Dunaújvárosi Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%
Kezdőlap Termelőink Kökény Családi Gazdaság

Kökény Családi Gazdaság

Kökény Tamás vagyok és Dunatetétlenen gazdálkodom. Fő profilnak a Zöldség és Gyümölcs termesztést mondanám(csak hogy párat említsek: vörös,lila és fokhagyma, 3-4 féle sütőtök, dísz és halloweent tök, chili paprika, mák, minősített Bio bodza...) és ezek feldolgozott termékeit. 

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
lejárat közeli termék
Vegyszermentes
Ár szerint

Lilahagyma

Lilahagyma 1kg-os kiszerelésben.

500 Ft / zacskó
500 Ft/kg

Mák Olaj

Hidegen sajtolt Mák Olaj, 250ml-es kiszerelésben. Többek között: Aminosavakban, zsírsavakban, foszforban, kalciumban, káliumban, magnéziumban és vasban gazdag. Lassítja az öregedési folyamatokat. Elősegíti a magas vérnyomás csökkentését. Kedvező zsírsav összetételének köszönhetően segítségével megelőzhető a trombózis és az embólia kialakulása. Normalizálja a vér koleszterinszintjét. Fokozza a szervezet védekező mechanizmusát. Jótékony a sebek gyógyulásában. Növeli a szellemi teljesítőképességet. Idegerősítő, idegfájdalom csökkentő, nyugtató hatású. Magas a foszfor tartalma amely elsődlegesen felelős a kalcium hatékony felszívódásáért, és a csontokba történő beépüléséért 

3000 Ft / üveg
12 Ft/ml

Sütőtök

Orange fajtájú sütőtök. Átlag 2 kg körüli súllyal, 350ft/kg.

700 Ft / db
350 Ft/kg

Szárított bodzavirág

Szárított Bodzavirág 50g/tasak Erős izzasztó hatású ezért lázcsillapításra is használják. A bodza virága ezen kívül még vízhajtó, hashajtó, vértisztító és köhögéscsillapító. Gyenge alkoholos kivonatban még idegcsillapítóként is használják. Külsőleg használva pedig fertőtlenítő hatású.

700 Ft / tasak
14 Ft/g

Tökmag Liszt(őrlemény)

Jellegzetes íze, színe és illata is különlegessé teszi, Teljes mértékben helyettesítheti a hagyományos kenyérliszteket. A tökmag legfontosabb tulajdonságai: gazdag tápanyagban, telítetlen zsírsavakat tartalmaz, koleszterinmentes,lassítja az érelmeszesedést, vitaminokban gazdag, vizelethajtó és gyulladáscsökkentő hatású. A tökmagban lévő zsírban oldódó vitaminok közül elsősorban az E vitamint említhetjük, de az Alpha-, Béta-tocophero-l és szeléntartalma is fontos, mert ezek több betegség megelőzésében segédkeznek. A tökmag ásványi anyagokban isrendkívül gazdag. Ezáltal csökkenti a koleszterinszintet, növeli a szellemi teljesítőképességet, gátolja az érelmeszesedést. Csökkenti a prosztata jóindulatú megnagyobbodását, alkalmas a húgyutak fertõtlenítésére.

500 Ft / csomag
1 Ft/csomag

Vöröshagyma

Vöröshagyma 2 kg-os kiszerelésben.

730 Ft / csomag
365 Ft/kg