



Csülök A sertés hátsó lábszárának végződése. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csülköt egészben tudjuk kínálni, egy darab súlya 1 - 1,9 kg között van.
Füstölt Karaj Formázott, csontnélküli sertéskaraj. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.
Grillkolbász: Magyaros - Fokhagymás - Bajor Csomagolás: Vákuumfolia Csomag Súlya: kb. 0,5kg Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.
Seréshúsból készült kolbász grillezéshez, sütéshez. Szuvidálva vannak 80 fokos vízben 20 percig így könnyen grillezhető pár perc és kész is van. Juhbélbe töltött, igazi roppanós grillkolbászkák. 1 szál kb. 60-100 g Min. rendelés 500 g A terméket pontos súlymérés alapján kell fizetni.
Vegyes ízelítő csomag. Tartalma: az éppen készleten lévő kínálat szerint egyenlő arányban. Seréshúsból készült kolbász grillezéshez, sütéshez. Szuvidálva vannak 80 fokos vízben 20 percig így könnyen grillezhető pár perc és kész is van. Juhbélbe töltött, igazi roppanós grillkolbászkák. 1 szál kb. 60-100 g Min. rendelés 500 g A terméket pontos súlymérés alapján kell fizetni.
Hagyományos receptúra szerint, természetes össztevőkkel,füstölt változatban Figyelem! A termék műbélbe van töltve. 1 szál kb 800 g, min. rendelés 200 g A terméket pontos súlymérés alapján kell fizetni.
A házi sertés kenőmájasnak párja sincs egyik boltban sem. Az abált sertésmájat és szalonnát kétszeresen daráljuk, pirított hagymával vegyítjük, majd ízletesen fűszerezzük. Kitűnő reggelire, tízóraira vagy éppen vacsorára. A terméket pontos súlymérést követően kell fizetni. 1 db kb. 200g Figyelem! A termék műbélbe van töltve.
Természetesen sertéshúsból készül, füstöljük, majd az érlelés után érjük el a megfelelő ízt és állagot. Tartósítószert és ízfokozót nem tartalmaz. Remek szendvicsekhez, reggelire, tízóraira és vacsorára. 1 db fél rúd kb. 35 dkg. A terméket pontos súlymérés alapján kell fizetni.
Természetesen sertéshúsból készül, füstöljük, majd az érlelés után érjük el a megfelelő ízt és állagot. Tartósítószert és ízfokozót nem tartalmaz. Remek szendvicsekhez, reggelire, tízóraira és vacsorára. 1 szál kb. 65 dkg. A terméket pontos súlymérés alapján kell fizetni.
Májas Házi májkrém. vásárlás után, a hűtőben tárolandó. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.
Hurka Hurkánk frissen abált sertéshús, rizs, és titkos fűszerkeverékünk elegye. Hagyományosan disznóbélbe töltjük. Tartósítószert nem tartalmaz. Sütés után fogyasztható. A hurka vásárolható egysége: Csomag Egycsomagban 2 pár van. Egy csomag súlya kb.: 1,2-1,8 kg. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.




Kenyérszalonna A sertésnek a hátán lévő szalonnájából van megformálva ez a húsrész. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.