Dunaújvárosi Kosár Közösség

Belépés / Regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%
Kezdőlap Termelőink Czebe Farm Családi Gazdaság

Czebe Farm Családi Gazdaság

Családi Gazdaságunk Alsószentivánon működik, 3 generáció együttműködéseként. Zöldségek termesztésével, illetve elsődleges feldolgozásával foglalkozunk. 2022-ben az alábbi növényeket termesztettük: görögdinnye, sárgadinnye, csemegekukorica, burgonya, édesburgonya (batáta), sütőtök, fűszerpaprika. Feldolgozott termékként fűszerpaprika őrleményt és kisdinnye savanyúságot készítünk. Termékeinket helybeli, illetve a környező települések fogyasztói számára közvetlenül igyekszünk értékesíteni. Munkák során igyekszünk a minimálisan szükséges növényvédőszer használatra törekedni. Legfőbb célunk hogy, kiváló minőségű, friss termékeket kínálhassunk a visszatérő és új vásárlóink számára!

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Vegán (élelmiszer, kozmetikum, tisztítószer)
Tojásmentes (élelmiszer)
Tejmentes (élelmiszer)
Parabénmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Pálmaolajmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Gluténmentes (élelmiszer)
Cukormentes (élelmiszer)
Bio, biodinamikus (élelmiszer)
Állatkísérletmentes (kozmetikum, tisztítószer)
Előrendelhető
Ár szerint

Bébi batáta (édesbugronya)

- Gumóméret: ~50-200g - Sárga húsú (Ásotthalmi 12-es magyar fajta) sárga héjú batáta - "Magas a C-, B2-, B6-, valamint E-vitamin tartalma, gazdag olyan ásványi anyagokban mint kálium, a réz és a mangán, alacsony a zsír- és koleszterintartalma és neve ellenére cukorbetegek is fogyaszthatják." - A cukorbetegeken kívül, ideális a kisgyermekek hozzátáplálásában, valamint bármely korosztály számára könnyen beépíthető diétás, illetve normál étrendbe is! - Megnevezése ellenére rendszertanilag nem rokona a burgonyának! - Változatosan elkészíthető: felhasználható köretnek, grillezhető, süthető, főzhető, de akár sütemény is készíthető belőle.

600 Ft / kg
600 Ft/kg

Bébi batáta csomag

- Bébi batáta 5 kg-os raschel zsákba csomagolva - Gumóméret: ~50-200g - Sárga húsú (Ásotthalmi 12-es magyar fajta) sárga héjú batáta - "Magas a C-, B2-, B6-, valamint E-vitamin tartalma, gazdag olyan ásványi anyagokban mint kálium, a réz és a mangán, alacsony a zsír- és koleszterintartalma és neve ellenére cukorbetegek is fogyaszthatják." - A cukorbetegeken kívül, ideális a kisgyermekek hozzátáplálásában, valamint bármely korosztály számára könnyen beépíthető diétás, illetve normál étrendbe is! - Megnevezése ellenére rendszertanilag nem rokona a burgonyának! - Változatosan elkészíthető: felhasználható köretnek, grillezhető, süthető, főzhető, de akár sütemény is készíthető belőle.

2300 Ft / zsák
460 Ft/kg

Czebe Farm Alap Láda

Az alap láda tartalma: - 3 kg bébi batáta - 2 db sütőtök - 1db 0,25kg‐os fűszerpaprika őrlemény

4200 Ft / láda
4200 Ft/láda

Czebe Farm Prémium Láda

A Prèmium láda tartalma: - 1 vödör kisdinnye savanyúság - 3 kg édesburgonya - 1 db óriás sütőtök (2db normál sütőtök) - 1 db  sütőtök - 1db 0,25 kg-os fűszerpaprika őrlemény

8000 Ft / láda
8000 Ft/láda

Édesburgonya (batáta)

- Sárga húsú (Ásotthalmi 12-es magyar fajtájú), sárga héjú batáta. - Gumóméret: ~200g-1000g - "Magas a C-, B2-, B6-, valamint E-vitamin tartalma, gazdag olyan ásványi anyagokban mint kálium, a réz és a mangán, alacsony a zsír- és koleszterintartalma és neve ellenére cukorbetegek is fogyaszthatják." - A cukorbetegeken kívül, ideális a kisgyermekek hozzátáplálásában, valamint bármely korosztály számára könnyen beépíthető diétás, illetve normál étrendbe is! - Megnevezése ellenére rendszertanilag nem rokona a burgonyának! - Változatosan elkészíthető: felhasználható köretnek, grillezhető, süthető, főzhető, de akár sütemény is készíthető belőle.

