Családi vállalkozásunk 2014 óta virágzóan működik. Aranykalászos gazdaként fontos számomra a hagyományos ízvilág, és a friss termékek előállítása.
Őstermelőként mindent magam készítek családom segítségével. Az állatokat én nevelem és tenyésztem vidéki gazdaságomban, ahol természetes körülmények között élhetnek, melyet folyamatos minőségi- és állatorvosi felügyelet kísér. Az állomány táplálása természetes anyagokkal (vegyes dara) történik, így az állatok saját növekedési ritmusukban fejlődnek.
Garanciánk a minőségre, hogy az egész folyamat, az állatok tenyésztésétől a feldolgozásáig egy kézben összpontosulnak.
Célom az egyensúly megteremtése, s hogy mindenki számára elérhetővé váljon az a fajta magyar hagyományos ízvilág, mely kiveszőfélben van. Tanyasi disznóvágás programunkkal szeretnénk elérni, hogy mindenkihez eljusson ez a tradíció.
”Falusi disznóságok, gazdag ízek!”
FIGYELEM! A hús feldolgozása mindig kedd este kezdődik, így a rendelések leadásának és visszamondásának határideje: kedd, 19 óra! A kedd 19 óra utáni, szerda éjfélig leadott rendeléseket az adott héten már nem tudjuk teljesíteni, és a kosárban lévő megrendeléseket pedig nincs lehetőségünk lemondani.