- Hordóban, nagy mennyiségben készítjük, majd műanyag vödrökben értékesítjük. Töltő tömeg ~1 kg - "A savanyúságok fogyasztása egy olyan bélreakciót eredményez, amely a US National Library of Medicine-ben közölt tanulmány szerint stressz- és szorongásoldó hatással bír. " - "A savanyúságok rengeteg természetes élő mikroorganizmust, ún. probiotikumot tartalmaznak, melyek segítenek megőrizni és helyreállítani a bélflórát. Ezek a hasznos baktériumok optimalizálják az emésztő-rendszerünket, elősegítik az enzimek kibocsátását, ezzel pedig serkentik az emésztést és az anyagcserét." - A kisdinnye savanyúság igen ritka és nem véletlenül...először is szükség van hozzá egy dinnyeföldre és rengeteg kézi munkára, tehát ez is 100%-ban kézműves termék - Enyhén csípős lében készítjük Összetevők: zsenge görögdinnye darabok, víz, cseresznyepaprika, ecet, cukor, só, timsó, nátrium-benzoát, babérlevél, koriandermag, mustármag, egész feketebors, szegfűbors
A lilahagyma-lekvár az indiai chutney-k világát idézi. Egy fűszeres-édes lekvárszerűség, amivel elsősorban sült húsokat dobhatunk fel nagy sikerrel. De ehetjük sajtok mellé, vagy csak egyszerűen pirítósra kenve! Összetevők: lilahagyma, balzsamecet, vörösbor, barna cukor, kakukkfű, só, bors, extra szűz olívaolaj, fahéj Tartósítószert nem tartalmaz, hőkezeléssel tartósított.