




Szilvalekvárunk sűrű és cukormentes, és mivel besztercei szilvából készült, hasonlít a hagyományos, nagymamáink által főzőtt szilvalekvárra. Összetevők: besztercei szilva Tartósítószert nem tartalmaz, hőkezeléssel tartósított.
Fűszeres meggy lekvárunk a régi idők ízeit idézi fel. Egyaránt ajánljuk desszertekhez, húsokhoz is. Kétszeres, Kiváló Bácskai Termék díjas lekvárunk. Összetevők: meggy, cukor, fahéj, szegfűszeg, citromsav.
Gazdaságunkban termelt gönci magyar kajszi barackunkból készült lekvár, ahogy a nagymamáimtól tanultam. Klasszikus íz, prémium minőség. Kiváló Bácskai Termék díjas lekváruk. Összetevők: kajszi barack, cukor, citromsav.



Klasszikus, de egyben rendkívül új ízvilág fedezhető fel Sütőtök lekvárunkban. Húsokhoz, desszertekhez egyaránt ajánljuk: dióval fogyasztva, de magában is a legfinomabb csemege! Összetevők: sütőtök, víz, cukor, pektin, citromlé, fahéj.





Saját őstermelésből származó (stanley) szilva lekvár. Adalékanyag-, tartósítószer-, cukormentes termék, így babák és diabéteszes vásárlóink egyaránt fogyaszthatják. Sütésálló, de egyben kenhető is. Húsokhoz, desszertekhez ajánljuk, de magában fogyasztva is kiváló.
100% szilva, réz üstben készült a hagyományoknak megfelelően. Hozzáadott cukrot, vizet, zselésítő anyagot, tartósítószert nem tartalmaz. Hagyományoknak megfelelően addig főzzük, „míg a kanálon meg nem áll a lekvár”. Húsok és sajtok mellett, de palacsintába tekerve, vagy joghurtba keverve is megállja a helyét. Önmagában is fogyasztható 1 kg lekvár körülbelül 4 kg szilvából készül.


Minősített Bio alapanyagból. Rengeteg vitamint, ásványi anyagot tartalmaz, enyhe hashajtó, fájdalomcsillapító és immunerősítő hatású. A bodzalekvár nemcsak sütikre, kenyérre kenve kitűnő, de sültek és sajtok mellé is kiváló. Attól hogy gyógyhatású, még nagyon finom - enyhe hashajtó, fájdalomcsillapító, meghűléskor erősítő és izzasztó hatású. Isiász, reuma és rákterápiák esetén is egyre inkább divattá vált alkalmazása. Összetevők:bodzabogyó, cukor,pektin,citromsav. 300ml/üveg