Dunaújvárosi Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%
Kezdőlap Termelőink Jákli Balázs - Kistermelő

Jákli Balázs - Kistermelő

Családi gazdaságunk fő profilja a szántóföldi növénytermesztés, kisebb volumen a gyümölcstermesztés,de tartunk állatokat is. Adta magát a lehetőség, hogy ha itt dunaföldvár határában, meg tudjuk termelni a szükséges takarmányt, akkor nem csak a takarmány feletetéséig visszük el a folyamatot, hanem a kész termékig, így kezdtük el a füstölt hús előállítását. Immár 23 éve készítjük el füstölt áruinkat, hagyományos receptekkel, hagyományos módszerekkel. A húsokat 3-hétre sóba helyezzük, maj több napig tartó füstölés után érjük el a kívánt eredményt.

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
lejárat közeli termék
vegyszermentes
adalékanyagmentes
Ár szerint

Mangalica hasaszalonna

Mangalica hasaszalonna Finom, omlós, lágy husos szalonna, amely elolvad az ember szájában. A mangalica a Magyarországon őshonos háziállatok egyike, világhírű sertésfajta. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.

1325 Ft / db
5300 Ft/kg

Mangalica hátszalonna

Mangalica hátszalonna Finom, omlós, lágy szalonna, amely elolvad az ember szájában. A mangalica a Magyarországon őshonos háziállatok egyike, világhírű sertésfajta. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.

1275 Ft1147 Ft / db
4588 Ft/kg

Mangalica Sonka

Mangalica Sonka Finom, omlós, lágy husos sonka, amely elolvad az ember szájában. A mangalica a Magyarországon őshonos háziállatok egyike, világhírű sertésfajta. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.

5800 Ft / db
5800 Ft/kg

Sonka

Szívsonka A sertés combjának közepe, kicsontozva.  Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Egy eglész szívsonka súlya kb.: 4,5 - 6 kg Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.

1300 Ft / db
5200 Ft/kg

Szeletelt Angolszalonna

Angolszalonna hajszálvékonyra szeletelve Az angolszalonna bőrös szalonnás karajból formázott téglatest alakú húsrész, melynek egyik része húsos, vöröses vagy rózsaszín tónussal, a másik része pedig a fehér szalonnára hasonlít. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.

650 Ft / csomag
6500 Ft/kg

Szeletelt Császárszalonna

Császárszalonna hajszálvékonyra szeletelve Másnéven, kolozsvári szalonna. Ez az ízletes húsrész, a sertés bordáinál helyezkedik el. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.

620 Ft / csomag
6200 Ft/kg

Szeletelt Karaj

Füstölt Karaj Formázott, csontnélküli sertéskaraj, hajszálvékonyra szeletelve. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.

650 Ft / csomag
6500 Ft/kg

Szeletelt Sonka

Szeletelt Szívsonka A sertés combjának közepe, kicsontozva, hajszálvékonyra szeletelve. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.

620 Ft / csomag
6200 Ft/kg

Szeletelt Tarja

Füstölt tarja hajszálvékonyra szeletelve A füstölt tarja csont nélküli sertéstarja felhasználásával készül. A tarját nevezhetjük a sertés "félbehasított nyakának". Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.

650 Ft / csomag
6500 Ft/kg

Tokaszalonna

Tokaszalonna A sertés álla alatt lévő zsíros szalonna. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.

1000 Ft / db
4000 Ft/kg

Tokaszalonna Egész Tábla

Tokaszalonna A sertés álla alatt lévő zsíros szalonna. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest. Egy tábla súlya kb.0,8-2kg

4000 Ft3200 Ft / db
3200 Ft/kg

Töpörtyű

Töpörtyű 50 dkg/csomag A sertés zsírszalonnájának kisütéséből keletkezik a zsír, és a töpörtyű. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.

3000 Ft / csomag
6000 Ft/kg