Dunaújvárosi Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Ásványból

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
További szűrők
Ár szerint

Nemzeti színű ásványkarkötő

Nemzeti színű ásványkarkötő, mely színezett Lávakő ásványból készült, a közepén ezüst színű Életfa köztessel. A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es.   LÁVAKŐ: Gyógyító hatását több ezer éve ismerik. Méregtelenítő, sejt regeneráló, erősíti az izmokat, az idegrendszert. Fokozza a szeretet kimutatását viselőjének. Anyagának köszönhetően ha illóolajokat, parfümöt cseppentünk rá, mélyen magába szívja azt és hosszú órákon keresztül illatolható. ÉLETFA: Eredete már Kr.e. 2000-re is visszanyúlik. Az Életfa egy rendkívül fontos szimbólum. Viselőjére bőséges jólétet (táplálékot, vizet, növekedést), menedéket, gondoskodást, erőt, bölcsességet, hosszú élettartamot, az újjászületést jelképez! 

3800 Ft / db
3800 Ft/db

Páros SZETT

Páros szett: női – férfi páros szett: A szett tartalma: 2 darab Lávakő – Howlit ásványgyöngy karkötő. A fekete a Lávakő, a fehér a Howlit ásvány. Fém nélküliek, így a fém allergiásoknak is ajánlott. A karkötők rugalmas gumis damilra vannak fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es. HOWLIT: Zsírégető hatása van, felgyorsítja az anyagcserét. Fogyókúrázóknak nagyon ajánlott. Fogak, csontok erősítésére is alkalmas. Semlegesíti a testszagot. Csillagjegy: Ikrek. LÁVAKŐ: Gyógyító hatását több ezer éve ismerik. Méregtelenítő, sejt regeneráló, erősíti az izmokat, az idegrendszert. Fokozza a szeretet kimutatását viselőjének. Anyagának köszönhetően ha illóolajokat, parfümöt cseppentünk rá, mélyen magába szívja azt és hosszú órákon keresztül illatolható. Csillagjegyek: Skorpió, Bak, Nyilas, Vízöntő.

7500 Ft / pár
3750 Ft/db

Piros Jáde ásványgyöngy karkötő

Piros Jáde ásványgyöngy karkötő, ezüst színű strasszokkal, tejfehér Jáde és roppantott Hegyikristály díszítéssel, közepén ezüst színű Szív köztessel. Igazán nőies darab: akár alkalmakra, ünnepekre, de a hétköznapi viselethez is használható. A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es.   JADE: Már őseink is használták: a szerencse köve. A tisztaság, a nyugalom és a lelki béke jelképe. Védelmet nyújt, távol tartja az ártalmakat. Vonzza a szerencsét és a barátságot. Méregtelenítő, sebgyógyító hatású. Növeli az önállóságot. Jáde az álom köve is. Megszűnteti az ingerlékenységet. Babaváró ásvány: fokozza a termékenységet. Terhesség alatt és szüléskor is lehet viselni, sokat segít. Jótékony hatással van a szem problémákra. HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.

3800 Ft / db
3800 Ft/db

Piros Jáspis Angyalka szív kulcstartón

Piros Jáspis ásványgyöngyből Angyalka, szív alakú kulcstartón. A piros szín pluszban kifejezi még a szeretetet, a szerelmet is. Gyönyörű ajándék lehet Hölgyeknek.   JÁSPIS: Védő ásvány. Régen a harcosoknál is volt e célból. Megvéd a rossz dolgoktól, óv, elnyeli a negatív energiákat. Önzetlenségre, szerénységre tanít. Segít a kitűzött céljaid elérésében. Segíti a felépülést a kórházi kezelések után.

900 Ft / db
900 Ft/db

Roppantott Hegyikristály ásvány karkötő

  Roppantott Hegyikristály ásványgyöngy karkötő, alján egy ezüst színű csomófogóval. Ez a karkötő egy nagyon finom, nőies darab. A gyöngyök “roppantva, repesztve” vannak, ezért nagyon törékenyek, vigyázni kell rájuk, óvni kell az ütésektől. A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es. HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.

3800 Ft / db
3800 Ft/db

Rosegold színű francia hajcsat

5 köves, ROSEGOLD színű csillogó francia hajcsat. (A fotón azért van eldöntve a csat, hogy jól látszódjon a kapcsolása.) Nemcsak kislányoknak!

