




Szilvalekvárunk készítése a hagyományos módon, hosszú, 6-7 órás főzési idővel, cukor hozzáadása nélkül történik. A saját termesztésű szilván és egy lehelletnyi fahéjon kívül semmi mást nem tartalmaz, száraz dunsztban hőkezeljük. Bár nem rézüstben készül, mint a "szakrálisan" készített szatmár-beregi lekvárok, de elég sűrű ahhoz, hogy ne essen le a kanálról...
A lekvár otelló szőlőből készült, amely saját gazdaságunkban temett. A termék hozzáadott cukrot és tartósítót nem tartalmaz. Összetevők: otelló szőlő Töltő tömege: 200 g A termesztés során kizárólag biológiai növényvédelmet alkalmaztunk.
Gyümölcsös, nagyon narancsos íz. Felhasználási javaslat: süteményhez, fagylalthoz, palacsintába, kalácsra vagy csak önmagában kanalazva, de ajándéknak is kitűnő. Összetevők: narancs (78,5%), cukor, pektin, citromsav. Tápérték 100 g termékben: Energia 756Kcal/178kJ Zsír