüst színű strasszokkal, közepén ezüst színű Szív köztessel. A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es.   KUNZIT: A szeretet ásványa. Nagyon magas rezgésű. Megvéd a negatív dolgoktól. Boldogságot von viselője köré. Erős fájdalomcsillapító, idegnyugtató. HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.

3800 Ft / db
3800 Ft/db

Kunzit és roppantott Hegyikristály ásványgyöngy karkötő

Kunzit és színezett roppantott Hegyikristály ásványgyöngy karkötő, közepén ezüst színű Szív köztessel. A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es.   KUNZIT: A szeretet ásványa. Nagyon magas rezgésű. Megvéd a negatív dolgoktól. Boldogságot von viselője köré. Erős fájdalomcsillapító, idegnyugtató. HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.

3800 Ft / db
3800 Ft/db

Lávakő kulcstartó medálokkal

Kulcstartó férfiaknak: Kör alakú kulcstartó karikán, fekete színű Lávakő ásványokkal, Könyv, Kávé és Nyakkendő medálokkal.   LÁVAKŐ: Gyógyító hatását több ezer éve ismerik. Méregtelenítő, sejt regeneráló, erősíti az izmokat, az idegrendszert. Fokozza a szeretet kimutatását viselőjének. Anyagának köszönhetően ha illóolajokat, parfümöt cseppentünk rá, mélyen magába szívja azt és hosszú órákon keresztül illatolható.

2400 Ft / db
2400 Ft/db

Légballonos rágcsalánc

Légballonos rágcsalánc, név és felirat nélkül (ha nem szeretnéd a baba nevét rárakni a rágcsaláncra). A színes szilikon gyöngyök figyelem felkeltőek, érdekes lehet a baba számára, könnyíti a fogzás okozta kellemetlen érzést. Látványos, szép dísz gyöngyökkel díszített, amivel szívesen foglalja el magát a kisgyermek. A színes gyöngyök orvosi szilikon gyöngyből vannak. Sima mosógatószeres meleg csapvízzel mosható, tisztán tartható. A fonal duplán van fűzve, több helyen is lecsomózva, de mint minden játék a babáknál, ez is csak szülői felügyelete mellett használható!

4600 Ft / db
4600 Ft/db

Legjobb Anya kulcstartó

Szív alakú kulcstartó karikán, mély piros Jáspis ásvánnyal, “Legjobb Anya” felirattal, Szív – Életfa és Mom: “Anya” medálokkal, rózsa bojttal.   JÁSPIS: Védő ásvány. Régen a harcosoknál is volt e célból. Megvéd a rossz dolgoktól, óv, elnyeli a negatív energiákat. Önzetlenségre, szerénységre tanít. Segít a kitűzött céljaid elérésében. Segíti a felépülést a kórházi kezelések után.

2400 Ft / db
2400 Ft/db

Lézergravírozott kulcstartó - Testvér

"A testvérek olyanok, mint a fák ágai: bár különböző irányba tartanak, de a gyökerük közös." kulcstartó. Lézergravírozott kulcstartó. 35 x 25 x 1 mm-es gravírozandó felülettel, rozsdamentes acélból készült medál. A kulcstartó karika: ezüst színű, 25 mm-es. Dísz csomagolásban, kísérő kártyával. Ára: 2 700 Ft.

2700 Ft / db
2700 Ft/db

Magenta Jáde ásványgyöngy karkötő Cirkóniával

Magenta Jáde ásványgyöngy karkötő, ezüst színű Cirkóniával: Magenta Jáde ásványgyöngy karkötő, ezüst színű pici köztesekkel és ezüst színű Cirkónia kővel a közepén. Rendkívül nőies darab: akár alkalmakra, ünnepekre, de a hétköznapi viselethez is használható. A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es. JADE: Már őseink is használták: a szerencse köve. A tisztaság, a nyugalom és a lelki béke jelképe. Védelmet nyújt, távol tartja az ártalmakat. Vonzza a szerencsét és a barátságot. Méregtelenítő, sebgyógyító hatású. Növeli az önállóságot. Jáde az álom köve is. Megszűnteti az ingerlékenységet. Babaváró ásvány: fokozza a termékenységet. Terhesség alatt és szüléskor is lehet viselni, sokat segít. Jótékony hatással van a szem problémákra.

4000 Ft / db
4000 Ft/db