Dunaújvárosi Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%
Kezdőlap Termelőink Pats-Belső Viola

Pats-Belső Viola

Pats-Belső Viola vagyok, Rácalmáson élek, de a vállalkozásom székhelye Dunaújvárosban található. 2019 óta fűzök gyöngyöt: először szilikongyöngyökből készítettem babáknak cumiláncokat, rágcsaláncokat, a felnőtteknek kulcstartókat és autó tükör díszeket. 2020 óta ehhez hozzájött az ásványgyöngyökből való ajándéktárgyak készítése is: karkötők, nyakláncok, fülbevalók, gyűrűk, kulcstartók, fém alapú könyvjelzők, hajcsatok, hajdíszek! Mostanra már több mint 200 féle ásványom van, amik közül lehet választani a vevőknek. Idén a néptáncosok által hordott Kalárisokat is megtanultam elkészíteni, megfűzni. Így bővült ki már a babáktól kezdve a gyerekeken át a felnőttekig: férfiaknak, nőknek is egyaránt. A gyöngyfűzés mellett egyedi ajándéktárgyakat is készítünk: gravírozottakat, saját fotósakat, fényképeseket, bármilyen szöveggel - képpel - grafikával . elképzeléssel!

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
Ár szerint

Angyalka - akasztós, lila

Színezett roppantott Hegyikristály az Angyalka feje, a szoknyája akril. Organza szalaggal van felfogatva, így bárhová fel lehet akasztani, akár a karácsonyfára is. 20 darabtól egyedi árajánlatot adunk.

900 Ft / db
900 Ft/db

Angyalka - akasztós, sötét rózsaszín

Színezett roppantott Hegyikristály az Angyalka feje, a szoknyája akril. Organza szalaggal van felfogatva, így bárhová fel lehet akasztani, akár a karácsonyfára is. 20 darabtól egyedi árajánlatot adunk.

900 Ft / db
900 Ft/db

Angyalka - akasztós, világos rózsaszín

Színezett roppantott Hegyikristály az Angyalka feje, a szoknyája akril. Organza szalaggal van felfogatva, így bárhová fel lehet akasztani, akár a karácsonyfára is. 20 darabtól egyedi árajánlatot adunk.

900 Ft / db
900 Ft/db

Angyalkő tengeri csilagokkal

Igazán nyárias viselet, tengerpartot idéző ásvány karkötő! Bézs színű Angyalkő / Angelit ásvány, köztük tengeri csillagokkal. A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es. Fém nélküli, így a fém allergiások is bátran viselhetik.   ANGELIT (ANGYALKŐ): Segít a belső harmónia elérésében. Boldogságfokozó ásvány. Javallott torokbetegségekre, pajzsmirigyre. Erősíti a médiumi képességeket. A kapcsolatok teremtését, fenntartását segíti.

3800 Ft / db
3800 Ft/db

Boldog karácsonyt! karácsonyfa dísz

Karácsonyi gömb formában - hópihe mintázat, fa lézervágott és lézergravírozott karácsonyi dísz, "Boldog karácsonyt!" felirattal. Ideális ajándék lehet bárkinek, apró kis kedveskedés. Mérete: 100x90 mm. Ára: 850 Ft / darab . A szalag színét írd meg itt üzenetben, hogy milyennel szeretnéd! Ha nem írod meg, random szerűen lesz kiválasztva.  

850 Ft / db
850 Ft/db

Cicás bögre

Cicás kerámia bögre, mely mikróba és mosogatógépbe is tehető. Űrtartalom: 3 dl.

2800 Ft / db
2800 Ft/db

Csakra életfa medál bizsu láncon

Gyönyörű csakra életfa ásvány medál, bizsu láncon.   ÉLETFA: Eredete már Kr.e. 2000-re is visszanyúlik. Az Életfa egy rendkívül fontos szimbólum. Viselőjére bőséges jólétet (táplálékot, vizet, növekedést), menedéket, gondoskodást, erőt, bölcsességet, hosszú élettartamot, az újjászületést jelképez!   CSAKRA: A csakrák a gerincoszlopunk mentén elhelyezkedő energiapontok. Minden csakra egy fizikai, érzelmi vagy mentális állapotot képvisel. Minden csakra központ kapcsolódik hozzánk mentális, érzelmi, spirituális és fizikai szinten. Ha a csakrák egyensúlyából kibillennek, akkor ezeken a területeken kellemetlen érzést okozunk. Az ásványköveket a csakrák egyensúlyára és a csakrák gyógyulásának fokozására használják. Viseld minél többet a nap folyamán!

