Dunaújvárosi Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Húsok

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
További szűrők
Ár szerint

Angolszalonna

Angolszalonna Az angolszalonna bőrös szalonnás karajból formázott téglatest alakú húsrész, melynek egyik része húsos, vöröses vagy rózsaszín tónussal, a másik része pedig a fehér szalonnára hasonlít. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.

1375 Ft / db
5500 Ft/kg

Bőrös császár

Bőrös császár Figyelem! Rendelési és visszamondási határidő keddenként 19.00 óra! Rendelés: minimum 1 kg. Csomagolás: papír, vákuum tasak Termékeinket pontos mérés utáni árak alapján kell fizetni!

2520 Ft / kg
2520 Ft/kg

Comb (dió, felsál)

Comb - slussz/frikandó/dió/felsál Figyelem! Rendelési és visszamondási határidő keddenként 19.00 óra! Csomagolás: vákuum tasak Termékeinket pontos mérés utáni árak alapján kell fizetni!

2380 Ft / db
2380 Ft/kg

Császárszalonna

Császárszalonna Másnéven, kolozsvári szalonna. Ez az ízletes húsrész, a sertés bordáinál helyezkedik el. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.

1300 Ft / db
5200 Ft/kg

Csemegeszalámi

Csemegeszalámi A szalámi füstölt kolbász-különlegesség. Tartós, sokáig elálló termék. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csemegeszalámi vásárolható egysége: Szál Egy szál súlya kb.: 0,5-0,9 kg A végső árat mérés után tudjuk megadni.

3900 Ft / szál
6500 Ft/kg

Csontos karaj

Karaj, csontos Figyelem! Rendelési visszamondási határidő keddenként 19.00 óra! Csomagolás: vákuum tasak Termékeinket pontos mérés utáni árak alapján kell fizetni!

2520 Ft / db
2520 Ft/kg

Csontos tarja

Tarja, csontos Figyelem! Rendelési és visszamondási határidő keddenként 19.00 óra! Elkészíthető: egyben sütve grillezve cigánypecsenyéhez Termékeinket pontos mérés utáni árak alapján kell fizetni!

2520 Ft / db
2520 Ft/kg

Csontos tarja, szeletelt

Tarja, csontos, szeletelt. Figyelem! Rendelési és visszamondási határidő keddenként 19.00 óra! 1 szelet körülbelül 7 – 10 dkg. 1 egész körülbelül 1,7 – 2,3 kg. Csomagolás: vákuum tasak Termékeinket pontos mérés utáni árak alapján kell fizetni!

2520 Ft / kg
2520 Ft/kg

Csülök

Csülök A sertés hátsó lábszárának végződése. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csülköt egészben tudjuk kínálni, egy darab súlya 1 - 1,9 kg között van. 

4760 Ft / db
3400 Ft/kg

Dagadó

Dagadó Figyelem! Rendelési és visszamondási határidő keddenként 19.00 óra! Egészben kérhető! 1 egész körülbelül 1 – 1,5 kg. Csomagolás: vákuum tasak Termékeinket pontos mérés utáni árak alapján kell fizetni!

3713 Ft / db
2475.33 Ft/kg

Darált hús

Darált hús lapockából. Figyelem! Rendelési és visszamondási határidő keddenként 19.00 óra! Csomagolás: vákuum tasak. Termékeinket pontos mérés utáni árak alapján kell fizetni!

1205 Ft / db
2410 Ft/kg

Friss marha hátszín - csontozva

Ökológiai tartásból, vegyszer- és GMO-mentes takarmánnyal etetett prémium marhahátszín.

6999 Ft / kg
6999 Ft/kg