Dunaújvárosi Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%
Kezdőlap Termelőink Bertáné Kocsis Anita - BB Manufact

Bertáné Kocsis Anita - BB Manufact

A BB Manufact egy életérzés, melynek családunk a mozgatórugója. Családi gazdaságunkban megtermelt zöldségeinket, gyümölcseinket dolgozzuk fel. Kézműves termékeinket szívvel-lélekkel készítjük, hogy ízélményt adjunk, emlékeket ébresszünk. Ivólevek, lekvárok, aszalványok, fűszersók, kézműves fa-textil-dekor termékek találhatóak meg termékkínálatunkban. Régi ízek új formában...

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
Ár szerint
A termelő jelenleg szünetelteti a rendelést, nézzen vissza később.
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-03-21
Rendelhető 2024-03-19-ig

BBM - Almachips

Natúr almachips, mely nem tartalmaz tartósítószert, adalêkanyagot, és hozzáadott cukrot sem. Összetevők: alma.   Előrendelés menete/működése: Azon termékek esetében, amelyeknél valamilyen okból nem megoldható a heti rendszerességű szállítás a termelő részéről, előrendelési lehetőséget biztosítunk.  Ez azt jelenti, hogy csak akkor történik meg a szállítás, ha beérkezik annyi rendelés!, melynél a szállítás már gazdaságosan megoldható.    Azoknál a termelőknél, akik bizonyos ritmus szerint tudják szállítani az általuk kínált portékákat, dátum jelzi az utolsó rendelési napot, és az átadasi dátumot. Az utolsó rendelési nap sok esetben előrébb van, mint a heti zárási dátum. Így tudjuk biztosítani azokat a termékekt is, amelyeket 50 km távolságon túlról érkeznek. 1. A meghirdetett termékre rendelést leadni a szokásos módon lehet, egyszerűen tedd a kosaradba a többi termékhez hasonlóan. (Az előrendelhető termékek rendelő gombja narancssárga színű.) 2. Ha a szállítás idejét már tudja a termelő, akkor ennek pontos időpontja a terméken meg fog jelenni, illetve erről egy automatikus email értesítést kapsz, ha már leadtad előrendelésed a termékre.  3. A heti rendelés záráskor a termék szerepelni fog a kosaradban, akkor is, ha még nem lett kitűzve a szállítás időpontja. A terméket értelemszerűen nem kell kifizetned, az előrendelt termék automatikusan átgördül a következő hétre, addig míg a termék meg nem érkezik. Ha tehát látod a kosaradban, még nem jelenti automatikusan azt, hogy a következő átadónapon már átvehető a termék! 5. Az előrendelt termékek állapotát a Kosár menüpontban nyomon követheted. Itt narancssárga sávval jelezzük az előrendelt termékeket. A mennyiségen bármikor tudsz változtatni akár felfelé, akár lefelé, vagy teljes egészében törölhető is az előrendelés. Az utolsó változtatási lehetőség a terméknél beállított "Utolsó rendelési napig", vagy ha a szállítás dátuma már adott, az azon a héten aktuális vásárlási időszak végéig, azaz kedd éjfélig lehetséges. 6. Szállítás/átadás csütörtökön, a szokásos átadási napokon történik. 