3000 Ft / db
3000 Ft/db

Csakra életfa medál sterling ezüst láncon

Gyönyörű csakra életfa ásvány medál, sterling E925 ezüst láncon.   ÉLETFA: Eredete már Kr.e. 2000-re is visszanyúlik. Az Életfa egy rendkívül fontos szimbólum. Viselőjére bőséges jólétet (táplálékot, vizet, növekedést), menedéket, gondoskodást, erőt, bölcsességet, hosszú élettartamot, az újjászületést jelképez!   CSAKRA: A csakrák a gerincoszlopunk mentén elhelyezkedő energiapontok. Minden csakra egy fizikai, érzelmi vagy mentális állapotot képvisel. Minden csakra központ kapcsolódik hozzánk mentális, érzelmi, spirituális és fizikai szinten. Ha a csakrák egyensúlyából kibillennek, akkor ezeken a területeken kellemetlen érzést okozunk. Az ásványköveket a csakrák egyensúlyára és a csakrák gyógyulásának fokozására használják. Viseld minél többet a nap folyamán!

4200 Ft / db
4200 Ft/db

Csakra karkötő, fehér

Fehér Achát csakra karkötő. A csakra színei 7 féle ( mély piros: Jáspis, sárgás: Borostyán, barna: Tigrisszem, zöld: Jáspis, türkiz: Türkíz, kék: Tigrisszem, lila: Ametiszt) ásványból van. Az ásványok között 2 darab ezüst színű strasszos köztes van. Az ásványok mérete 8 mm-es. A gyöngyök rugalmas gumis damilra vannak fűzve.   ACHÁT: Erősíti az önbizalmat, segíti önmagunk elfogadását. Serkenti az emlékezetet, a feladatok gyorsabban való megjegyzését. Javítja a figyelmet, az összpontosítást, a koncentrációt. Segíti a stabil érzelmi állapot létrehozását, nyugtat. Csökkenti az elfojtott haragot, dühöt. Aki szeretne leszokni a dohányzásról, segíti benne az Achát ásvány. Csillagjegyek: Skorpió, Rák, Ikrek, Bika. JÁSPIS: Védő ásvány. Régen a harcosoknál is volt e célból. Megvéd a rossz dolgoktól, óv, elnyeli a negatív energiákat. Önzetlenségre, szerénységre tanít. Segít a kitűzött céljaid elérésében. Segíti a felépülést a kórházi kezelések után. Csillagjegyek: Kos, Ikrek, Oroszlán, Skorpió, Bak, Halak, Nyilas, Szűz, Rák, Bika. BOROSTYÁN: Az emberiség első drágaköve. Gyulladáscsökkentő. Melegséget és bizalmat ad viselőjének. Véd a negatív energiáktól. Lázcsillapító hatással bír. Bőrbetegségekre kiváló. Serkenti az agy funkcióit. Régebben a babáknak is adták fogzáskor. Csillagjegyek: Ikrek, Szűz, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő. TIGRISSZEM: A szem betegségeire, az idegrendszerre, az epilepsziára van jótékony hatással. Fájdalomcsillapító hatású. Növeli a koncentráló képességet. Csökkenti a depressziót. Viselőjét optimistává teszi. Csillagjegyek: Szűz, Skorpió, Ikrek, Nyilas, Oroszlán. TÜRKIZ: Törökországról kapta a nevét, mert ott fedezték fel először. Védőkő. Nagyon erős gyógyító hatású ásvány. Támogatja a tápanyagok felszívódását, erős immunerősítő. Ideg nyugtató, energiával tölt fel. Torok problémákra jó, véd a vírusos megbetegedések ellen. Fájdalomcsillapító hatású. Teljes egészében védi a viselőjét. Csillagjegyek: Nyilas, Halak, Mérleg.   AMETISZT: Óvó ásvány. Segít az összpontosításban, a mértékletesség tartásban. Hiperaktívaknak ajánlott, segíti a nyugtalan alvás kiküszöbölését és a higgadtságot. A düh, a félelem, az aggódás elhessegetését, elfelejtését segíti. Segít feldolgozni, ha úgy érezzük, vesztettünk valamiben. Csillapítja a fájdalmakat: izom, fej, belek. Csillagjegyek: Skorpió, Nyilas, Szűz, Kos, Vízöntő, Halak.    

