Isóné Gyulaházi Hajnalka, szörp főző kétgyermekes anyuka vagyok. 2019-ben ültettük az első 100 tő levendulánkat, mára már 1500 tövet számlálunk kertünkben. Ezenkívül egyéb gyógy- és fűszernövényekkel is gyarapodtunk, mint például menta, zsálya, rozmaring, melyekből különféle szörpöket készítünk,lekvárokat ízesítünk. Ügyelünk a minőségre, nem használunk tartósítószert, hagyományos száraz dunsztolást alkalmazunk. A markánsabb ízvilágú növényekből törekszem késziteni szörpöt, lekvárt cukormentes változatban is, melyhez negyedannyi (stevia+eritrit) édesítőszert használok. Motivációm , hogy gyermekeim ebben nőjjenek fel mellettünk, megtanulják tisztelni és szeretni a természetet, gondoskodnak környezetünkről, ellessék tőlünk, hogy a szorgos munka meghozza gyümölcsét. Ezt az életérzést igyekszünk átadni palackba zárva kedves vásárlóinknak. "Tőlünk. Nektek. Szívvel.Lélekkel."