Dunaújvárosi Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Kézműves termékek

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
További szűrők
Ár szerint

1 köves szögletes hajcsat, Ezüst

1 pár (2 db) ezüst színű, szögletes hajcsat /hajtű, Ezüst színű csillogó kővel. Erős, masszív, nem csúszik ki a haj belőle! Nemcsak kislányoknak!

1000 Ft / pár
1000 Ft/pár

1 köves szögletes hajcsat, Rózsaszín

1 pár (2 db) ezüst színű, szögletes hajcsat /hajtű, rózsaszín színű csillogó kővel. Erős, masszív, nem csúszik ki a haj belőle! Nemcsak kislányoknak!

1000 Ft / pár
1000 Ft/pár

1 köves szögletes hajcsat, Türkiz

1 pár (2 db) ezüst színű, szögletes hajcsat /hajtű, Türkiz színű csillogó kővel. Erős, masszív, nem csúszik ki a haj belőle! Nemcsak kislányoknak!

1000 Ft / pár
1000 Ft/pár

100% tisztaságú Levendulaolaj

Levendulaolaj 10 ml. 100 % tisztaságú levendulaolaj, saját gazdaságunkból szüretelt levendulából, saját illóoljalepárlónkkal előállított termék. A levendulaolaj erősen gyulladáscsökkentő, nyugtató hatású, ajánlott mindefajta gyulladás csökkentésére, akár közvetlenül a sebre, sérülésre felvíve meggyorsítja a gyógyulási folyamatokat. Felhasználása igen sokrétű, akár párologtatóba, akár közvetlenül a sérülésre alkalmazva.  

1200 Ft / db
1200 Ft/db

100% tisztaságú Levendulavíz

100% tisztaságú Levendula aromavíz 500ml- és 100 ml (szórófejes) kiszerelésben. Gyulladáscsökkentő, nyugtató hatású, egyaránt alkalmazható külsöleg és belsőleg. Bőrre pemetezve csökkenti a gyulladást, nyugtatja a bőrt. Ajánlott napégésre, szúnyogcsípésre, mindenfajta bőrgyulladásra, de akár a szembe vagy torokba permetezve gyorsan csillapítja a fájdalmat, gyuladást.  

1800 Ft / db
1800 Ft/db

2 köves szögletes hajcsat, Ezüst

1 pár (2 db) ezüst színű, szögletes hajcsat /hajtű, 2 darab Ezüst színű csillogó kövekkel. Erős, masszív, nem csúszik ki a haj belőle! Nemcsak kislányoknak!

1000 Ft / pár
1000 Ft/pár

2 köves szögletes hajcsat, Rózsaszín

1 pár (2 db) ezüst színű, szögletes hajcsat /hajtű, 2 darab Rózsaszín színű csillogó kövekkel. Erős, masszív, nem csúszik ki a haj belőle! Nemcsak kislányoknak!

1000 Ft / pár
1000 Ft/pár

2 köves szögletes hajcsat, Türkiz

1 pár (2 db) ezüst színű, szögletes hajcsat /hajtű, 2 darab Türkiz színű csillogó kövekkel. Erős, masszív, nem csúszik ki a haj belőle! Nemcsak kislányoknak!

1000 Ft / pár
1000 Ft/pár

3 féle ásványból fűzött karkötő, Shamballa gyönggyel

3 féle ásványból készült, Shamballa gyönggyel a közepén Próbáltam természetes fénynél is fotózni, hogy jól látható legyen az ásványok szépsége   HEMATIT: Energiával lát el. Nem véletlenül ajánlják műtétek után: segíti a felépülést. Vérzés csillapító. Vérszegénységben szenvedőknek különösen ajánlott.   ROPPANTOTT HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.   TEJKARVC: A Tejkvarc másik neve a Hókvarc, amely valójában még ki nem kristályosodott Hegyikristály. Gyógyhatása megegyezik a Hegyikristályéval, de nem fejti ki olyan gyorsan a hatását, ezért hosszabb ideig érdemes viselni, mint a Hegyikristályt. Csonterősítő, ízületi problémákra is javallott. Segít a gondolataink tárgyilagos kinyilvánítására, a fontosabb döntéseink meghozatalában. Védi az auránkat.

3800 Ft / db
3800 Ft/db

74-80-as szett

74-80-as mosi- és hurci kompatibilis hosszú nadrág és pulcsi, anyaga:futter

9500 Ft / csomag
4750 Ft/db

Akvamarin ásványgyöngy karkötő, Hegyikristállyal

Tengerkék színű Akvamarin ásványgyöngy karkötő, közepén 1 szem roppantott Hegyikristállyal, amit 2 darab strasszos ezüst köztes fog körbe. A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es.   AKVAMARIN: Az Akvamarin erős stresszcsökkentő hatással bír. Nyugtatja a lelket, az elmét. Enyhíti a valamitől való félelmet. Segít abban, hogy viselője kitartóbb legyen. Jó hatással van a látásra, a fogakra, a gyomorra, az immunrendszerre, a torokfájásra és a pajzsmirigy problémákra.   HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.

3800 Ft / db
3800 Ft/db

Ametiszt ásvány karkötő

Ametiszt ásványgyöngy karkötő. Fém nélküli, így a fém allergiásoknak is ajánlott! A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es. AMETISZT: Óvó ásvány. Segít az összpontosításban, a mértékletesség tartásban. Hiperaktívaknak ajánlott, segíti a nyugtalan alvás kiküszöbölését és a higgadtságot. A düh, a félelem, az aggódás elhessegetését, elfelejtését segíti. Segít feldolgozni, ha úgy érezzük, vesztettünk valamiben. Csillapítja a fájdalmakat: izom, fej, belek.

3800 Ft / db
3800 Ft/db