Dunaújvárosi Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Fürdőbombák, fürdősók

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
További szűrők
Ár szerint

Muffin gyertya 5.

100% szójaviaszból készült muffin formájú illatgyertya: süteménytészta illattal. A szójaviasz nem károsítja az egészséget, égetése során nem szabadul fel belőle káros anyag, így allergiások - asztmások is használhatják. A szójaviasz hosszabb ideig is ég, mint a régen használt paraffin.  Mérete és kinézete mint a muffin süteményé, tetején csoki és keksz forma díszítéssel.  Dísz dobozos csomagolással. 100% szójaviaszból készült. (Nem tartalmaz káros anyagokat.) Vegán. Kézműves termékek, minden egyes díszítés is.  Kinézete és mérete mint a muffin sütiké.  Emberi fogyasztásra nem alkalmas! Ha igazán egyedi ajándékot keresel.

2750 Ft / db
2750 Ft/db

Nagy Poharas Desszertgyertya

100% szójaviaszból készült illatgyertya: 2 színű viaszréteggel - mind a 2 réteg más - más illatú: az alsó réteg picit sötétebb színű. Süteménytészta és eper illatokkal - ahogy leég az egyik réteg, jön a másik réteggel az új illat. Nagyobb pohárban van (amit forró vízben elmoshatunk, majd használhatunk, ha leégett a viasz). A szójaviasz nem károsítja az egészséget, égetése során nem szabadul fel belőle káros anyag, így allergiások - asztmások is használhatják. A szójaviasz hosszabb ideig is ég, mint a régen használt paraffin.  A pohárban poharas desszertet imitáló kompozíció van, tetején csoki szeletek, fagylalt gombócok és makaron díszítéssel, finoman meghintve magenta színű csillámporral.  Az első égetésnél meg kell várni, hogy a viasz olvadása teljesen a pohár széléig elérjen, utána lehet elfújni a gyertyát. Ellenkező esetben (ha nem ér el az olvadás a legelső égetésnél a pohár széléig) viszont kráter keletkezik a kanóc körül és a következő meggyújtáskor nem fog már elérni az olvadás a pohár legszéléig.  100% szójaviaszból készült. (Nem tartalmaz káros anyagokat.) Vegán.  Kézműves termékek, minden egyes díszítés is.  NAGY poharas gyertyák. Magasságuk: 8 cm, átmérője: 8 cm. Így sokáig élvezheted.  Emberi fogyasztásra nem alkalmas! Ha igazán egyedi ajándékot keresel. 

5200 Ft / db
5200 Ft/db

Napraforgós nagy poharas gyertya

Napraforgós nagy poharas gyertya: 100% szójaviaszból készült illatgyertya: 2 színű viaszréteggel, amik finoman hintve (tehát nem erős, émelyítősen) százszorszép illattal: az alsó réteg sárga színű, felette fehér színű réteg van, amin van a díszítés. Nagyobb pohárban van (amit forró vízben elmoshatunk, majd használhatunk, ha leégett a viasz). A szójaviasz nem károsítja az egészséget, égetése során nem szabadul fel belőle káros anyag, így allergiások - asztmások is használhatják. A szójaviasz hosszabb ideig is ég, mint a régen használt paraffin.  Az első égetésnél meg kell várni, hogy a viasz olvadása teljesen a pohár széléig elérjen, utána lehet elfújni a gyertyát. Ellenkező esetben (ha nem ér el az olvadás a legelső égetésnél a pohár széléig) viszont kráter keletkezik a kanóc körül és a következő meggyújtáskor nem fog már elérni az olvadás a pohár legszéléig.  100% szójaviaszból készült. (Nem tartalmaz káros anyagokat.) Vegán.  Kézműves termékek, minden egyes díszítés is.  NAGY poharas gyertyák. Magasságuk: 8 cm, átmérője: 7,5 cm. Így sokáig élvezheted.  Emberi fogyasztásra nem alkalmas! Ha igazán egyedi ajándékot keresel. 

