Dunaújvárosi Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Ékszerek

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
További szűrők
Ár szerint

"Legjobb Apa" feliratos kulcstartó

Kulcstartó férfiaknak: Kör alakú kulcstartó karikán, fekete színű Lávakő ásvánnyal, “Legjobb Apa” felirattal, Kávé, Nyakkendő és Autó medálokkal.   LÁVAKŐ: Gyógyító hatását több ezer éve ismerik. Méregtelenítő, sejt regeneráló, erősíti az izmokat, az idegrendszert. Fokozza a szeretet kimutatását viselőjének. Anyagának köszönhetően ha illóolajokat, parfümöt cseppentünk rá, mélyen magába szívja azt és hosszú órákon keresztül illatolható.

2200 Ft / db
2200 Ft/db

"Legjobb Apa" feliratos kulcstartó.

Kulcstartó férfiaknak: Kör alakú kulcstartó karikán, fekete színű Lávakő ásvánnyal, “Legjobb Apa” felirattal, Bicikli és négy levelű Lóhere medálokkal.   LÁVAKŐ: Gyógyító hatását több ezer éve ismerik. Méregtelenítő, sejt regeneráló, erősíti az izmokat, az idegrendszert. Fokozza a szeretet kimutatását viselőjének. Anyagának köszönhetően ha illóolajokat, parfümöt cseppentünk rá, mélyen magába szívja azt és hosszú órákon keresztül illatolható.

2200 Ft / db
2200 Ft/db

"Legjobb Apa" kulcstartó

Kulcstartó férfiaknak: Kör alakú kulcstartó karikán, sötétszürke színű Lávakő ásvánnyal, “Legjobb Apa” felirattal, Dad: “Apa” és Kávé medálokkal.   LÁVAKŐ: Gyógyító hatását több ezer éve ismerik. Méregtelenítő, sejt regeneráló, erősíti az izmokat, az idegrendszert. Fokozza a szeretet kimutatását viselőjének. Anyagának köszönhetően ha illóolajokat, parfümöt cseppentünk rá, mélyen magába szívja azt és hosszú órákon keresztül illatolható. Csillagjegyek: Skorpió, Bak, Nyilas, Vízöntő.

2200 Ft / db
2200 Ft/db

"Legjobb Apa" kulcstartó.

Kulcstartó férfiaknak: Kör alakú kulcstartó karikán, zöld Malachit ásvánnyal, “Legjobb Apa” felirattal, Dad: “Apa” és Motor medálokkal.   MALACHIT: Misztikus kő. Tulajdonosának szerencsét és boldogságot vonz be. A nők köve: szüléskönnyítő hatású, oldja a menstruációs panaszokat. Csökkenti a gyulladásokat a szervezetben, asztmára javallott. Erős védelmező kő, elnyeli a negatív energiákat.

2200 Ft / db
2200 Ft/db

"Legjobb Barátnő" kulcstaró

Szív alakú kulcstartó karikán, Jáde ásvánnyal, “Legjobb Barátnő” felirattal, Életfa és négylevelű Lóhere medálokkal, rózsa bojttal.   JADE: Már őseink is használták: a szerencse köve. Méregtelenítő, sebgyógyító hatású. A tisztaság és a nyugalom jelképe. Babaváró ásvány: fokozza a termékenységet. Terhesség alatt és szüléskor is lehet viselni, sokat segít. Jótékony hatással van a szem problémákra.

2200 Ft / db
2200 Ft/db

"Legjobb Papa" kulcstartó

Kulcstartó férfiaknak: Kör alakú kulcstartó karikán, kék színű Lávakő ásvánnyal, “Legjobb Papa” felirattal, Nagypapa és Életfa medálokkal.   LÁVAKŐ: Gyógyító hatását több ezer éve ismerik. Méregtelenítő, sejt regeneráló, erősíti az izmokat, az idegrendszert. Fokozza a szeretet kimutatását viselőjének. Anyagának köszönhetően ha illóolajokat, parfümöt cseppentünk rá, mélyen magába szívja azt és hosszú órákon keresztül illatolható.

2200 Ft / db
2200 Ft/db

1 köves fekete szögletes hajcsat, Ezüst

1 pár (2 db) fekete színű, szögletes hajcsat /hajtű, Ezüst színű csillogó kővel. Erős, masszív, nem csúszik ki a haj belőle! Nemcsak kislányoknak!

1000 Ft / pár
1000 Ft/pár

1 köves kerekített hajcsat, Ezüst

1 pár (2 db) ezüst színű, kerekített hajcsat /hajtű, Ezüst színű csillogó kővel. Erős, masszív, nem csúszik ki a haj belőle! Nemcsak kislányoknak!

1000 Ft / pár
1000 Ft/pár

1 köves kerekített hajcsat, Rózsaszín

1 pár (2 db) ezüst színű, kerekített hajcsat /hajtű, Rózsaszín színű csillogó kővel. Erős, masszív, nem csúszik ki a haj belőle! Nemcsak kislányoknak!

1000 Ft / pár
1000 Ft/pár

1 köves kerekített hajcsat, Szivárvány

1 pár (2 db) ezüst színű, kerekített hajcsat /hajtű, Szivárványos (vegyes) színű csillogó kővel. Erős, masszív, nem csúszik ki a haj belőle! Nemcsak kislányoknak!

1000 Ft / pár
1000 Ft/pár

1 köves kerekített hajcsat, Türkiz

1 pár (2 db) ezüst színű, kerekített hajcsat /hajtű, Türkiz színű csillogó kővel. Erős, masszív, nem csúszik ki a haj belőle! Nemcsak kislányoknak!

1000 Ft / pár
1000 Ft/pár

1 köves ROSEGOLD szögletes hajcsat

  1 pár (2 db) ROSEGOLD színű, szögletes hajcsat / hajtű, Rosegold színű csillogó kővel. Erős, masszív, nem csúszik ki a haj belőle! Nemcsak kislányoknak!

1000 Ft / pár
1000 Ft/pár