Szűzpecsenye Egy egész szűzpecsenye súlya: 0,4-0,6kg Csomagolás: Vákuumfolia Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.
Tarja - Csontozott Egy egész tarja súlya: 1,8-2,2kg Csomagolás: Vákuumfolia Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.
Tarja - Szeletelt Csomagolás: Vákuumfolia Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.
Zsírszalonna - Kockázott Csomagolás: Vákuumfolia Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.
Füstölt bordacsont, mely az ételek dúsítására, ízesítésére szolgál. Kiváló levesekbe, ragukba és káposztás ételek elengedhetetlen hozzávalója. A termék pontos súlymérést követően fizetendő!
Hagyományos módon készült, bőrös szalonna és só felhasználásával. A tradícionális bükkfával való füstölésnek köszönhetően illatos, kellemes íz, vajpuha és ehyhén sós. Körülbellül 4 cm vastag. A több heti érlelésnek köszönhetően a só és a füst is kellemesen átjárja. Magyaros ételek kiváló hozzávalója, gondoljunk csak a kakastaréjra a pecsenye tetején. 1 db 500g. A terméket pontos súlymérést követően kell fizetni!
Csülök A sertés hátsó lábszárának végződése. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csülköt egészben tudjuk kínálni, egy darab súlya 1 - 1,9 kg között van.
Füstölt Karaj Formázott, csontnélküli sertéskaraj. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.
Füstölt tarja A füstölt tarja csont nélküli sertéstarja felhasználásával készül. A tarját nevezhetjük a sertés "félbehasított nyakának". Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.
Filézett, pácolt csirkecombok grillezéshez. Igazán zamatos, a nyári hőségben gyorsan elkészül. A méz aranybarna színű kérget ad. A msutár pikáns harmóniában áll a méz édes ízével és illatával. Gyors és könnyű nyári ebéd, vacsora. Konyhakész, csak be kell gyújtani a grillsütőt, de egy serpenyőben is elkészíthető. 1 db kb. 250-300 g, 0,5 kg-os és 1 kg-os kiszerelésben.
Filézett, pácolt grill csirkemell steak, bazsalikomos-borsos, fokhagymás ízesítéssel Grillezve, vagy serpenyőben megsütve, citromos, friss zöldsalátával könnyű nyári ebéd/vacsora. 0,5 kg-os és 1 kg-os csomagban rendelhető
Pácolt csirkeszárnyak grillezéshez csilis-mézes ízesítéssel, enyhén csípős. Konyhakész, elég begyújtani a grillsütőt és mehet is rácsra. 1 db kb. 100-150 g - 0,5 ill. 1 kg-os csomagban.