1200 Ft / csomag
24 Ft/g
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-03-21
Rendelhető 2024-03-19-ig

BBM - Almalekvár lekvár-mákos vaníliás

Tartósítószer és adalékanyag mentes almalekvár vaníliával és mákkal, a klasszikus ízek kedvelőinek. Cukortartalom 20% alatt. Ajánljuk húsokhoz, desszertekhez egyaránt. Összetevők: alma, cukor, mák, fahéj, vanília aroma, citromsav. Előrendelés menete/működése: Azon termékek esetében, amelyeknél valamilyen okból nem megoldható a heti rendszerességű szállítás a termelő részéről, előrendelési lehetőséget biztosítunk.  Ez azt jelenti, hogy csak akkor történik meg a szállítás, ha beérkezik annyi rendelés!, melynél a szállítás már gazdaságosan megoldható.    Azoknál a termelőknél, akik bizonyos ritmus szerint tudják szállítani az általuk kínált portékákat, dátum jelzi az utolsó rendelési napot, és az átadasi dátumot. Az utolsó rendelési nap sok esetben előrébb van, mint a heti zárási dátum. Így tudjuk biztosítani azokat a termékekt is, amelyeket 50 km távolságon túlról érkeznek. 1. A meghirdetett termékre rendelést leadni a szokásos módon lehet, egyszerűen tedd a kosaradba a többi termékhez hasonlóan. (Az előrendelhető termékek rendelő gombja narancssárga színű.) 2. Ha a szállítás idejét már tudja a termelő, akkor ennek pontos időpontja a terméken meg fog jelenni, illetve erről egy automatikus email értesítést kapsz, ha már leadtad előrendelésed a termékre.  3. A heti rendelés záráskor a termék szerepelni fog a kosaradban, akkor is, ha még nem lett kitűzve a szállítás időpontja. A terméket értelemszerűen nem kell kifizetned, az előrendelt termék automatikusan átgördül a következő hétre, addig míg a termék meg nem érkezik. Ha tehát látod a kosaradban, még nem jelenti automatikusan azt, hogy a következő átadónapon már átvehető a termék! 5. Az előrendelt termékek állapotát a Kosár menüpontban nyomon követheted. Itt narancssárga sávval jelezzük az előrendelt termékeket. A mennyiségen bármikor tudsz változtatni akár felfelé, akár lefelé, vagy teljes egészében törölhető is az előrendelés. Az utolsó változtatási lehetőség a terméknél beállított "Utolsó rendelési napig", vagy ha a szállítás dátuma már adott, az azon a héten aktuális vásárlási időszak végéig, azaz kedd éjfélig lehetséges. 6. Szállítás/átadás csütörtökön, a szokásos átadási napokon történik. 

2000 Ft / üveg
10 Ft/g
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-03-21
Rendelhető 2024-03-19-ig

BBM - Aszalt füge

Vegyszermentes fügénkből gondos aszalással készül ínycsiklandó csemegénk. Tartósítószer-, adalékanyag-, cukormentes termék. Összetevő: füge.

1000 Ft / csomag
10 Ft/g
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-03-21
Rendelhető 2024-03-19-ig

BBM - Citromos-zsályás fűszersó

Saját termesztésű vegyszermentes zsályánk az alapja e remek fűszersónak, melyet a citrom frissessége hoz egyensúlyba. Szárnyas húsokhoz, halakhoz, és tenger gyümölcseihez ajánljuk, sütéshez, grillezéshez egyaránt. Összetevők: Zsálya, citromhéj, tengeri só.   Előrendelés menete/működése: Azon termékek esetében, amelyeknél valamilyen okból nem megoldható a heti rendszerességű szállítás a termelő részéről, előrendelési lehetőséget biztosítunk.  Ez azt jelenti, hogy csak akkor történik meg a szállítás, ha beérkezik annyi rendelés!, melynél a szállítás már gazdaságosan megoldható.    Azoknál a termelőknél, akik bizonyos ritmus szerint tudják szállítani az általuk kínált portékákat, dátum jelzi az utolsó rendelési napot, és az átadasi dátumot. Az utolsó rendelési nap sok esetben előrébb van, mint a heti zárási dátum. Így tudjuk biztosítani azokat a termékekt is, amelyeket 50 km távolságon túlról érkeznek. 1. A meghirdetett termékre rendelést leadni a szokásos módon lehet, egyszerűen tedd a kosaradba a többi termékhez hasonlóan. (Az előrendelhető termékek rendelő gombja narancssárga színű.) 2. Ha a szállítás idejét már tudja a termelő, akkor ennek pontos időpontja a terméken meg fog jelenni, illetve erről egy automatikus email értesítést kapsz, ha már leadtad előrendelésed a termékre.  3. A heti rendelés záráskor a termék szerepelni fog a kosaradban, akkor is, ha még nem lett kitűzve a szállítás időpontja. A terméket értelemszerűen nem kell kifizetned, az előrendelt termék automatikusan átgördül a következő hétre, addig míg a termék meg nem érkezik. Ha tehát látod a kosaradban, még nem jelenti automatikusan azt, hogy a következő átadónapon már átvehető a termék! 5. Az előrendelt termékek állapotát a Kosár menüpontban nyomon követheted. Itt narancssárga sávval jelezzük az előrendelt termékeket. A mennyiségen bármikor tudsz változtatni akár felfelé, akár lefelé, vagy teljes egészében törölhető is az előrendelés. Az utolsó változtatási lehetőség a terméknél beállított "Utolsó rendelési napig", vagy ha a szállítás dátuma már adott, az azon a héten aktuális vásárlási időszak végéig, azaz kedd éjfélig lehetséges. 6. Szállítás/átadás csütörtökön, a szokásos átadási napokon történik. 

