Dunaújvárosi Kosár Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Fűszerek

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
További szűrők
Ár szerint
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2023-03-30
Rendelhető 2023-03-28-ig

Citromos-zsályás fűszersó

Saját termesztésű vegyszermentes zsályánk az alapja e remek fűszersónak, melyet a citrom frissessége hoz egyensúlyba. Szárnyas húsokhoz, halakhoz, és tenger gyümölcseihez ajánljuk, sütéshez, grillezéshez egyaránt. Összetevők: Zsálya, citromhéj, tengeri só.

2000 Ft / üveg
28.57 Ft/g

Édes pritaminpaprikakrém

Sóval tartósított. Összetevők. pritaminpaprika, só. Hőkezelt

700 Ft / üveg
3.5 Ft/ml
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2023-04-06
Rendelhető 2023-04-04-ig

Fűszerpaprika őrlemény 0,25kg

- 0,25kg-os kiszerelés! - "A magyar konyha tipikus és közkedvelt fűszere, a magyar ételek az egész világon a paprikáról híresek." - 100%-ban kézműves termék (egyik munkafolyamat sem végezhető géppel, kézimunkát igényel) - Családunk a fűszerpaprika készítésben több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik éppen ezért garantált a MINŐSÉG! - Az őrleményhez tradicionális és modern fajták előnyeit is kihasználjuk!

1800 Ft / zacskó
72 Ft/dkg
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2023-04-06
Rendelhető 2023-04-04-ig

Fűszerpaprika őrlemény 0,5 kg

- 0,5 kg-os kiszerelés! - "A magyar konyha tipikus és közkedvelt fűszere, a magyar ételek az egész világon a paprikáról híresek." - 100%-ban kézműves termék (egyik munkafolyamat sem végezhető géppel, kézimunkát igényel) - Családunk a fűszerpaprika készítésben több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik éppen ezért garantált a MINŐSÉG! - Az őrleményhez tradicionális és modern fajták előnyeit is kihasználjuk!

3500 Ft / zacskó
70 Ft/dkg
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2023-04-06
Rendelhető 2023-04-04-ig

Fűszerpaprika őrlemény 1 kg

- 1 kg-os kiszerelés! - "A magyar konyha tipikus és közkedvelt fűszere, a magyar ételek az egész világon a paprikáról híresek." - 100%-ban kézműves termék (egyik munkafolyamat sem végezhető géppel, kézimunkát igényel) - Családunk a fűszerpaprika készítésben több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik éppen ezért garantált a MINŐSÉG! - Az őrleményhez tradicionális és modern fajták előnyeit is kihasználjuk!

6900 Ft / zacskó
6900 Ft/kg

Házi gulyáskrém tartósítószer mentes

Sóval tartósított gulyáskrém. Összetevők: pritamin paprika, vöröshagyma, fokhagyma, só, bors, köménymag, zeller

700 Ft / üveg
3.5 Ft/ml

Parajdi só medvehagymával 30 g

Házi készítésű medvehagymás parajdi só őrölt fűszerkeverék. Összetétel: parajdi só, szárított medvehagyma.  Saját kísérletezés eredménye lett ez a porrá őrölt fűszerkeverék. A medvehagyma saját gazdaságunkból származik. Imádom a medvehagyma fokhagymás ízét és azt, hogy utána nem marad benne a leheletemben. A jó tulajdonságairól nem is beszélve. Háziasszonyként sokszor szerettem volna fűszereket használni olyan ételekhez is amiben nem szerettem volna „ráharapni” a fűszerre. Ilyenek voltak nálam a szendvicsek, melegszendvicsek,nyers zöldségek, növényi krémek , tojásos ételek, pirítós, de akár a sülkrumpli is. Ezért alkottam meg ezt a teljesen természetes fűszersót, ami szinte hintőporrá van őrölve. Csodásan lehet fűszerezni vele. Az illata és az íze pedig kellemes, hiszen 30%-a szárított medvehagyma.  A porrá örlés matt nagyon kiadós, sokáig elég és így egész évben élvezhetem az ízét

490 Ft / db
16.33 Ft/g

Parajdi só rozmaringgal 30 g

Házi készítésű rozmaringos parajdi só őrölt fűszerkeverék. Összetétel: parajdi só, rozmaring.  Saját kísérletezés eredménye lett ez a porrá őrölt fűszerkeverék. A rozmaring saját gazdaságunkból származik. Háziasszonyként sokszor szerettem volna fűszereket használni olyan ételekhez is, amiben nem szerettem volna „ráharapni” a fűszerre. Ilyenek voltak nálam a szendvicsek, melegszendvicsek,nyers zöldségek, növényi krémek de akár a sülkrumpli is. Ezért alkottam meg ezt a teljesen természetes fűszersót, ami szinte hintőporrá van őrölve. Kitűnően lehet fűszerezni vele. Az illata és az íze pedig csodás, hiszen 30%-a rozmaring. A porrá örlés matt nagyon kiadós, sokáig elég.

490 Ft / db
16.33 Ft/g
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2023-03-30
Rendelhető 2023-03-28-ig

Rozmaringos fűszersó

Vegyszermentes rozmaringunkat tengeri sóval házasítottuk. Minden egyes forgatásnál újabb és újabb illatok törnek elő az őrlőfej fogai közül, hogy a rozmaring csodás illatát élvezhessük. Ajánljuk szárnyasokhoz, sertéshez, vadakhoz, mediterrán jellegű ételekhez: pácoláshoz, ízesítésre. Összetevők: rozmaring, tengeri só.

2000 Ft / üveg
28.57 Ft/g