Mások ezeket rendelték
Mini natùr parenyica fonotka(150g)
A parenyica sajt egy gyúrt sajt. Ennél a sajtnál először csinálunk egy alap sajtot, amit szobahőmérsékleten pontosan 5.2 pH-ig savanyítunk. Ekkor tudjuk a legszebben nyújtani és formázni a sajtot. A sajtokat akácfa fűrészporral füstöljük. Hozzávetőlegesen 150 gramm egy darab parenyica. A kèpen szereplő mèg füstölèsre vàr! Az ár a súlyméres után változhat!
Pet palackos pasztőrizált tej
A teheneinket zárt rendszerben fejjük, így a tejnek nem lesz "istálló" szaga és íze. A tejet kíméletes technológiával pasztőrizáljuk, így az értékes tápanyagok és vitaminok megmaradnak benne. Teheneinket karámos rendszerben tartjuk és legelőre járnak ki. A tej zsìrtartalma 3,9 % A tej eltarthatòsàga 5 nap. A tej íze legelési időszakban ( áprils és szeptember között) változhat. A tehenek ezen időszakban vadvirágokat, gyógynövényeket is legelhetnek az ősgyepen. A tej íze és beltartalma is változik. Egy kis szösszenet: Korábbi kutatások már igazolták, hogy a friss füvön élő, legeltetett szarvasmarhák teje ötször annyi konjugált linolsavat (CLA) tartalmaz, mint az állattenyésztő telepeken élő társaiké. Állatkísérletek során azt is igazolták már, hogy a CLA védi a szívet és segíthet a lefogyásban. A Harvard Egyetem közegészségügyi intézetének kutatói Hannia Campos vezetésével most azt mutatták ki, hogy az emberi szervezet magasabb CLA-szintje csökkenti a szívinfarktus kockázatát. Forrás: hvg.hu
Rozsos kovászos cipó
Rozsos kovászos cipó Búzalisztből és rozsliszből, kovásszal készült, 500 g-os cipó. Héja friss és ropogós, a belseje laza és rugalmas. Ideális szendvicsek készítéséhez, vagy akár leves, illetve főétel mellé kísérőnek. Autentikus íz, kiváló minőség, hosszabb eltarthatóság. Összetevők: búzaliszt, víz, rozsliszt, só A kovászos cipó elkészítése 3 napot vesz igénybe, ezért kérem rendelését hétfő estig legyen szíves leadni.