Dunaújvárosi Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%
Kezdőlap Termelőink Pats-Belső Viola

Pats-Belső Viola

Pats-Belső Viola vagyok, Rácalmáson élek, de a vállalkozásom székhelye Dunaújvárosban található. 2019 óta fűzök gyöngyöt: először szilikongyöngyökből készítettem babáknak cumiláncokat, rágcsaláncokat, a felnőtteknek kulcstartókat és autó tükör díszeket. 2020 óta ehhez hozzájött az ásványgyöngyökből való ajándéktárgyak készítése is: karkötők, nyakláncok, fülbevalók, gyűrűk, kulcstartók, fém alapú könyvjelzők, hajcsatok, hajdíszek! Mostanra már több mint 200 féle ásványom van, amik közül lehet választani a vevőknek. Idén a néptáncosok által hordott Kalárisokat is megtanultam elkészíteni, megfűzni. Így bővült ki már a babáktól kezdve a gyerekeken át a felnőttekig: férfiaknak, nőknek is egyaránt. A gyöngyfűzés mellett egyedi ajándéktárgyakat is készítünk: gravírozottakat, saját fotósakat, fényképeseket, bármilyen szöveggel - képpel - grafikával . elképzeléssel!

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
Ár szerint

Textil Szaloncukor

Mint az igazi szaloncukor, de valójában textilből készült. 4 féle színben kérhető: zöld, arany, piros és fehér.  Csodaszép díszítés, akár a karácsonyfára is! A MEGRENDELÉSNÉL KÉRNÉM MEGJELÖLNI A SZÍNT (HA TÖBB SZÍNBŐL KÉR: SZÍN - DARABSZÁMMAL). Amennyiben elmarad a szín jelölése, random szerűen kerül a kiválasztása.

600 Ft / db
600 Ft/db

Türkiz ásványgyöngy karkötő

Türkiz ásványgyöngy karkötő. Fém nélküli, így a fém allergiások is bátran viselhetik. A karkötő rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok mérete 8 mm-es.   TÜRKIZ: Törökországról kapta a nevét, mert ott fedezték fel először. Védőkő. Nagyon erős gyógyító hatású ásvány. Támogatja a tápanyagok felszívódását, erős immunerősítő. Ideg nyugtató, energiával tölt fel. Torok problémákra jó, véd a vírusos megbetegedések ellen. Fájdalomcsillapító hatású. Teljes egészében védi a viselőjét.

3800 Ft / db
3800 Ft/db

Tűzoltó autós rágcsalánc

Tűzoltó autós rágcsalánc, név és felirat nélkül (ha nem szeretnéd a baba nevét rárakni a rágcsaláncra). A színes szilikon gyöngyök figyelem felkeltőek, érdekes lehet a baba számára, könnyíti a fogzás okozta kellemetlen érzést. Látványos, szép dísz gyöngyökkel díszített, amivel szívesen foglalja el magát a kisgyermek. A színes gyöngyök orvosi szilikon gyöngyből vannak. Sima mosógatószeres meleg csapvízzel mosható, tisztán tartható. A fonal duplán van fűzve, több helyen is lecsomózva, de mint minden játék a babáknál, ez is csak szülői felügyelete mellett használható!

4600 Ft / db
4600 Ft/db

Unikornisos cipzár dísz

Unikornisos cipzár dísz. Könnyedén ráhurkolható a cipzárakra (pulcsira, kabátra, tolltartóra, táskára, stb.). A gyöngyök orvosi szilikonból vannak. A zsinór: 2 mm-es szatén zsinór. Mosógépben mosható.

1000 Ft / db
1000 Ft/db

Unikornisos rágcsalánc

Unikornisos rágcsalánc, név és felirat nélkül (ha nem szeretnéd a baba nevét rárakni a rágcsaláncra). A színes szilikon gyöngyök figyelem felkeltőek, érdekes lehet a baba számára, könnyíti a fogzás okozta kellemetlen érzést. Látványos, szép dísz gyöngyökkel (unikornis, masni, spirálos gömb) díszített, amivel szívesen foglalja el magát a kisgyermek. A színes gyöngyök orvosi szilikon gyöngyből vannak. Sima mosógatószeres meleg csapvízzel mosható, tisztán tartható. A fonal duplán van fűzve, több helyen is lecsomózva, de mint minden játék a babáknál, ez is csak szülői felügyelete mellett használható!

