Dunaújvárosi Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%
Kezdőlap Termelőink Jákli Balázs - Kistermelő

Jákli Balázs - Kistermelő

Családi gazdaságunk fő profilja a szántóföldi növénytermesztés, kisebb volumen a gyümölcstermesztés,de tartunk állatokat is. Adta magát a lehetőség, hogy ha itt dunaföldvár határában, meg tudjuk termelni a szükséges takarmányt, akkor nem csak a takarmány feletetéséig visszük el a folyamatot, hanem a kész termékig, így kezdtük el a füstölt hús előállítását. Immár 23 éve készítjük el füstölt áruinkat, hagyományos receptekkel, hagyományos módszerekkel. A húsokat 3-hétre sóba helyezzük, maj több napig tartó füstölés után érjük el a kívánt eredményt.

Termékek

Kategóriák
Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
Ár szerint

Sütőkolbász

Sütőkolbász Sütőkolbászunk friss sertéshús, és titkos fűszerkeverékünk elegye. Hagyományosan disznóbélbe töltjük. Tartósítószert nem tartalmaz. Sütés után fogyasztható. A füstölt kolbász vásárolható egysége: Pár Egy pár súlya kb.: 0,3-0,6 kg. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.

1400 Ft / pár
3500 Ft/kg

Szeletelt Császárszalonna

Császárszalonna hajszálvékonyra szeletelve Másnéven, kolozsvári szalonna. Ez az ízletes húsrész, a sertés bordáinál helyezkedik el. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.

62 Ft / dkg
62 Ft/dkg

Szeletelt Karaj

Füstölt Karaj Formázott, csontnélküli sertéskaraj, hajszálvékonyra szeletelve. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.

65 Ft / dkg
65 Ft/dkg

Szeletelt Sonka

Szeletelt Szívsonka A sertés combjának közepe, kicsontozva, hajszálvékonyra szeletelve. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.

62 Ft / dkg
62 Ft/dkg

Téliszalámi

Téliszalámi A téliszalámi paprika nélküli füstölt kolbász-különlegesség. Tartós, sokáig elálló termék. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A téliszalámi vásárolható egysége: Szál Egy szál súlya kb.: 0,5-0,9 kg A végső árat mérés után tudjuk megadni.

3900 Ft / szál
6500 Ft/kg

Tokaszalonna

Tokaszalonna A sertés álla alatt lévő zsíros szalonna. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.

1000 Ft / db
4000 Ft/kg

Tokaszalonna Egész Tábla

Tokaszalonna A sertés álla alatt lévő zsíros szalonna. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest. Egy tábla súlya kb.0,8-1,4kg

4000 Ft3200 Ft / db
3200 Ft/kg

Töpörtyű

Töpörtyű 50 dkg/csomag A sertés zsírszalonnájának kisütéséből keletkezik a zsír, és a töpörtyű. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.

3000 Ft / csomag
6000 Ft/kg