Dunaújvárosi Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Ékszerek

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
További szűrők
Ár szerint

Bojtos fülbevaló 5 cm-es-világos türkizkék

Bojtos fülbevaló teklagyönggyel, antiallergén akasztóval,  szilikon stifttel. 

800 Ft600 Ft / pár
600 Ft/pár

Bojtos fülbevaló 7 cm-es- fukszia

Bojtos fülbevaló teklagyönggyel, antiallergén akasztóval,  szilikon stifttel. 

800 Ft600 Ft / pár
600 Ft/pár

Cicás kulcstartó - fekete

7 mm-es horgolt cica kulcstartón  

1600 Ft / db
1600 Ft/db

Cicás kulcstartó-fehér

7 mm-es horgolt cica kulcstartón fehér színben.

1600 Ft / db
1600 Ft/db

Cicás kulcstartó-szürke

7 mm-es horgolt cica kulcstartón szürke színben.

1600 Ft / db
1600 Ft/db

Cicás kulcstartó-szürkecirmos

7 mm-es horgolt cica kulcstartón szürkecirmos színben.

1600 Ft / db
1600 Ft/db

Cicás kulcstartó-türkizkék

7 mm-es horgolt cica kulcstartón türkizkék színben.

1600 Ft / db
1600 Ft/db

Cicás kulcstartó-vöröscirmos

7 mm-es horgolt cica kulcstartón vöröscirmos színben.

1600 Ft / db
1600 Ft/db

Csakra életfa medál bizsu láncon

Gyönyörű csakra életfa ásvány medál, bizsu láncon.   ÉLETFA: Eredete már Kr.e. 2000-re is visszanyúlik. Az Életfa egy rendkívül fontos szimbólum. Viselőjére bőséges jólétet (táplálékot, vizet, növekedést), menedéket, gondoskodást, erőt, bölcsességet, hosszú élettartamot, az újjászületést jelképez!   CSAKRA: A csakrák a gerincoszlopunk mentén elhelyezkedő energiapontok. Minden csakra egy fizikai, érzelmi vagy mentális állapotot képvisel. Minden csakra központ kapcsolódik hozzánk mentális, érzelmi, spirituális és fizikai szinten. Ha a csakrák egyensúlyából kibillennek, akkor ezeken a területeken kellemetlen érzést okozunk. Az ásványköveket a csakrák egyensúlyára és a csakrák gyógyulásának fokozására használják. Viseld minél többet a nap folyamán!

3000 Ft / db
3000 Ft/db

Csakra életfa medál sterling ezüst láncon

Gyönyörű csakra életfa ásvány medál, sterling E925 ezüst láncon.   ÉLETFA: Eredete már Kr.e. 2000-re is visszanyúlik. Az Életfa egy rendkívül fontos szimbólum. Viselőjére bőséges jólétet (táplálékot, vizet, növekedést), menedéket, gondoskodást, erőt, bölcsességet, hosszú élettartamot, az újjászületést jelképez!   CSAKRA: A csakrák a gerincoszlopunk mentén elhelyezkedő energiapontok. Minden csakra egy fizikai, érzelmi vagy mentális állapotot képvisel. Minden csakra központ kapcsolódik hozzánk mentális, érzelmi, spirituális és fizikai szinten. Ha a csakrák egyensúlyából kibillennek, akkor ezeken a területeken kellemetlen érzést okozunk. Az ásványköveket a csakrák egyensúlyára és a csakrák gyógyulásának fokozására használják. Viseld minél többet a nap folyamán!