4600 Ft / db
4600 Ft/db

Virágos gyertya féloldalasan öntve

Virágos nagy poharas gyertya: 100% szójaviaszból készült illatgyertya: 2 színű viaszréteggel, amik finoman hintve (tehát nem erős, émelyítősen) rózsa illattal: a rétegek féloldalasan vannak öntve a dizájn miatt: az egyik réteg sötétebb rózsaszínű, a másik réteg világosabb, púderesebb színű. Tetején virágokkal. Nagyobb pohárban van (amit forró vízben elmoshatunk, majd használhatunk, ha leégett a viasz). A szójaviasz nem károsítja az egészséget, égetése során nem szabadul fel belőle káros anyag, így allergiások - asztmások is használhatják. A szójaviasz hosszabb ideig is ég, mint a régen használt paraffin.  Az első égetésnél meg kell várni, hogy a viasz olvadása teljesen a pohár széléig elérjen, utána lehet elfújni a gyertyát. Ellenkező esetben (ha nem ér el az olvadás a legelső égetésnél a pohár széléig) viszont kráter keletkezik a kanóc körül és a következő meggyújtáskor nem fog már elérni az olvadás a pohár legszéléig.  100% szójaviaszból készült. (Nem tartalmaz káros anyagokat.) Vegán.  Kézműves termékek, minden egyes díszítés is.  NAGY poharas gyertyák. Magasságuk: 10 cm, átmérője: 6,5 cm. Így sokáig élvezheted.  Emberi fogyasztásra nem alkalmas! Ha igazán egyedi ajándékot keresel. 

5200 Ft / db
5200 Ft/db

Virágos nagy poharas gyertya

Virágos nagy poharas gyertya: 100% szójaviaszból készült illatgyertya: 2 színű viaszréteggel, amik finoman hintve (tehát nem erős, émelyítősen) rózsa illattal: az alsó réteg rózsaszín színű, felette fehér színű réteg van, amin van a díszítés: szív és virágok. Nagyobb pohárban van (amit forró vízben elmoshatunk, majd használhatunk, ha leégett a viasz). A szójaviasz nem károsítja az egészséget, égetése során nem szabadul fel belőle káros anyag, így allergiások - asztmások is használhatják. A szójaviasz hosszabb ideig is ég, mint a régen használt paraffin.  Az első égetésnél meg kell várni, hogy a viasz olvadása teljesen a pohár széléig elérjen, utána lehet elfújni a gyertyát. Ellenkező esetben (ha nem ér el az olvadás a legelső égetésnél a pohár széléig) viszont kráter keletkezik a kanóc körül és a következő meggyújtáskor nem fog már elérni az olvadás a pohár legszéléig.  100% szójaviaszból készült. (Nem tartalmaz káros anyagokat.) Vegán.  Kézműves termékek, minden egyes díszítés is.  NAGY poharas gyertyák. Magasságuk: 10 cm, átmérője: 6,5 cm. Így sokáig élvezheted.  Emberi fogyasztásra nem alkalmas! Ha igazán egyedi ajándékot keresel. 

5200 Ft / db
5200 Ft/db

vörös Tigrisszem női ásványkarkötő

Vörös színű Tigrisszem ásványgyöngyökből, közepén ezüst színű strasszok közé “zárt” roppantott Hegyikristállyal készült karkötő. Rugalmas gumis damilra van fűzve. Az ásványok között strasszos köztesek vannak. Az ásványok mérete 8 mm-es. TIGRISSZEM: A szem betegségeire, az idegrendszerre, az epilepsziára van jótékony hatással. Fájdalomcsillapító hatású. Növeli a koncentráló képességet. Csökkenti a depressziót. Viselőjét optimistává teszi. Csillagjegyek: Szűz, Skorpió, Ikrek, Nyilas, Oroszlán. HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.

3800 Ft / db
3800 Ft/db

“Szeretlek Anya” kulcstartó

  Szív alakú kulcstartó karikán, rózsakvarc ásvánnyal, “Szeretlek Anya” felirattal, MOM (Anya) és Szív-Életfa medálokkal, rózsaszín rózsa bojttal. RÓZSAKVARC: A szeretet és a béke, a harmónia köve. A nők termékenységének fokozására, a szívfájdalmak enyhítésére ősidők óta használják. Segít, hogy elfogadjuk és szeressük önmagunkat. A szerelem köve. Nyugtató hatású, stresszoldó.

2400 Ft / db
2400 Ft/db

“Szeretlek Mama” kulcstartó

Szív alakú kulcstartó karikán: fehér Achát, fehér és kék színű roppantott Hegyikristály ásványokkal, “Szeretlek mama” felirattal, Believe – “Hinni” és Szív – Életfa medálokkal. ACHÁT: Erősíti az önbizalmat, segíti önmagunk elfogadását. Serkenti az emlékezetet, a feladatok gyorsabban való megjegyzését. Javítja a figyelmet, az összpontosítást, a koncentrációt. Segíti a stabil érzelmi állapot létrehozását, nyugtat. Csökkenti az elfojtott haragot, dühöt. Aki szeretne leszokni a dohányzásról, segíti benne az Achát ásvány. Csillagjegyek: Skorpió, Rák, Ikrek, Bika. HEGYIKRISTÁLY: Az egyik legkedveltebb ásvány. Nem véletlenül. Minden további ásvány hatását felerősíti és mindegyik betegségre jó. Hatalmas energiát ad. Stresszoldó, nyugtató hatású. Csillagjegyek: a jótékony hatása miatt mindegyik csillagjegynek ajánlott.

2400 Ft / db
2400 Ft/db