A disznósajt készítése a disznóvágás fontos részét képezi. Igazi nyalánkságnak számít, amit a fokhagyma, pirospaprika és bors csak fokoz! Mi nem daráljuk, hanem vágjuk a benne lévő húst, bőrt, fület és egyebet. 1 db kb. 20 dkg. A terméket pontos súlymérés alapján kell fizetni.
A házi sertés kenőmájasnak párja sincs egyik boltban sem. Az abált sertésmájat és szalonnát kétszeresen daráljuk, pirított hagymával vegyítjük, majd ízletesen fűszerezzük. Kitűnő reggelire, tízóraira vagy éppen vacsorára. A terméket pontos súlymérést követően kell fizetni. 1 db kb. 200g
Hagyományos ízesítésű és fűszerezésű abált hurka. Hússal, rizzsel és májjal készül. 1 db. kb. 35 dkg A terméket pontos súlymérés alapján kell fizetni.
A sütőkolbász igazi hungarikumnak számít, hagyományos fűszerezésével. Kitűnő választás egy finom, forró vacsorához. Egyszerű és gyors elkészítés után fogyasztható is. 1 db kb. 35 dkg. A terméket pontos súlymérés alapján kell fizetni.
Ezt a receptet még a nagyszüleim hagyták rám, ők pedig a szüleiktől lesték el. Az egyébként is finom véres hurkát, fűszerezett, pirított kenyérkockával bolondítjuk meg. A régmúlt ízeit keresőknek és a nosztalgiára vágyóknak ajánlom ezt a csemegét, ami gyorsan elkészíthető, remek vacsora. Szegfűborsot is tartalmaz, ami kihozza a véres hurka jellegzetes ízét. 1 db kb 30 dkg. A terméket pontos súlymérés szerint kell fizetni.