Dunaújvárosi Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%
Kezdőlap Termelőink Pats-Belső Viola

Pats-Belső Viola

Pats-Belső Viola vagyok, Rácalmáson élek, de a vállalkozásom székhelye Dunaújvárosban található. 2019 óta fűzök gyöngyöt: először szilikongyöngyökből készítettem babáknak cumiláncokat, rágcsaláncokat, a felnőtteknek kulcstartókat és autó tükör díszeket. 2020 óta ehhez hozzájött az ásványgyöngyökből való ajándéktárgyak készítése is: karkötők, nyakláncok, fülbevalók, gyűrűk, kulcstartók, fém alapú könyvjelzők, hajcsatok, hajdíszek! Mostanra már több mint 200 féle ásványom van, amik közül lehet választani a vevőknek. Idén a néptáncosok által hordott Kalárisokat is megtanultam elkészíteni, megfűzni. Így bővült ki már a babáktól kezdve a gyerekeken át a felnőttekig: férfiaknak, nőknek is egyaránt. A gyöngyfűzés mellett egyedi ajándéktárgyakat is készítünk: gravírozottakat, saját fotósakat, fényképeseket, bármilyen szöveggel - képpel - grafikával . elképzeléssel!

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
Ár szerint

Napraforgós nagy poharas gyertya

Napraforgós nagy poharas gyertya: 100% szójaviaszból készült illatgyertya: 2 színű viaszréteggel, amik finoman hintve (tehát nem erős, émelyítősen) százszorszép illattal: az alsó réteg sárga színű, felette fehér színű réteg van, amin van a díszítés. Nagyobb pohárban van (amit forró vízben elmoshatunk, majd használhatunk, ha leégett a viasz). A szójaviasz nem károsítja az egészséget, égetése során nem szabadul fel belőle káros anyag, így allergiások - asztmások is használhatják. A szójaviasz hosszabb ideig is ég, mint a régen használt paraffin.  Az első égetésnél meg kell várni, hogy a viasz olvadása teljesen a pohár széléig elérjen, utána lehet elfújni a gyertyát. Ellenkező esetben (ha nem ér el az olvadás a legelső égetésnél a pohár széléig) viszont kráter keletkezik a kanóc körül és a következő meggyújtáskor nem fog már elérni az olvadás a pohár legszéléig.  100% szójaviaszból készült. (Nem tartalmaz káros anyagokat.) Vegán.  Kézműves termékek, minden egyes díszítés is.  NAGY poharas gyertyák. Magasságuk: 8 cm, átmérője: 7,5 cm. Így sokáig élvezheted.  Emberi fogyasztásra nem alkalmas! Ha igazán egyedi ajándékot keresel. 

5200 Ft / db
5200 Ft/db

Nemzeti színű ásványkarkötő

Nemzeti színű ásványkarkötő, mely színezett Lávakő ásványból készült, a közepén ezüst színű Életfa köztessel. A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es.   LÁVAKŐ: Gyógyító hatását több ezer éve ismerik. Méregtelenítő, sejt regeneráló, erősíti az izmokat, az idegrendszert. Fokozza a szeretet kimutatását viselőjének. Anyagának köszönhetően ha illóolajokat, parfümöt cseppentünk rá, mélyen magába szívja azt és hosszú órákon keresztül illatolható. ÉLETFA: Eredete már Kr.e. 2000-re is visszanyúlik. Az Életfa egy rendkívül fontos szimbólum. Viselőjére bőséges jólétet (táplálékot, vizet, növekedést), menedéket, gondoskodást, erőt, bölcsességet, hosszú élettartamot, az újjászületést jelképez! 

3800 Ft / db
3800 Ft/db

Parajdi só fülpárna - Cicás mintájú

Parajdi sópárna, kézzel készített (kézműves): Hófehér 100% pamutvászon anyagba töltött, 40 dkg adalékanyag-mentes Parajdi sót tartalmaz. A külső huzata levehető, mosható, cserélhető, választható. ________________________________________ A fülpárna mérete: kb. 13.5 x 13.5 cm • Melegítve segíthet középfülgyulladás, homloküreg- és arcüreggyulladás esetén (kisgyermekeseknél szerintem elengedhetetlen), illetve minden olyan panasznál, amelynél a meleg jóleső érzést ad (pl.: menstruációs fájdalmak, stb.). • Hűtve segíthet fejfájás, ízületi gyulladás, visszér esetén, illetve minden olyan esetben, amikor úgy érezzük, a hideg segítheti fájdalmunk enyhítését. • Testhőmérsékleten: méreténél fogva kisgyermekeknél segítheti az éjszakai pihenést, csökkentheti allergiás tüneteiket.  

2200 Ft / db
2200 Ft/db

Parajdi só fülpárna - Kék Mandalás

Parajdi sópárna, kézzel készített (kézműves): Hófehér 100% pamutvászon anyagba töltött, 40 dkg adalékanyag-mentes Parajdi sót tartalmaz. A külső huzata levehető, mosható, cserélhető, választható. ________________________________________ A fülpárna mérete: kb. 13.5 x 13.5 cm • Melegítve segíthet középfülgyulladás, homloküreg- és arcüreggyulladás esetén (kisgyermekeseknél szerintem elengedhetetlen), illetve minden olyan panasznál, amelynél a meleg jóleső érzést ad (pl.: menstruációs fájdalmak, stb.). • Hűtve segíthet fejfájás, ízületi gyulladás, visszér esetén, illetve minden olyan esetben, amikor úgy érezzük, a hideg segítheti fájdalmunk enyhítését. • Testhőmérsékleten: méreténél fogva kisgyermekeknél segítheti az éjszakai pihenést, csökkentheti allergiás tüneteiket.