3800 Ft / db
3800 Ft/db

Csakra karkötő, fekete

Fekete Achát csakra karkötő. A csakra színei 7 féle ( mély piros: Jáspis, sárgás: Borostyán, barna: Tigrisszem, zöld: Jáspis, türkiz: Türkíz, kék: Tigrisszem, lila: Ametiszt) ásványból van. Az ásványok között 2 darab ezüst színű strasszos köztes van. Az ásványok mérete 8 mm-es. A gyöngyök rugalmas gumis damilra vannak fűzve. ACHÁT: Erősíti az önbizalmat, segíti önmagunk elfogadását. Serkenti az emlékezetet, a feladatok gyorsabban való megjegyzését. Javítja a figyelmet, az összpontosítást, a koncentrációt. Segíti a stabil érzelmi állapot létrehozását, nyugtat. Csökkenti az elfojtott haragot, dühöt. Aki szeretne leszokni a dohányzásról, segíti benne az Achát ásvány. Csillagjegyek: Skorpió, Rák, Ikrek, Bika. JÁSPIS: Védő ásvány. Régen a harcosoknál is volt e célból. Megvéd a rossz dolgoktól, óv, elnyeli a negatív energiákat. Önzetlenségre, szerénységre tanít. Segít a kitűzött céljaid elérésében. Segíti a felépülést a kórházi kezelések után. Csillagjegyek: Kos, Ikrek, Oroszlán, Skorpió, Bak, Halak, Nyilas, Szűz, Rák, Bika. BOROSTYÁN: Az emberiség első drágaköve. Gyulladáscsökkentő. Melegséget és bizalmat ad viselőjének. Véd a negatív energiáktól. Lázcsillapító hatással bír. Bőrbetegségekre kiváló. Serkenti az agy funkcióit. Régebben a babáknak is adták fogzáskor. Csillagjegyek: Ikrek, Szűz, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő. TIGRISSZEM: A szem betegségeire, az idegrendszerre, az epilepsziára van jótékony hatással. Fájdalomcsillapító hatású. Növeli a koncentráló képességet. Csökkenti a depressziót. Viselőjét optimistává teszi. Csillagjegyek: Szűz, Skorpió, Ikrek, Nyilas, Oroszlán. TÜRKIZ: Törökországról kapta a nevét, mert ott fedezték fel először. Védőkő. Nagyon erős gyógyító hatású ásvány. Támogatja a tápanyagok felszívódását, erős immunerősítő. Ideg nyugtató, energiával tölt fel. Torok problémákra jó, véd a vírusos megbetegedések ellen. Fájdalomcsillapító hatású. Teljes egészében védi a viselőjét. Csillagjegyek: Nyilas, Halak, Mérleg. AMETISZT: Óvó ásvány. Segít az összpontosításban, a mértékletesség tartásban. Hiperaktívaknak ajánlott, segíti a nyugtalan alvás kiküszöbölését és a higgadtságot. A düh, a félelem, az aggódás elhessegetését, elfelejtését segíti. Segít feldolgozni, ha úgy érezzük, vesztettünk valamiben. Csillapítja a fájdalmakat: izom, fej, belek. Csillagjegyek: Skorpió, Nyilas, Szűz, Kos, Vízöntő, Halak.

3800 Ft / db
3800 Ft/db

Csakra kulcstartó

Csakra kulcstartó 7 féle ásványból (Ametiszt, Lapis Lazuli, Türkiz, Jáspis, Tigrisszem, Borostyán, Jade), Lótusz virág és Angyalszárny medálokkal. Testünknek 7 fő csakrája van, amiket körforgásszerűen erősíti, segíti ezen ásványok hatása. LÓTUSZVIRÁG: Kiemelkedő spirituális szimbólum. A lótuszvirág a mindennapi újjászületést, szépséget, megújulást, kiemelkedést, hitet, jólétet, megvilágosodást, tisztaságot, bölcsességet, békét, intelligenciát, az élni akarást szimbolizálja. Több kultúrában is úgy vélik, hogy a lótuszvirág varázslatos pozitív tulajdonságokkal bír.

2400 Ft / db
2400 Ft/db

EGYEDI FELIRATOS NYAKPÁNT - Anyás

"LEGJOBB ANYA" feliratos nyakpánt. A szövegek között Életfa grafika látható.  

1300 Ft / db
1300 Ft/db