5200 Ft / db
5200 Ft/db

Rózsás gyertya

Rózsás szójaviasz gyertya: 100% szójaviaszból készült illatgyertya: sötétebb rózsaszín (már majdnem borvöröses) színnel, ami finoman van hintve (tehát nem erős, émelyítősen) rózsa illattal.  A szójaviasz nem károsítja az egészséget, égetése során nem szabadul fel belőle káros anyag, így allergiások - asztmások is használhatják. A szójaviasz hosszabb ideig is ég, mint a régen használt paraffin.  A pohárban csodaszép rózsa kompozíció van, így bármilyen alkalomra egyedi, kedves ajándék lehet. Az első égetésnél meg kell várni, hogy a viasz olvadása teljesen az üveg széléig elérjen, utána lehet elfújni a gyertyát. Ellenkező esetben (ha nem ér el az olvadás a legelső égetésnél az üveg szélét) viszont kráter keletkezik a kanóc körül és a következő meggyújtáskor nem fog már elérni az olvadás az üveg legszéléig.  100% szójaviaszból készült. (Nem tartalmaz káros anyagokat.) Vegán.  Kézműves termékek, minden egyes díszítés is.  Rózsa gyertya - finom, gyengéd rózsa illattal.  Az üveg magassága: 5 cm, szélessége: 8 cm.  Emberi fogyasztásra nem alkalmas! Ha igazán egyedi ajándékot keresel. 

4300 Ft / db
4300 Ft/db

Virágos gyertya féloldalasan öntve

Virágos nagy poharas gyertya: 100% szójaviaszból készült illatgyertya: 2 színű viaszréteggel, amik finoman hintve (tehát nem erős, émelyítősen) rózsa illattal: a rétegek féloldalasan vannak öntve a dizájn miatt: az egyik réteg sötétebb rózsaszínű, a másik réteg világosabb, púderesebb színű. Tetején virágokkal. Nagyobb pohárban van (amit forró vízben elmoshatunk, majd használhatunk, ha leégett a viasz). A szójaviasz nem károsítja az egészséget, égetése során nem szabadul fel belőle káros anyag, így allergiások - asztmások is használhatják. A szójaviasz hosszabb ideig is ég, mint a régen használt paraffin.  Az első égetésnél meg kell várni, hogy a viasz olvadása teljesen a pohár széléig elérjen, utána lehet elfújni a gyertyát. Ellenkező esetben (ha nem ér el az olvadás a legelső égetésnél a pohár széléig) viszont kráter keletkezik a kanóc körül és a következő meggyújtáskor nem fog már elérni az olvadás a pohár legszéléig.  100% szójaviaszból készült. (Nem tartalmaz káros anyagokat.) Vegán.  Kézműves termékek, minden egyes díszítés is.  NAGY poharas gyertyák. Magasságuk: 10 cm, átmérője: 6,5 cm. Így sokáig élvezheted.  Emberi fogyasztásra nem alkalmas! Ha igazán egyedi ajándékot keresel. 

5200 Ft / db
5200 Ft/db

Virágos nagy poharas gyertya

Virágos nagy poharas gyertya: 100% szójaviaszból készült illatgyertya: 2 színű viaszréteggel, amik finoman hintve (tehát nem erős, émelyítősen) rózsa illattal: az alsó réteg rózsaszín színű, felette fehér színű réteg van, amin van a díszítés: szív és virágok. Nagyobb pohárban van (amit forró vízben elmoshatunk, majd használhatunk, ha leégett a viasz). A szójaviasz nem károsítja az egészséget, égetése során nem szabadul fel belőle káros anyag, így allergiások - asztmások is használhatják. A szójaviasz hosszabb ideig is ég, mint a régen használt paraffin.  Az első égetésnél meg kell várni, hogy a viasz olvadása teljesen a pohár széléig elérjen, utána lehet elfújni a gyertyát. Ellenkező esetben (ha nem ér el az olvadás a legelső égetésnél a pohár széléig) viszont kráter keletkezik a kanóc körül és a következő meggyújtáskor nem fog már elérni az olvadás a pohár legszéléig.  100% szójaviaszból készült. (Nem tartalmaz káros anyagokat.) Vegán.  Kézműves termékek, minden egyes díszítés is.  NAGY poharas gyertyák. Magasságuk: 10 cm, átmérője: 6,5 cm. Így sokáig élvezheted.  Emberi fogyasztásra nem alkalmas! Ha igazán egyedi ajándékot keresel. 

5200 Ft / db
5200 Ft/db