


Zellerből készült zöldségkrém pirítósra, "A bőség kertjéből" 100% természetes, vegán összetevőkből. A zeller intenzív íze sokak számára idegen, azonban új alapokra helyezheti a zellerrel kapcsolatos barátságát, ha megkóstolja az Ízmíves olajjal és petrezselyemmel háziasított ínyencségét. Ez a krém natúr sajtkrémmel keverve pedig egyenesen fenséges! Összetevők: zeller 75%, napraforgóolaj 16 %, víz, étkezési só, fűszerek. Allergén összetevő: zeller Átlagos tápértéktartlom 100 g termékben: Energia 199 kcal/ 820 kJ Zsír 20,46 g - melyből telített zsírsavak: 1,32 g, Szénhidrát : 3,2 g, - melyből cukrok: 2,79 g, Fehérje: 0,68 g, Só: 1,4 g Hozzáadott cukrot nem tartalamz! Fogyasztás előtt felkeverendő, felbontást követően hűtőben tárolva 2 napig fogyasztható. Hőkezeléssel tartósítva. Gluténmentes és vegán termék. Gyártó: Krumon Kft Származás: Magyarország Kiszerelés: 100 g
Emésztést elősegítő hatása miatt kiváló zsírosabb ételekhez, például olajosabb halakhoz és különféle töltelékekhez. Tehetjük még salátákhoz is, a túrónak pedig pikáns ízt kölcsönöz.
Jalapeno paprika krém 370ml üvegekben. Összetétele: Piros Jalapeno paprika, házi paradicsomlé,só. Felbontás után hűtőben tárolandó. Ideális lehet ételek alapjának elkészítéséhez, vagy akár szósz, köret kísérőjeként.
Húsok, gombák, paradicsomos ételek, fűszeres túrók ízesítője. Paradicsomos alapú tésztaszószokhoz és a tejszínes-gombás ragukhoz is nagyon jól illik. Teáját a népgyógyászatban köhögéscsillapító és gyulladáscsökkentő hatása miatt ajánlják.
Tejfölös tejszínes mártások, sajtok ízesítője. A tökfőzelék elengedhetetlen fűszere. Gyógynövényként csökkenti a vér cukor szintjét, diéták, diabétesz kezelés kiegészítője lehet a konyhában.
Lestyán a házi vegeta elengedhetetlen hozzávalója, a húsleves fő fűszere. Emellett zöld salátákhoz és húsok pácolásához használhatjuk ezt a karakteres fűszer-és gyógynövényt.
Intenzív íze miatt elsősorban zsíros ételekhez és pörköltekhez használják, de zöldséges és húsos fasirtokhoz is kiváló fűszer.
Friss rozmaring csokor. Friss használatra és szárításra egyaránt. Teák, szörpök készítésére, ételek ízesítésére. Csokorba kötve.
Gyógy és fűszernövény. Emésztést segítő hatóanyagai mellett a vérnyomást enyhén emeli. Legismertebb recept talán a rozmaringos kacsa, de minden féle húsételhez, húspáchoz passzol. (Én a cukkinikrémbe is beleteszem. :-)