Holler Csilla vagyok és kistermelői fermentált zöldségeket készítek, Ökospájz márkanév
alatt.
Az alapanyagok nagyrészt saját gazdálkodásból származnak .
Saját emésztőrendszeri betegségem miatt kezdtem el a fermentálást néhány éve és mivel
hatékonynak bizonyult , szeretnék másnak is segíteni ebben.
Nagy szeretettel, gondoskodással készülnek kézműves termékeim.
A minőségi beltartalom mellett fontosnak tartom a külső esztétikai megjelenést, mint
például az üvegben lévő zöldségek elrendezését, színét.
A zöldségek pre és probiotikumban gazdag minden mentes, élő táplálékok.
Természetes vaderjesztéssel készülnek ,nincsenek hőkezelve! ezáltal megőrzik teljes
vitamin tartalmukat.
A mikroorganizmusok által a zöldségek rostjai előemésztődnek, így a puffasztó hatásuk
eltűnik.
Nem használunk ecetet ,cukrot ,tartósítószert. Vegán ,-glutén,- tej,-laktóz mentes.
Termékeink emésztési problémák esetén, az egyensúlyból kibillent bélflóra
helyreállításában nyújtanak hatékony segítséget. Hatékonyan táplálják a bélhám sejteket.
Az emésztőrendszerünk minősége határozza meg az immunrendszer állapotát is , ezért
nagyon fontos, hogy rendszeresen tápláljuk a tápcsatornát , milliárdnyi hasznos
baktérium törzs segítségével.
A különleges, egyedi ízvilágú, finom roppanós zöldségek nagy hatékonysággal segítenek
ebben.
Célunk, hogy ezek az egészséges, különleges ízvilágú táplálékok minél több családhoz
eljussanak és az étkezések mindennapi részévé váljanak egész évben.
Fogadjátok szeretettel termékeimet itt a kosárközösségben!
Remélem minél többen rendszeres fogyasztóivá váltok és ez által minőségi változást
tapasztaltok magatokon.