1000 Ft / db
1000 Ft/db

Rózsakvarc Angyal zsinór karkötő - fekete

Fekete színű 2 mm-es selyemfényű zsinór karkötő, amelyet a csúszócsomó segítségével lehet méretre állítani (így biztosan nem lesz se kicsi, se nagy egy hölgy számára sem). Közepén Rózsakvarc ásvány Angyalkával. RÓZSAKVARC: A feltétel nélküli szeretet és a végtelen béke, a harmónia köve. Minden szinten megtisztítja és megnyitja a szivet. A nők termékenységének fokozására, a szívfájdalmak enyhítésére ősidők óta használják. Ha szeretnénk bevonni az életünkbe a szerelmet, a rózsakvarc tökéletes erre. A fennálló kapcsolatban visszaállítja a bizalmat és a harmóniát. Segít, hogy elfogadjuk és szeressük önmagunkat. A szerelem köve. Nyugtató hatású, stresszoldó. Eltávolítja a negatív energiát. A rózsakvarc a legnemesebb gyógyító.   A karkötőt csomagolva, kísérő kártyával adom át.

1500 Ft / db
1500 Ft/db

Rózsakvarc Angyal zsinór karkötő - rózsaszín

Rózsaszín színű 2 mm-es selyemfényű zsinór karkötő, amelyet a csúszócsomó segítségével lehet méretre állítani (így biztosan nem lesz se kicsi, se nagy egy hölgy számára sem). Közepén Rózsakvarc ásvány Angyalkával. RÓZSAKVARC: A feltétel nélküli szeretet és a végtelen béke, a harmónia köve. Minden szinten megtisztítja és megnyitja a szivet. A nők termékenységének fokozására, a szívfájdalmak enyhítésére ősidők óta használják. Ha szeretnénk bevonni az életünkbe a szerelmet, a rózsakvarc tökéletes erre. A fennálló kapcsolatban visszaállítja a bizalmat és a harmóniát. Segít, hogy elfogadjuk és szeressük önmagunkat. A szerelem köve. Nyugtató hatású, stresszoldó. Eltávolítja a negatív energiát. A rózsakvarc a legnemesebb gyógyító.   A karkötőt csomagolva, kísérő kártyával adom át.

1500 Ft / db
1500 Ft/db

Rózsakvarc Angyalka szív kulcstartón

Rózsakvarc Angyal szív alakú kulcstartó karikán. Gyönyörű ajándék lehet Hölgyeknek.   RÓZSAKVARC: A feltétel nélküli szeretet és a végtelen béke, a harmónia köve. Minden szinten megtisztítja és megnyitja a szivet. A nők termékenységének fokozására, a szívfájdalmak enyhítésére ősidők óta használják. Ha szeretnénk bevonni az életünkbe a szerelmet, a rózsakvarc tökéletes erre. A fennálló kapcsolatban visszaállítja a bizalmat és a harmóniát. Segít, hogy elfogadjuk és szeressük önmagunkat. A szerelem köve. Nyugtató hatású, stresszoldó. Eltávolítja a negatív energiát. A rózsakvarc a legnemesebb gyógyító.

900 Ft / db
900 Ft/db

Rózsakvarc ásványgyöngy karkötő, egy szem Hegyikristállyal

Rózsakvarc ásványgyöngy karkötő, közepén egy szem roppantott Hegyikristállyal, amely ezüst színű strasszos köztesekkel van "körbefogva". A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es.   RÓZSAKVARC: A szeretet és a béke, a harmónia köve. A nők termékenységének fokozására, a szívfájdalmak enyhítésére ősidők óta használják. Segít, hogy elfogadjuk és szeressük önmagunkat. A szerelem köve. Nyugtató hatású, stresszoldó. HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.

3800 Ft / db
3800 Ft/db

Rózsakvarc és Hegyikristály ásványgyöngy karkötő

Rózsakvarc és Hegyikristály ásványgyöngy karkötő. Fém nélküli, így a fém allergiásoknak is ajánlott! A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es. RÓZSAKVARC: A szeretet és a béke, a harmónia köve. A nők termékenységének fokozására, a szívfájdalmak enyhítésére ősidők óta használják. Segít, hogy elfogadjuk és szeressük önmagunkat. A szerelem köve. Nyugtató hatású, stresszoldó. Csillagjegyek: Rák, Bika, Mérleg. HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.  

3800 Ft / db
3800 Ft/db

Rózsakvarc Szív medál bizsu láncon

  Szív formájú Rózsakvarc ásvány medál, bizsu láncon.   RÓZSAKVARC: A feltétel nélküli szeretet és a végtelen béke, a harmónia köve. Minden szinten megtisztítja és megnyitja a szivet. A nők termékenységének fokozására, a szívfájdalmak enyhítésére ősidők óta használják. Ha szeretnénk bevonni az életünkbe a szerelmet, a rózsakvarc tökéletes erre. A fennálló kapcsolatban visszaállítja a bizalmat és a harmóniát. Segít, hogy elfogadjuk és szeressük önmagunkat. A szerelem köve. Nyugtató hatású, stresszoldó. Eltávolítja a negatív energiát. A rózsakvarc a legnemesebb gyógyító.

3000 Ft / db
3000 Ft/db