4 db-os díjnyertes kézműves bonbon válogatás a CsoKiss Manufaktúrától. Alkoholos válogatás: Gyulai Vadbodza pálinkás - 2018 Inetnational Chocolate Award Arany érmes IRSAI OLIVÉR pálinkás - 2022 GREAT TASTE London 1 csillag Édes Szilva - Az év pálinkás bonbonja verseny 2025 ezüst érmes Vadcseresznye - Az év pálinkás bonbonja verseny 2025 arany érmes; Az ÉV CSERESZNYEPÁLINKÁS bonbonja nagydíj Alkoholmentes válogatás: Dupla Málna - 2022 GREAT TASTE London 1 csillag Maracujás mogyorós - 2022 GREAT TASTE London 2 csillag Kávés tonkababos - Kedvenc fűszerünkkel ízesítve Joghurt Heaven - 2025 GREAT TASTE London 1 csillag Összetevők: belga étcsokoládé [kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin; természetes vanília aroma] belga tejcsokoládé [kakaómassza, cukor, kakaóvaj, tejpor, emulgeálószer: szójalecitin; természetes vanília aroma] belga fehér csokoládé [cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, emulgeálószer: szójalecitin; természetes vanília aroma] tejszín, vaj, invert cukor, glükóz szirup, szorbit, dextróz. Alkoholos válogatás esetén: alkohol (pálinka), cseresznye püré, szilva püré, pektin, cukor, fahéj, vadbors, vanília Alkoholmentes válogatás esetén: málna püré, pektin, cukor, maracuja püré, mangó püré, mogyoró massza, kávé, tonkabab, yuzu
 
 
 Sütemény doboz tartalma: 4 szelet Házi Hatlapos + 4 szelet Házi Mézes-krémes
 

100g Belga étcsokoládé pasztilla, házi csokoládés sütemények készítséhez. Vagy csak nasinak! Étcsokoládénk: tej és gluténmentes Összetevők: belga étcsokoládé 60% [kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin; természetes vanília aroma], Fehércsokoládénk: gluténmentes Összetevők: Belga fehércsokoládé [cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, emulgeálószer: szójalecitin; természetes vanília] Tejcsokoládénk: gluténmentes Összetevők: Belga tejcsokoládé [cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, kakaómassza, emulgeálószer: szójalecitin; természetes vanília],
 Fagyasztott házi rétes elérhető a következő ízekben: túrós, barackos-túrós, meggyes, mákos, meggyes-mákos, almás, káposztás. Otthon bármikor egyszerűen meg tudod sütni a családnak. Sütési útmutató: a terméket felengedés nélkül, fagyos állapotban lekenjük tojással vagy tejföllel, sütőpapírra tesszük, 40-50 perc alatt 180 °C-on aranybarnára sütjük.
 Kézműves belga étcsokoládé gömb, ropogós ostyagolyókkal díszítve, pillecukorral töltve. Elkészítés: Tegye a gömböt egy bögrébe, öntsön rá 1,5-2dl forró tejet, majd alaposan keverje össze a csokoládé feloldódásáig. Elkészítése látványos móka, fogyasztása mennyei érzés! Nyáron jéggel is kitűnő ital! Összetevők: belga étcsokoládé 93% [kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin; természetes vanília aroma], gabonagolyók 4% [cukor, rizsliszt, búzaliszt, búzamalátaliszt, só, emulgeálószer: napraforgó-lecitin; kakaóvaj] pillecukor 3% [glükózszirup, cukor, dextróz, víz, szorbitszirup, zselatin, cékla, sáfrány, szeklice, kurkumin