2000 Ft / üveg
28.57 Ft/g
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-03-21
Rendelhető 2024-03-19-ig

BBM - Fűszeres céklalekvár

Szereted a merész, izgalmas ízeket? Ha igen, mindenképpen kóstold meg Fűszeres céklalekvárunkat. Ajánljuk: sültekhez, hús/vegán gombócokhoz, vegán vagy normál desszertekhez egyaránt. Összetevők: cékla, alma, víz, cukor, gyümölcs pektin, fahéj, gyömbér, citromsav, kardamom.

2000 Ft / üveg
10 Ft/g
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-03-21
Rendelhető 2024-03-19-ig

BBM - Pirított mogyoró

Pirított mogyorónk igazi függőséget okoz a fogyasztóknál.  A diófélék, olajos magvak glutént nem tartalmaznak, így a cöliákiások étrendjébe is beépíthetőek. A mogyorónak kiemelkedő a fehérjetartalma, ezért a vegetáriánusok étrendjébe is, és a magasabb fehérjeszükségletű állapotok esetén alkalmazandó étrendbe is beilleszthető. A csomagolás során különös figyelmet fordítunk arra, hogy az adott termék teljesen elkülönülten, más termékekkel nem érintkezve kerüljön az adott csomagolásba.   Előrendelés menete/működése: Azon termékek esetében, amelyeknél valamilyen okból nem megoldható a heti rendszerességű szállítás a termelő részéről, előrendelési lehetőséget biztosítunk.  Ez azt jelenti, hogy csak akkor történik meg a szállítás, ha beérkezik annyi rendelés!, melynél a szállítás már gazdaságosan megoldható.    Azoknál a termelőknél, akik bizonyos ritmus szerint tudják szállítani az általuk kínált portékákat, dátum jelzi az utolsó rendelési napot, és az átadasi dátumot. Az utolsó rendelési nap sok esetben előrébb van, mint a heti zárási dátum. Így tudjuk biztosítani azokat a termékekt is, amelyeket 50 km távolságon túlról érkeznek. 1. A meghirdetett termékre rendelést leadni a szokásos módon lehet, egyszerűen tedd a kosaradba a többi termékhez hasonlóan. (Az előrendelhető termékek rendelő gombja narancssárga színű.) 2. Ha a szállítás idejét már tudja a termelő, akkor ennek pontos időpontja a terméken meg fog jelenni, illetve erről egy automatikus email értesítést kapsz, ha már leadtad előrendelésed a termékre.  3. A heti rendelés záráskor a termék szerepelni fog a kosaradban, akkor is, ha még nem lett kitűzve a szállítás időpontja. A terméket értelemszerűen nem kell kifizetned, az előrendelt termék automatikusan átgördül a következő hétre, addig míg a termék meg nem érkezik. Ha tehát látod a kosaradban, még nem jelenti automatikusan azt, hogy a következő átadónapon már átvehető a termék! 5. Az előrendelt termékek állapotát a Kosár menüpontban nyomon követheted. Itt narancssárga sávval jelezzük az előrendelt termékeket. A mennyiségen bármikor tudsz változtatni akár felfelé, akár lefelé, vagy teljes egészében törölhető is az előrendelés. Az utolsó változtatási lehetőség a terméknél beállított "Utolsó rendelési napig", vagy ha a szállítás dátuma már adott, az azon a héten aktuális vásárlási időszak végéig, azaz kedd éjfélig lehetséges. 6. Szállítás/átadás csütörtökön, a szokásos átadási napokon történik. 

