Abált (főtt) toka szalonna, fokhagymával, pirospaprikával fűszerezve Min. rendelés 20 dkg A terméket pontos súlymérés alapján kell fizetni.
Marha- és sertés daráltús felhasználásával készült, hagyományosan - sóval, borssal, fokhagymával - fűszerezett csevap, tartósítószer nélkül, olajban érlelve. Alkalmas grillezéshez, vagy serpenyőben való sütéshez. Grillezéskor ajvárral, friss salátákkal, zöldségekkel kínálhatjuk. Főételként rizzsel, burgonyával, savanyúsággal, mártásokkal, szószokkal, főzelékekhez feltétként is figyasztható. 1 db kb. 40-60 g. Hűtőben a jelzett ideig tárolható! A terméket pontos súlymérés alapján kell fizetni!
A disznósajt készítése a disznóvágás fontos részét képezi. Igazi nyalánkságnak számít, amit a fokhagyma, pirospaprika és bors csak fokoz! Mi nem daráljuk, hanem vágjuk a benne lévő húst, bőrt, fület és egyebet. 1 db kb. 20 dkg. A terméket pontos súlymérés alapján kell fizetni.
Grillkolbász: Magyaros - Fokhagymás - Bajor Csomagolás: Vákuumfolia Csomag Súlya: kb. 0,5kg Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.
Seréshúsból készült kolbász grillezéshez, sütéshez. Szuvidálva vannak 80 fokos vízben 20 percig így könnyen grillezhető pár perc és kész is van. Juhbélbe töltött, igazi roppanós grillkolbászkák. 1 szál kb. 60-100 g Min. rendelés 500 g A terméket pontos súlymérés alapján kell fizetni.
Seréshúsból készült kolbász grillezéshez, sütéshez. Szuvidálva vannak 80 fokos vízben 20 percig így könnyen grillezhető pár perc és kész is van. Juhbélbe töltött, igazi roppanós grillkolbászkák. 1 szál kb. 60-100 g Min. rendelés 500 g A terméket pontos súlymérés alapján kell fizetni.
Seréshúsból készült kolbász grillezéshez, sütéshez. Szuvidálva vannak 80 fokos vízben 20 percig így könnyen grillezhető pár perc és kész is van. Juhbélbe töltött, igazi roppanós grillkolbászkák. 1 szál kb. 60-100 g Min. rendelés 500 g A terméket pontos súlymérés alapján kell fizetni.
Seréshúsból készült kolbász grillezéshez, sütéshez. Szuvidálva vannak 80 fokos vízben 20 percig így könnyen grillezhető pár perc és kész is van. Juhbélbe töltött, igazi roppanós grillkolbászkák. 1 szál kb. 60-100 g Min. rendelés 500 g A terméket pontos súlymérés alapján kell fizetni.
Vegyes ízelítő csomag. Tartalma: az éppen készleten lévő kínálat szerint egyenlő arányban. Seréshúsból készült kolbász grillezéshez, sütéshez. Szuvidálva vannak 80 fokos vízben 20 percig így könnyen grillezhető pár perc és kész is van. Juhbélbe töltött, igazi roppanós grillkolbászkák. 1 szál kb. 60-100 g Min. rendelés 500 g A terméket pontos súlymérés alapján kell fizetni.
A házi sertés kenőmájasnak párja sincs egyik boltban sem. Az abált sertésmájat és szalonnát kétszeresen daráljuk, pirított hagymával vegyítjük, majd ízletesen fűszerezzük. Kitűnő reggelire, tízóraira vagy éppen vacsorára. A terméket pontos súlymérést követően kell fizetni. 1 db kb. 200g Figyelem! A termék műbélbe van töltve.
Kenyérszalonna A sertésnek a hátán lévő szalonnájából van megformálva ez a húsrész. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest. Egy tábla kb.:0,8-2kg.
Hagyományos ízesítésű és fűszerezésű abált hurka. Hússal, rizzsel és májjal készül. 1 db. kb. 35 dkg A terméket pontos súlymérés alapján kell fizetni.