900 Ft / kg
900 Ft/kg

Édesburgonya csomag

- Édesburgonya csomag 5kg-os raschel zsákban - Sárga húsú (Ásotthalmi 12-es magyar fajtájú), sárga héjú batáta. - Gumóméret: ~200g-1000g - "Magas a C-, B2-, B6-, valamint E-vitamin tartalma, gazdag olyan ásványi anyagokban mint kálium, a réz és a mangán, alacsony a zsír- és koleszterintartalma és neve ellenére cukorbetegek is fogyaszthatják." - A cukorbetegeken kívül, ideális a kisgyermekek hozzátáplálásában, valamint bármely korosztály számára könnyen beépíthető diétás, illetve normál étrendbe is! - Megnevezése ellenére rendszertanilag nem rokona a burgonyának! - Változatosan elkészíthető: felhasználható köretnek, grillezhető, süthető, főzhető, de akár sütemény is készíthető belőle.

4000 Ft / zsák
800 Ft/kg

Fűszerpaprika őrlemény 0,25kg (2023-as friss őrlés)

- 0,25kg-os kiszerelés! - "A magyar konyha tipikus és közkedvelt fűszere, a magyar ételek az egész világon a paprikáról híresek." - 100%-ban kézműves termék (egyik munkafolyamat sem végezhető géppel, kézimunkát igényel) - Családunk a fűszerpaprika készítésben több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik éppen ezért garantált a MINŐSÉG! - Az őrleményhez tradicionális és modern fajták előnyeit is kihasználjuk!

1800 Ft / zacskó
72 Ft/dkg

Fűszerpaprika őrlemény 0,5 kg (2023-as friss őrlés)

- 0,5 kg-os kiszerelés! - "A magyar konyha tipikus és közkedvelt fűszere, a magyar ételek az egész világon a paprikáról híresek." - 100%-ban kézműves termék (egyik munkafolyamat sem végezhető géppel, kézimunkát igényel) - Családunk a fűszerpaprika készítésben több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik éppen ezért garantált a MINŐSÉG! - Az őrleményhez tradicionális és modern fajták előnyeit is kihasználjuk!

3500 Ft / zacskó
70 Ft/dkg

Fűszerpaprika őrlemény 1 kg (2023-as friss őrlés)

- 1 kg-os kiszerelés! - "A magyar konyha tipikus és közkedvelt fűszere, a magyar ételek az egész világon a paprikáról híresek." - 100%-ban kézműves termék (egyik munkafolyamat sem végezhető géppel, kézimunkát igényel) - Családunk a fűszerpaprika készítésben több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik éppen ezért garantált a MINŐSÉG! - Az őrleményhez tradicionális és modern fajták előnyeit is kihasználjuk!

6900 Ft / zacskó
6900 Ft/kg

Kisdinnye savanyúság

- Hordóban, nagy mennyiségben készítjük, majd műanyag vödrökben értékesítjük. Töltő tömeg ~1 kg - "A savanyúságok fogyasztása egy olyan bélreakciót eredményez, amely a US National Library of Medicine-ben közölt tanulmány szerint stressz- és szorongásoldó hatással bír. " - "A savanyúságok rengeteg természetes élő mikroorganizmust, ún. probiotikumot tartalmaznak, melyek segítenek megőrizni és helyreállítani a bélflórát. Ezek a hasznos baktériumok optimalizálják az emésztő-rendszerünket, elősegítik az enzimek kibocsátását, ezzel pedig serkentik az emésztést és az anyagcserét." - A kisdinnye savanyúság igen ritka és nem véletlenül...először is szükség van hozzá egy dinnyeföldre és rengeteg kézi munkára, tehát ez is 100%-ban kézműves termék - Enyhén csípős lében készítjük

2200 Ft2000 Ft / üveg
2000 Ft/kg

Óriás sütőtök

- Kanadai típusú, édes, sárga héjú, sárga húsú sütőtök. Hosszútávú tárolásra is alkalmas. - Méret: 3kg - 5kg között, átlagban 4kg - "A sütőtök magas karotintartalommal (3,8 mg/100 g), C-vitamin-tartalommal (30 mg/100 g) rendelkezik, ezen felül jelentős kalcium- és foszforforrás." - "A sütőtököt gyakran fogyasztják sütve, krémleves formájában, de sütemény alapanyagaként is. Magját pörkölve fogyasztják, vagy prosztata kezelésére való, étolaj nyerhető belőle." A darabár a súlymérés után változik!

1400 Ft / db
350 Ft/kg

Sütőtök

- Kanadai típusú, édes, sárga héjú, sárga húsú sütőtök. - Méret: 0,5kg-2,5kg között, átlagban 1,5kg - "A sütőtök magas karotintartalommal (3,8 mg/100 g), C-vitamin-tartalommal (30 mg/100 g) rendelkezik, ezen felül jelentős kalcium- és foszforforrás." - "A sütőtököt gyakran fogyasztják sütve, krémleves formájában, de sütemény alapanyagaként is. Magját pörkölve fogyasztják, vagy prosztata kezelésére való, étolaj nyerhető belőle." A darabár a súlymérés után változik!  

800 Ft / db
400 Ft/kg