4200 Ft / db
4200 Ft/db

Csakra karkötő, fehér

Fehér Achát csakra karkötő. A csakra színei 7 féle ( mély piros: Jáspis, sárgás: Borostyán, barna: Tigrisszem, zöld: Jáspis, türkiz: Türkíz, kék: Tigrisszem, lila: Ametiszt) ásványból van. Az ásványok között 2 darab ezüst színű strasszos köztes van. Az ásványok mérete 8 mm-es. A gyöngyök rugalmas gumis damilra vannak fűzve.   ACHÁT: Erősíti az önbizalmat, segíti önmagunk elfogadását. Serkenti az emlékezetet, a feladatok gyorsabban való megjegyzését. Javítja a figyelmet, az összpontosítást, a koncentrációt. Segíti a stabil érzelmi állapot létrehozását, nyugtat. Csökkenti az elfojtott haragot, dühöt. Aki szeretne leszokni a dohányzásról, segíti benne az Achát ásvány. Csillagjegyek: Skorpió, Rák, Ikrek, Bika. JÁSPIS: Védő ásvány. Régen a harcosoknál is volt e célból. Megvéd a rossz dolgoktól, óv, elnyeli a negatív energiákat. Önzetlenségre, szerénységre tanít. Segít a kitűzött céljaid elérésében. Segíti a felépülést a kórházi kezelések után. Csillagjegyek: Kos, Ikrek, Oroszlán, Skorpió, Bak, Halak, Nyilas, Szűz, Rák, Bika. BOROSTYÁN: Az emberiség első drágaköve. Gyulladáscsökkentő. Melegséget és bizalmat ad viselőjének. Véd a negatív energiáktól. Lázcsillapító hatással bír. Bőrbetegségekre kiváló. Serkenti az agy funkcióit. Régebben a babáknak is adták fogzáskor. Csillagjegyek: Ikrek, Szűz, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő. TIGRISSZEM: A szem betegségeire, az idegrendszerre, az epilepsziára van jótékony hatással. Fájdalomcsillapító hatású. Növeli a koncentráló képességet. Csökkenti a depressziót. Viselőjét optimistává teszi. Csillagjegyek: Szűz, Skorpió, Ikrek, Nyilas, Oroszlán. TÜRKIZ: Törökországról kapta a nevét, mert ott fedezték fel először. Védőkő. Nagyon erős gyógyító hatású ásvány. Támogatja a tápanyagok felszívódását, erős immunerősítő. Ideg nyugtató, energiával tölt fel. Torok problémákra jó, véd a vírusos megbetegedések ellen. Fájdalomcsillapító hatású. Teljes egészében védi a viselőjét. Csillagjegyek: Nyilas, Halak, Mérleg.   AMETISZT: Óvó ásvány. Segít az összpontosításban, a mértékletesség tartásban. Hiperaktívaknak ajánlott, segíti a nyugtalan alvás kiküszöbölését és a higgadtságot. A düh, a félelem, az aggódás elhessegetését, elfelejtését segíti. Segít feldolgozni, ha úgy érezzük, vesztettünk valamiben. Csillapítja a fájdalmakat: izom, fej, belek. Csillagjegyek: Skorpió, Nyilas, Szűz, Kos, Vízöntő, Halak.    

3800 Ft / db
3800 Ft/db

Csakra karkötő, fekete

Fekete Achát csakra karkötő. A csakra színei 7 féle ( mély piros: Jáspis, sárgás: Borostyán, barna: Tigrisszem, zöld: Jáspis, türkiz: Türkíz, kék: Tigrisszem, lila: Ametiszt) ásványból van. Az ásványok között 2 darab ezüst színű strasszos köztes van. Az ásványok mérete 8 mm-es. A gyöngyök rugalmas gumis damilra vannak fűzve. ACHÁT: Erősíti az önbizalmat, segíti önmagunk elfogadását. Serkenti az emlékezetet, a feladatok gyorsabban való megjegyzését. Javítja a figyelmet, az összpontosítást, a koncentrációt. Segíti a stabil érzelmi állapot létrehozását, nyugtat. Csökkenti az elfojtott haragot, dühöt. Aki szeretne leszokni a dohányzásról, segíti benne az Achát ásvány. Csillagjegyek: Skorpió, Rák, Ikrek, Bika. JÁSPIS: Védő ásvány. Régen a harcosoknál is volt e célból. Megvéd a rossz dolgoktól, óv, elnyeli a negatív energiákat. Önzetlenségre, szerénységre tanít. Segít a kitűzött céljaid elérésében. Segíti a felépülést a kórházi kezelések után. Csillagjegyek: Kos, Ikrek, Oroszlán, Skorpió, Bak, Halak, Nyilas, Szűz, Rák, Bika. BOROSTYÁN: Az emberiség első drágaköve. Gyulladáscsökkentő. Melegséget és bizalmat ad viselőjének. Véd a negatív energiáktól. Lázcsillapító hatással bír. Bőrbetegségekre kiváló. Serkenti az agy funkcióit. Régebben a babáknak is adták fogzáskor. Csillagjegyek: Ikrek, Szűz, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő. TIGRISSZEM: A szem betegségeire, az idegrendszerre, az epilepsziára van jótékony hatással. Fájdalomcsillapító hatású. Növeli a koncentráló képességet. Csökkenti a depressziót. Viselőjét optimistává teszi. Csillagjegyek: Szűz, Skorpió, Ikrek, Nyilas, Oroszlán. TÜRKIZ: Törökországról kapta a nevét, mert ott fedezték fel először. Védőkő. Nagyon erős gyógyító hatású ásvány. Támogatja a tápanyagok felszívódását, erős immunerősítő. Ideg nyugtató, energiával tölt fel. Torok problémákra jó, véd a vírusos megbetegedések ellen. Fájdalomcsillapító hatású. Teljes egészében védi a viselőjét. Csillagjegyek: Nyilas, Halak, Mérleg. AMETISZT: Óvó ásvány. Segít az összpontosításban, a mértékletesség tartásban. Hiperaktívaknak ajánlott, segíti a nyugtalan alvás kiküszöbölését és a higgadtságot. A düh, a félelem, az aggódás elhessegetését, elfelejtését segíti. Segít feldolgozni, ha úgy érezzük, vesztettünk valamiben. Csillapítja a fájdalmakat: izom, fej, belek. Csillagjegyek: Skorpió, Nyilas, Szűz, Kos, Vízöntő, Halak.

3800 Ft / db
3800 Ft/db