100%-ban BIO termék MINŐSÉGÉT MEGŐRZI, GYÁRTÁSTÓL SZÁMÍTVA 90 NAP Tökéletes termék, gazdag és összetett ízzel. Igazi csemege, amely aperitifként vagy kifinomult kulináris ételekhez egyaránt fogyasztható. Különleges alapanyagként bio vörösbort használunk, amely gyümölcsös jegyekkel és egyedi ízzel ruházza fel a húst. Nyersen szárított marhahús sonkánk valóban különleges, kiváló minőségű termék! Összetevők:Bio vörösboros marhahús, vörös só (nitrittartalommal), fehér só, bio cukor, bio őrölt boróka, bio fekete bors, bio őrölt fokhagyma, bio őrölt boróka. Tárolási hőmérséklet: 0 – 4 fok között! Tápértékek 100 g termékre számítva: Energia Zsírok -amelyek közül a telített zsírsavak Szénhidrátok -melyek közül a cukrok Fehérje Só 714kJ/169kcal 5,70 g 2,60 g 0,60 g 0,10 g 26,40 g 3,85 g
100%-ban BIO termék MINŐSÉGÉT MEGŐRZI, GYÁRTÁSTÓL SZÁMÍTVA 30 NAP Vadászkolbászunkat azok számára készítettük, akik értékelik a minőségi húsok autentikus ízét. A prémium sertéshúsból és finom zsírból készült szalámi gondosan fűszerezett, és minden szeletén felfedezhető a bio zöldpaprika pelyhe – egy finom, de ízletes részlet, amely minden egyes falatot különleges kulináris élménnyé tesz. A bio vadászszalámi aperitifként vagy kifinomult uzsonnatálon, egy szelet friss kenyér mellett vagy sajtokkal és zöldségekkel kombinálva ideális, hiteles ízvilágot kínál. Fedezze fel a saját szemével ennek a kifejezetten Önnek készült terméknek az egyedülálló, kiegyensúlyozott és természetes ízét! Összetevők: Bio sertéshús, Bio sertészsír, Bio sertéshús paszta 16.98%, Bio Húspaszta 16,98%, Bio Sertésmáj 8,49% Víz, Bio Zöldpaprika pehely, Bio Hagyma, Bio Piros só (nitrit tartalmú), Bio Mustármag, Bio Cukor, Bio Citrom, Bio őrölt bio fehér bors, Bio Piros ételfesték, Bio Piros ételfesték, Bio cékla emulziós folyadék, Bio kardamom, Bio őrölt kömény, Bio őrölt koriander, Bio őrölt koriander, Bio szerecsendió virág, Bio starterkultúra Meisterclub RBE, Bio őrölt szerecsendió, Bio őrölt szerecsendió, Nátrium-citrát, Bio őrölt boróka, Bio granulált fokhagyma. Tárolási hőmérséklet: 0 – 4 fok között! Tápértékek 100 g termékre számítva: Energia Zsírok -amelyek közül a telített zsírsavak Szénhidrátok -melyek közül a cukrok Fehérje Só 989 KJ/ 237kcal 20,10 g 8.20 g 0,90 g 0,50 g 13,50 g 2,15 g
Hagyományos füstöléssel és érleléssel készülő húsos-zsíros, bőrös, ízletes szalonna. Kézműves, családi termelőtől, nitrit és egyéb adalék mentes! Tökéletes reggelire nyersen is, sütve is, tojással, vagy friss kenyérrel és paradicsommal, de a főzéshez is sok esetben nélkülözhetetlen. Szuper csirkével vagy pulykával, ízletesebbé, szaftosabbá téve minden étket. A terméket pontos súlymérést követően kell fizetni! 1 db 500g
Császárszalonna Másnéven, kolozsvári szalonna. Ez az ízletes húsrész, a sertés bordáinál helyezkedik el. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.
Konyhakész: Bőr nélkül, kockázva. Másnéven, kolozsvári szalonna. Ez az ízletes húsrész, a sertés bordáinál helyezkedik el. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.
Abált (főtt) toka szalonna, fokhagymával, pirospaprikával fűszerezve Min. rendelés 20 dkg A terméket pontos súlymérés alapján kell fizetni.
A disznósajt készítése a disznóvágás fontos részét képezi. Igazi nyalánkságnak számít, amit a fokhagyma, pirospaprika és bors csak fokoz! Mi nem daráljuk, hanem vágjuk a benne lévő húst, bőrt, fület és egyebet. 1 db kb. 20 dkg. A terméket pontos súlymérés alapján kell fizetni.
Füstölt bordacsont, mely az ételek dúsítására, ízesítésére szolgál. Kiváló levesekbe, ragukba és káposztás ételek elengedhetetlen hozzávalója. A termék pontos súlymérést követően fizetendő!
Hagyományos módon készült, bőrös szalonna és só felhasználásával. A tradícionális bükkfával való füstölésnek köszönhetően illatos, kellemes íz, vajpuha és ehyhén sós. Körülbellül 4 cm vastag. A több heti érlelésnek köszönhetően a só és a füst is kellemesen átjárja. Magyaros ételek kiváló hozzávalója, gondoljunk csak a kakastaréjra a pecsenye tetején. 1 db 500g. A terméket pontos súlymérést követően kell fizetni!
Csülök Akció!!! A sertés hátsó lábszárának végződése. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csülköt egészben tudjuk kínálni, egy darab súlya 1 - 1,9 kg között van.
Füstölt Karaj Formázott, csontnélküli sertéskaraj. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.