Ökológiai tartásból, vegyszer- és GMO-mentes takarmánnyal etetett prémium marha velőscsont. Konyhakész kiszerelésben, 1 kg-ra mérve adjuk.
Ökológiai tartásból, vegyszer- és GMO-mentes takarmánnyal etetett prémium marhahúsból származó húspogácsa (80% nyak - 20% faggyú arány). 150 milliméter átmérőjű, 8-9 mm közötti vastagságú 1 pogácsa. Marhahús pogácsáink natúr állapotban kerülnek kiszállításra, így sa ízlés szerint lehet sózni, borsozni vagy worchesterrel vegyítve.
Füstölt bordacsont, mely az ételek dúsítására, ízesítésére szolgál. Kiváló levesekbe, ragukba és káposztás ételek elengedhetetlen hozzávalója. A termék pontos súlymérést követően fizetendő!
Hagyományos módon készült, bőrös szalonna és só felhasználásával. A tradícionális bükkfával való füstölésnek köszönhetően illatos, kellemes íz, vajpuha és ehyhén sós. Körülbellül 4 cm vastag. A több heti érlelésnek köszönhetően a só és a füst is kellemesen átjárja. Magyaros ételek kiváló hozzávalója, gondoljunk csak a kakastaréjra a pecsenye tetején. 1 db 500g. A terméket pontos súlymérést követően kell fizetni!
Füstölt Karaj Formázott, csontnélküli sertéskaraj. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.
Füstölt tarja A füstölt tarja csont nélküli sertéstarja felhasználásával készül. A tarját nevezhetjük a sertés "félbehasított nyakának". Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.
A házi sertés kenőmájasnak párja sincs egyik boltban sem. Az abált sertésmájat és szalonnát kétszeresen daráljuk, pirított hagymával vegyítjük, majd ízletesen fűszerezzük. Kitűnő reggelire, tízóraira vagy éppen vacsorára. A terméket pontos súlymérést követően kell fizetni. 1 db kb. 200g
1 dobozban kb. 700g zsír van. A sertés szalonnájából természetes módon, sütéssel kinyert zsír, ami a legtöbb étel ínycsiklandó zamatának titka. A termék ára a pontos súlymérés után változik!
Természetesen sertéshúsból készül, füstöljük, majd az érlelés után érjük el a megfelelő ízt és állagot. Tartósítószert és ízfokozót nem tartalmaz. Remek szendvicsekhez, reggelire, tízóraira és vacsorára. 1 db fél rúd kb. 35 dkg. A terméket pontos súlymérés alapján kell fizetni.
Természetesen sertéshúsból készül, füstöljük, majd az érlelés után érjük el a megfelelő ízt és állagot. Tartósítószert és ízfokozót nem tartalmaz. Remek szendvicsekhez, reggelire, tízóraira és vacsorára. 1 szál kb. 65 dkg. A terméket pontos súlymérés alapján kell fizetni.