Dunaújvárosi Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%
Kezdőlap Helyi 1%

Helyi 1%

 

A Dunaújvárosi Kosár Közösség működési bevételének 1 %-át felajánlja helyi civil szervezetek működésének segítésére. Minden vevő heti vásárlása után a nálunk elköltött összeg 1 %-át olyan civil ügynek ajánlhassa fel, melynek létezését és működését szívesen támogatja. A vásárlást követően a tovább a Kosárhoz funkció alatt nyílik meg az adományozási lehetőség, a civil szervezet megjelölésével.  Rendszerünk a vevő vásárlási értékének 1%-át a választott szervezet részére elkülöníti, melyet a számlájára utal. 

A programhoz csatlakozni kívánó szervezetek, küldetésük és az adomány gyűjtésre kínált programjuk bemutatásával, a vevők számára látható és választható lehetőségként jelennek meg a webáruház nyitóoldalának menüsorában,

Helyi 1 % címszó alatt. www.dunakosar.hu

Az összesített a felajánlásokat minden hónap végén amennyiben elérték az 5. 000 Ft összeget, továbbítjuk a szervezetek felé. A kisebb összegű felajánlásokat tovább gyűjtőszámlán tartjuk, míg a legkisebb utalt összeget átadhatjuk.

A programhoz kapcsolódni kívánó Civil szervezetek jeletkezését, ezen  a felületen várjuk. A jelentkezési lap elküldése után kollegánk felveszi a szervezettel a kapcsolatot. 

 

 

Göllner Mária Waldorf Pedagógiai Alapítvány

Az alapítvány célja a hazai oktatás-nevelésügy fejlődését segíteni azzal, hogy támogatni kívánja a Waldorf-pedagógia és az antropozófiai szemlélet terjedését.

Az alapítvány segíti és támogatja az ezen elven és módszeren nyugvó oktatási intézmények (óvoda és iskola) alapítását, működését, ill. az ehhez kapcsolodó helyi közösségek létrejöttét és fejlődését.

A hozzánk érkező adományokat a dunaújvárosi Waldorf intézmények fenntartására fordítjuk.

 

Szellemi Ember Baráti Kör Egyesület

A SZEM Baráti Kör Egyesület 1998 óta szervez közösséget, olyan emberek bevonásával, akik felelősségteljesen szeretnének részt venni környezetük, sorsuk alakításában.

Jelenleg az egyesületi munkánkon belül a Dunakosár közösség az a profil, amihez támogatást várunk.

Ebben a munkában közös célunk a környezettudatos gondolkodás népszerűsítése, az egészséges élelmiszerek eljuttatása a vevőkhöz, a kistermelők életben tartása, versenyképességük javítása, valamint a kistermelők és a vevők kapcsolatának ismét élővé tétele.

Közös célunk továbbá a közös jövőnkért érzett felelősség tudatában cselekvő emberek életközösségének kialakítása.