950 Ft / csomag
7.6 Ft/g
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-03-21
Rendelhető 2024-03-19-ig

BBM - Rozmaringos fűszersó

Vegyszermentes rozmaringunkat tengeri sóval házasítottuk. Minden egyes forgatásnál újabb és újabb illatok törnek elő az őrlőfej fogai közül, hogy a rozmaring csodás illatát élvezhessük. Ajánljuk szárnyasokhoz, sertéshez, vadakhoz, mediterrán jellegű ételekhez: pácoláshoz, ízesítésre. Összetevők: rozmaring, tengeri só.

2000 Ft / üveg
28.57 Ft/g
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-03-21
Rendelhető 2024-03-19-ig

BBM - Sült fokhagyma krém

Saját őstermelő gazdaságunkban termelt fokhagymánkból készült a sült fokhagyma krém. Saját termelésből származó, vegyszermentes zsályávál, rozmaringgal ízesítve. Ajánlott: pirítósra, húsokhoz, pácolni, tölteléknek, vagy közvetlen fogyasztásra. Összetevők: fokhagyma, só, almaecet, olivaolaj zsálya, rozmaring.

2000 Ft / üveg
10 Ft/g
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-03-21
Rendelhető 2024-03-19-ig

BBM - Sütőtök lekvár

Klasszikus, de egyben rendkívül új ízvilág fedezhető fel Sütőtök lekvárunkban. Húsokhoz, desszertekhez egyaránt ajánljuk. Személyes ajánlásom: dióra kenve, magában a legfinomabb! Összetevők: sütőtök, víz, cukor, pektin, citromlé, fahéj.

2000 Ft / üveg
10 Ft/g
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-03-21
Rendelhető 2024-03-19-ig

BBM - Szárított paradicsom olívaolajban

A napsütötte paradicsomokat gondosan válogatjuk, kiaszaljuk, majd fűszeres olívaolaj ágyban a nyár minden mediterrán ízét üvegbe zárjuk. Ajánljuk egyszerű pirítósra téve reggelire, grillezéshez, pizza feltétként, kenyértésztába gyúrva, salátára, töltelékekhez, vagy akár magában is csodálatos csemege. A fűszeres olívaolaj felhasználható salátákra, már kész öntetként. Összetevők: paradicsom, olívaolaj, oregánó, ecet, só.

2400 Ft / üveg
12 Ft/g
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-03-21
Rendelhető 2024-03-19-ig

BBM - Szilva párlat 0,35 l

Őstermelői gazdaságunkban termelt stanley szilva pálinka. Cukor-, adalékanyag-, aroma mentes, 50V/V%-os tiszta párlat.  Jegyeiben, illatában, ízében jól hozza a Stanley szilva jegyeit. Nem tolakodó, könnyed pálinka, jellegzetes szilva lecsengéssel. 

5900 Ft / üveg
16.86 Ft/ml
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-03-21
Rendelhető 2024-03-19-ig

BBM - Szilvalekvár 200 gr

Saját őstermelésből származó (stanley) szilva lekvár. Adalékanyag-, tartósítószer-, cukormentes termék, így babák és diabéteszes vásárlóink egyaránt fogyaszthatják. Sütésálló, de egyben kenhető is. Húsokhoz, desszertekhez ajánljuk, de magában fogyasztva is kiváló.

1600 Ft / üveg
8 Ft/g