Alma lekvár tartósítószer és adalékanyag mentesen, a klasszikus ízek kedvelőinek. Cukortartalom 10% alatt. Ajánljuk húsokhoz, desszertekhez egyaránt. Összetevők: alma, cukor, pektin, fahéj, citromsav.
20 órát főztük, szeretettel üvegeztük! Összetevők: szilva Tartósítószert nem tartalmaz, hőkezeléssel tartósított.
Nagymamámról maradtak ránk a csodás szamócatövek, melyeknek minden szem gyümölcse gyermekkoromat idézi. Az eperlevár felhasználási területe határtalan: kenyérre kenve éppen olyan izgalmas, mint egy fagylalt mellé, vagy egy vadhúshoz kínálva. Összetevők: Eper, cukor, citromsav.
Eritrittel édesített lekvár. Összetevők: gyümölcs, eritrit, dzsemfix
Csak a füge. Nem tartalmaz pektint, hozzáadott cukrot, édesitót, tartósitószert. Addig főztük, amig besűrűsödött:) Összetétel: füge, citromlé, fahéj, kardodom, szegfúszeg.
Meggylekvárunkat vaníliával, fahéjjal, szegfűszeggel bolondítottuk meg, hogy új, izgalmas ételekhez társíthassuk. Ajánljuk vadhúsokhoz, sültekhez, desszertekhez egyaránt, ízlés szerint. Összetevők: meggy, 20% cukor, vanília, szegfűszeg, fahéj, pektin, citromsav.
Narancs a sütőtökkel ideális párosítás, sütőtököt kevésbé lehet rajta érezni, inkább narancsos íze van. Összetevők: sürőtök, narancs, dzsem-fix, cukor