Adalékanyagoktól mentes, vegyes szemcseméretű étkezési só. Úgy tartják, hogy a parajdi só enyhén szürkés színét a benne rejlő természetes iszaptól kapja. Tökéletesen alkalmas ételek ízesítésére. Összetétel: 100% parajdi só Minőségét korlátlan ideig megőrzi. Tárolás: száraz, hűvös helyen tárolandó.
Felhasználható burgonya-, káposzta-, gombás ételek, kolbászáruk, vadpácok, ecetes és vizes uborka készítésekor. Mivel csökkenti a felfúvódást, remekül párosítható babos ételekkel is. Azok is bártan használhatják, akik emésztése érzékenyebb és például a borsot kerülik, a borsikafű jó helyettesítője lehet.
- 0,25kg-os kiszerelés! - "A magyar konyha tipikus és közkedvelt fűszere, a magyar ételek az egész világon a paprikáról híresek." - 100%-ban kézműves termék (egyik munkafolyamat sem végezhető géppel, kézimunkát igényel) - Családunk a fűszerpaprika készítésben több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik éppen ezért garantált a MINŐSÉG! - Az őrleményhez tradicionális és modern fajták előnyeit is kihasználjuk!
- 0,5 kg-os kiszerelés! - "A magyar konyha tipikus és közkedvelt fűszere, a magyar ételek az egész világon a paprikáról híresek." - 100%-ban kézműves termék (egyik munkafolyamat sem végezhető géppel, kézimunkát igényel) - Családunk a fűszerpaprika készítésben több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik éppen ezért garantált a MINŐSÉG! - Az őrleményhez tradicionális és modern fajták előnyeit is kihasználjuk!
- 1 kg-os kiszerelés! - "A magyar konyha tipikus és közkedvelt fűszere, a magyar ételek az egész világon a paprikáról híresek." - 100%-ban kézműves termék (egyik munkafolyamat sem végezhető géppel, kézimunkát igényel) - Családunk a fűszerpaprika készítésben több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik éppen ezért garantált a MINŐSÉG! - Az őrleményhez tradicionális és modern fajták előnyeit is kihasználjuk!
Friss rozmaring csokor. Friss használatra és szárításra egyaránt. Teák, szörpök készítésére, ételek ízesítésére. Csokorba kötve.
Paradicsomos ételek, szószok, friss saláták fűszere. Javasolt a főzés utolsó szakaszában az ételhez adni, hogy megőrizze jellegzetes aromáját.
A fűszernövény finomítja a tejszínes szószokat, a friss salátákat és a hal-, hús-, szárnyas- vagy zöldséges ételeket. Teaként fogyasztva tisztítja a vesét, az epét, és hurutos megbetegedések esetén is jól használható.