Dunaújvárosi Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Ásványból

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
További szűrők
Ár szerint

Csakra kulcstartó

Csakra kulcstartó 7 féle ásványból (Ametiszt, Lapis Lazuli, Türkiz, Jáspis, Tigrisszem, Borostyán, Jade), Lótusz virág és Angyalszárny medálokkal. Testünknek 7 fő csakrája van, amiket körforgásszerűen erősíti, segíti ezen ásványok hatása. LÓTUSZVIRÁG: Kiemelkedő spirituális szimbólum. A lótuszvirág a mindennapi újjászületést, szépséget, megújulást, kiemelkedést, hitet, jólétet, megvilágosodást, tisztaságot, bölcsességet, békét, intelligenciát, az élni akarást szimbolizálja. Több kultúrában is úgy vélik, hogy a lótuszvirág varázslatos pozitív tulajdonságokkal bír.

2400 Ft / db
2400 Ft/db

Életfás zsinórkarkötő

Fekete színű 2 mm-es selyemfényű zsinór karkötő, amelyet a csúszócsomó segítségével lehet méretre állítani (így biztosan nem lesz se kicsi, se nagy egy hölgy számára sem). Közepén ezüst színű Életfa köztes van, amely jelentése: Eredete már Kr.e. 2000-re is visszanyúlik. Az Életfa egy rendkívül fontos szimbólum. Viselőjére bőséges jólétet (táplálékot, vizet, növekedést), menedéket, gondoskodást, erőt, bölcsességet, hosszú élettartamot, az újjászületést jelképez! A karkötőt csomagolva, kísérő kártyával adom át.

1500 Ft / db
1500 Ft/db

Életfás zsinórkarkötő - férfi méretben

Fekete színű 2 mm-es selyemfényű zsinór karkötő, amelyet a csúszócsomó segítségével lehet méretre állítani (így biztosan nem lesz se kicsi, se nagy egy férfi számára sem). Közepén ezüst színű Életfa köztes van, amely jelentése: Eredete már Kr.e. 2000-re is visszanyúlik. Az Életfa egy rendkívül fontos szimbólum. Viselőjére bőséges jólétet (táplálékot, vizet, növekedést), menedéket, gondoskodást, erőt, bölcsességet, hosszú élettartamot, az újjászületést jelképez! A karkötőt csomagolva, kísérő kártyával adom át.

1700 Ft / db
1700 Ft/db

Életfás zsinórkarkötő - türkiz

Türkiz színű 2 mm-es selyemfényű zsinór karkötő, amelyet a csúszócsomó segítségével lehet méretre állítani (így biztosan nem lesz se kicsi, se nagy egy hölgy számára sem). Közepén ezüst színű Életfa köztes van, amely jelentése: Eredete már Kr.e. 2000-re is visszanyúlik. Az Életfa egy rendkívül fontos szimbólum. Viselőjére bőséges jólétet (táplálékot, vizet, növekedést), menedéket, gondoskodást, erőt, bölcsességet, hosszú élettartamot, az újjászületést jelképez! A karkötőt csomagolva, kísérő kártyával adom át.

1500 Ft / db
1500 Ft/db

Ezüst színű francia hajcsat

5 köves, EZÜST színű csillogó francia hajcsat. (A fotón azért van eldöntve a csat, hogy jól látszódjon a kapcsolása.) Nemcsak kislányoknak!

1000 Ft / db
1000 Ft/db

Fehér Achát és Jáspis ásványgyöngy karkötő, Cirkóniával

Fehér Achát, piros és szürke Jáspis ásványokból készült karkötő, kettő darab ezüst színű strasszos köztessel, közepén Cirkónia kővel. A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es. ACHÁT: Erősíti az önbizalmat, segíti önmagunk elfogadását. Serkenti az emlékezetet, a feladatok gyorsabban való megjegyzését. Javítja a figyelmet, az összpontosítást, a koncentrációt. Segíti a stabil érzelmi állapot létrehozását, nyugtat. Csökkenti az elfojtott haragot, dühöt. Aki szeretne leszokni a dohányzásról, segíti benne az Achát ásvány. Csillagjegyek: Skorpió, Rák, Ikrek, Bika. JÁSPIS: Védő ásvány. Régen a harcosoknál is volt e célból. Megvéd a rossz dolgoktól, óv, elnyeli a negatív energiákat. Önzetlenségre, szerénységre tanít. Segít a kitűzött céljaid elérésében. Segíti a felépülést a kórházi kezelések után. Csillagjegyek: Kos, Ikrek, Oroszlán, Skorpió, Bak, Halak, Nyilas, Szűz, Rák, Bika.

4000 Ft / db
4000 Ft/db

Fehér Angyalka kulcstartó karikán

Fehér Angyal kör alakú kulcstartó karikán. Az Angyal feje roppantott Hegyikristály, az alja fehér színű akril, amely virág formájú. Gyönyörű ajándék lehet Hölgyeknek.   HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.

900 Ft / db
900 Ft/db

Fekete Turmalin egy szem Hegyikristállyal

Fekete Turmalin ásványkarkötő, közepén ezüst színű strasszos köztesek között 1 szem roppantott Hegyikristállyal. A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es. Az ár 1 darab karkötőre vonatkozik!!   TURMALIN: Nagyon erős védő, óvó ásvány. Az önbeteljesedés köve. Tisztító, földelő ásvány. Segít megtaláálni a belső békét, nyugalmat. Növeli az önbizalmat. Anorexia ellen is segít. Gerincproblémákra is javasolt HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.

4000 Ft / db
4000 Ft/db

Fülbevaló karika- fekete

Rézszínű karikára fűzött fekete teklagyöngy  fülbevaló. 

900 Ft / pár
900 Ft/pár

Hajgumi - Schrunchie - kékes/zöldes

Szatén/selyem HAJGUMI - SCHRUNCHIE, kék és a zöld árnyalataiban. Erős, jól összefogja a hajat, de a lányok szeretik hordani a csuklójukon is díszként. Az ár 1 darabra értendő, amit a megrendelésnél kérnék feltüntetni (pl.: 1., 2., 3., 4., 5., vagy a 6.)! Amennyiben ez elmarad, a termék véletlenszerűen lesz kiválasztva.

750 Ft / db
750 Ft/db

Hajgumi - Schrunchie - lilás

Szatén/selyem HAJGUMI - SCHRUNCHIE, lila árnyalataiban. Erős, jól összefogja a hajat, de a lányok szeretik hordani a csuklójukon is díszként. Az ár 1 darabra értendő, amit a megrendelésnél kérnék feltüntetni (pl.: 1., 2., 3.)! Amennyiben ez elmarad, a termék véletlenszerűen lesz kiválasztva.

750 Ft / db
750 Ft/db

Hajgumi - Schrunchie - rózsaszínek

Szatén/selyem HAJGUMI - SCHRUNCHIE, a rózsaszín árnyalataiban. Erős, jól összefogja a hajat, de a lányok szeretik hordani a csuklójukon is díszként. Az ár 1 darabra értendő, amit a megrendelésnél kérnék feltüntetni (pl.: 1., 2., 3. vagy a 4.)! Amennyiben ez elmarad, a termék véletlenszerűen lesz kiválasztva.

750 Ft / db
750 Ft/db