2200 Ft / db
2200 Ft/db

Parajdi só fülpárna, plusz Levendulával - Levendula mintájú

Parajdi sópárna, kézzel készített (kézműves): Hófehér 100% pamutvászon anyagba töltött, 40 dkg adalékanyag-mentes Parajdi sót tartalmaz és morzsolt Levendulát is! A külső huzata levehető, mosható, cserélhető, választható. ________________________________________ A fülpárna mérete: kb. 13.5 x 13.5 cm • Melegítve segíthet középfülgyulladás, homloküreg- és arcüreggyulladás esetén (kisgyermekeseknél szerintem elengedhetetlen), illetve minden olyan panasznál, amelynél a meleg jóleső érzést ad (pl.: menstruációs fájdalmak, stb.). • Hűtve segíthet fejfájás, ízületi gyulladás, visszér esetén, illetve minden olyan esetben, amikor úgy érezzük, a hideg segítheti fájdalmunk enyhítését. • Testhőmérsékleten: méreténél fogva kisgyermekeknél segítheti az éjszakai pihenést, csökkentheti allergiás tüneteiket.

2450 Ft / db
2450 Ft/db

Páros SZETT

Páros szett: női – férfi páros szett: A szett tartalma: 2 darab Lávakő – Howlit ásványgyöngy karkötő. A fekete a Lávakő, a fehér a Howlit ásvány. Fém nélküliek, így a fém allergiásoknak is ajánlott. A karkötők rugalmas gumis damilra vannak fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es. HOWLIT: Zsírégető hatása van, felgyorsítja az anyagcserét. Fogyókúrázóknak nagyon ajánlott. Fogak, csontok erősítésére is alkalmas. Semlegesíti a testszagot. Csillagjegy: Ikrek. LÁVAKŐ: Gyógyító hatását több ezer éve ismerik. Méregtelenítő, sejt regeneráló, erősíti az izmokat, az idegrendszert. Fokozza a szeretet kimutatását viselőjének. Anyagának köszönhetően ha illóolajokat, parfümöt cseppentünk rá, mélyen magába szívja azt és hosszú órákon keresztül illatolható. Csillagjegyek: Skorpió, Bak, Nyilas, Vízöntő.

7500 Ft / pár
3750 Ft/db

Pillangós cipzár dísz

Pillangós cipzár dísz. Könnyedén ráhurkolható a cipzárakra (pulcsira, kabátra, tolltartóra, táskára, stb.). A gyöngyök orvosi szilikonból vannak. A zsinór: 2 mm-es szatén zsinór. Mosógépben mosható.

1000 Ft / db
1000 Ft/db

Pillangós mintájú egyedi gyerek evőkanál

Gyönyörű, pillangó mintás gyerek méretű evőkanál. A minta süthető gyurmából készült. Nem ártalmas az emberre, abszolút ehető/iható vele az étel. Mosogatógépbe nem tehetőek, áztatni sem szabad. Sima folyó csapvízzel moshatóak. Ha különleges, egyedi, csajos ajándékot keresel.

2800 Ft / db
2800 Ft/db

Piros Jáde ásványgyöngy karkötő

Piros Jáde ásványgyöngy karkötő, ezüst színű strasszokkal, tejfehér Jáde és roppantott Hegyikristály díszítéssel, közepén ezüst színű Szív köztessel. Igazán nőies darab: akár alkalmakra, ünnepekre, de a hétköznapi viselethez is használható. A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es.   JADE: Már őseink is használták: a szerencse köve. A tisztaság, a nyugalom és a lelki béke jelképe. Védelmet nyújt, távol tartja az ártalmakat. Vonzza a szerencsét és a barátságot. Méregtelenítő, sebgyógyító hatású. Növeli az önállóságot. Jáde az álom köve is. Megszűnteti az ingerlékenységet. Babaváró ásvány: fokozza a termékenységet. Terhesség alatt és szüléskor is lehet viselni, sokat segít. Jótékony hatással van a szem problémákra. HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.

3800 Ft / db
3800 Ft/db

Piros Jáspis Angyalka szív kulcstartón

Piros Jáspis ásványgyöngyből Angyalka, szív alakú kulcstartón. A piros szín pluszban kifejezi még a szeretetet, a szerelmet is. Gyönyörű ajándék lehet Hölgyeknek.   JÁSPIS: Védő ásvány. Régen a harcosoknál is volt e célból. Megvéd a rossz dolgoktól, óv, elnyeli a negatív energiákat. Önzetlenségre, szerénységre tanít. Segít a kitűzött céljaid elérésében. Segíti a felépülést a kórházi kezelések után.

900 Ft / db
900 Ft/db

Roppantott Hegyikristály ásvány karkötő

  Roppantott Hegyikristály ásványgyöngy karkötő, alján egy ezüst színű csomófogóval. Ez a karkötő egy nagyon finom, nőies darab. A gyöngyök “roppantva, repesztve” vannak, ezért nagyon törékenyek, vigyázni kell rájuk, óvni kell az ütésektől. A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es. HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.

3800 Ft / db
3800 Ft/db

Rosegold színű francia hajcsat

5 köves, ROSEGOLD színű csillogó francia hajcsat. (A fotón azért van eldöntve a csat, hogy jól látszódjon a kapcsolása.) Nemcsak kislányoknak!

1000 Ft / db
1000 Ft/db