Kistermelői vegán szendvicskrém. Összetevők: bükkfán füstölt padlizsán, alma, vöröshagyma, extraszűz olivaolaj, napraforgó étolaj, fokhagyma, só, balzsamecet, őrölt mustármag, feketebors, fehérbors. Tartósítószert nem tartalmaz, hőkezeléssel tartósított.
Kistermelői vegán szendvicskrém. Összetevők: füstölt padlizsán, csípős zöldpaprika, kápia paprika, paradicsomlé, sárgarépa, vöröshagyma, extraszűz olivaolaj, napraforgó étolaj, só, cukor, feketebors, babérlevél. Tartósítószert nem tartalmaz, hőkezeléssel tartósított.
Kistermelői vegán termék Összetevők: paradicsom, paprika, hagyma, cukkini, sűrített paradicsom, só, bors, 1% cukor Tartósítószert nem tartalmaz, hőkezeléssel tartósított.
Összetevők: padlizsán (38% ), paradicsomlé, étolaj, fokhagyma, étkezési só, bors, babérlevél, tartósítószer: natrium-benzoát Tápanyag tartalom 100g termékben: Energia 546 KJ / 130kcal Zsír: 10g, - amyelből többszöröseb telítetlen: 0,0g, Szénhidrát: 4,1 g - amelyből cukor: 0,0g, Fehérje: 1,8 g, Só : 1,2,g A termék mustármagot és zellert is tartalmazó üzemben készült. Gyártó: Heit Tradició Kft Létavértes
Sült padlizsámkrém. Összetevők: padlizsán, étolaj, étkezési só, tartósítószer: natrium benzoát A termék mustármagot és zellert is tartalmazó üzemben készült. Tápanyag tartalom 100g termékben: Energia 168 KJ / 40kcal Zsír: 3,57g, - amyelből többszöröseb telítetlen: 0,3g, Szénhidrát: 1,56 g - amelyből cukor: 0,0g, Fehérje: 0,42 g, Rost : 2g Gyártó: Heit Tradició Kft Létavértes
Káposztás cékla saláta, hagymával. 600g töltő tömeg. Összetevők: cékla, káposzta, vöröshagyma, fűszerek, ecet, só, cukor, tartósítószer (Na-benzoat)
- Hordóban, nagy mennyiségben készítjük, majd műanyag vödrökben értékesítjük. Töltő tömeg ~1 kg - "A savanyúságok fogyasztása egy olyan bélreakciót eredményez, amely a US National Library of Medicine-ben közölt tanulmány szerint stressz- és szorongásoldó hatással bír. " - "A savanyúságok rengeteg természetes élő mikroorganizmust, ún. probiotikumot tartalmaznak, melyek segítenek megőrizni és helyreállítani a bélflórát. Ezek a hasznos baktériumok optimalizálják az emésztő-rendszerünket, elősegítik az enzimek kibocsátását, ezzel pedig serkentik az emésztést és az anyagcserét." - A kisdinnye savanyúság igen ritka és nem véletlenül...először is szükség van hozzá egy dinnyeföldre és rengeteg kézi munkára, tehát ez is 100%-ban kézműves termék - Enyhén csípős lében készítjük Összetevők: zsenge görögdinnye darabok, víz, cseresznyepaprika, ecet, cukor, só, timsó, nátrium-benzoát, babérlevél, koriandermag, mustármag, egész feketebors, szegfűbors
A lilahagyma-lekvár az indiai chutney-k világát idézi. Egy fűszeres-édes lekvárszerűség, amivel elsősorban sült húsokat dobhatunk fel nagy sikerrel. De ehetjük sajtok mellé, vagy csak egyszerűen pirítósra kenve! Összetevők: lilahagyma, balzsamecet, vörösbor, barna cukor, kakukkfű, só, bors, extra szűz olívaolaj, fahéj Tartósítószert nem tartalmaz, hőkezeléssel tartósított.