Kiváló minőségű pucolt, tört dió rendelhető 1 kg-os kiszerelében. Ára 4800 Ft/ kg
Gőzölt, pelyhesített, őrölt zabkészítmény. Felhasználási javaslat: Alkalmas saláták szórásához, levesek sűrítéséhez, kitűnő alapanyag panírozáshoz, fasírtokba zsemle helyett, zabkása készítéshez. Mint pirított gluténmentes morzsa felhasználható túrógombóchoz, nudlihoz, gombóchoz. Készíthetünk vele süteményeket pl.: muffin, palacsinta, zabkeksz, valamint kenyérsütéskor teljeskiőrlésű adalékként is kiváló választás. Gluténmentes zabból készült, gluténmentes üzemben csomagolva,hozzáadott adalék anyagoktól mentes. A termék teljes értékű, gluténmentes, vegán és élelmi rostban gazdag. "Termékeink - a vetőmag földbe juttatásától, saját termesztésen és a gyártási folyamaton keresztül a csomagolásig - szigorúan ellenőrzött körülmények között készülnek. A keresztszennyeződések megakadályozására speciális technológiát alkalmazunk. Az alapanyagot és a késztermékeket saját és külső akkreditált laboratóriumban folyamatosan vizsgáljuk és ellenőrizzük. " Átlagos tápérték 100g termékben: Energia 1515 kJ/360 kcal Zsír 6,5 g ebből telített zsírsavak 1,2 g Szénhidrát 51 g ebből cukor 2,7 g Fehérje 18 g Rost 12 g Só
Fogyasztható tejben, vízben, joghurtban elkeverve hidegen vagy főzve. Lédús gyümölcsökkel, zöldségekkel és olajos magokkal keverhető jó nedvszívó képessége miatt. Panírban, pankó morzsa helyett, könnyen felhasználható. Sós és édes sütemények pl.:kakaós csiga, sós rudak, pogácsa tésztájában vagy feltétjeként felhasználható. Kevertsütemények pl.: muffinok alkotóeleme. Fasírt alapanyagaként kiváló. Termékeink - a magyar vetőmag földbe juttatásától, saját termesztésen és a gyártási folyamaton keresztül a csomagolásig - szigorúan ellenőrzött körülmények között készülnek. A keresztszennyeződések megakadályozására speciális technológiát alkalmazunk. Az alapanyagot és a késztermékeket saját és külső akkreditált laboratóriumban folyamatosan vizsgáljuk és ellenőrizzük TÁPANYAGTARTALOM: Energia: 1393kJ / 331 kcal Zsír: 7,2 g - amelyből telített 1,4 g, Szénhidrát: 53,8g - amelyből cukor 0,7g, Fehérje: 13.1g, Rost? 10 g, Só 0,0,1g Tárolási útmutató: száraz, hűvös helyen tartandó. Minőség megőrzési idő: a gyártástól számított 12 hónap. Gyártó: GOF Hungary Kft. - Nyíregyháza GLUTÉNMENTES ZABFELDOLGOZÓ ÜZEM
Fogyasztható müzliként tejben és joghurtban elkeverve. Friss, illetve aszalt gyümölcsökkel és különféle magokkal keverve ízletes. Panírban felhasználva extra ropogós bundát készíthetünk. Kekszek sütésénél ropogós kérget képez, kevésbé morzsálódik. Sós és édes sütemények készítésénél is könnyedén alkalmazható. Zöldségekkel, húsokkal is jól variálható. Gluténmentes, hántolt és tisztított egész zabszemekből készül a natúr prémium zabpelyh. A prémium termék különlegesen ropogós, nagy szemű pelyhekből áll. Termékeink - a vetőmag földbe juttatásától, saját termesztésen és a gyártási folyamaton keresztül a csomagolásig - szigorúan ellenőrzött körülmények között készülnek. A keresztszennyeződések megakadályozására speciális technológiát alkalmazunk. Az alapanyagot és a késztermékeket saját és külső akkreditált laboratóriumban folyamatosan vizsgáljuk és ellenőrizzük. TÁPANYAGTARTALOM: Energia : 1393 kJ / 331 kcal Zsír: 7,2 g - amelyből telített 1,4 g, Szénhidrát: 53,8g - amelyből cukor 0,7g, Fehérje? 13,1 g, Rost? 10 g, Só: 0,01g Tárolási útmutató: száraz, hűvös helyen tartandó. Minőség megőrzési idő: a gyártástól számított 12 hónap. Gyártó: GOF Hungary Kft. - Nyíregyháza 100%-ban Magyarországon termesztett. GLUTÉNMENTES ZABFELDOLGOZÓ ÜZEM
Gluténmentes zabból készült, tisztított, hántolt, szeletelt zabmag. Kiváló köret étel, egyenrangú a rizzsel, bulgurral. Elkészítése: 1-1 arányú víz és zab főzése fűszerezve, fedő alatt 7-8 percig lassú tűzön, gyakori kevergetés mellett főzzük, a főzési idő letelte után 10 percig hagyjuk fedő alatt pihentetni, és a zabszemek ideális puhaságúvá válnak. Gluténmentes diétát, valamint az egészségtudatos táplálkozást folytatóknak ajánljuk. Gluténmentes üzemben csomagolva, hozzáadott adalékanyagoktól mentes. Kiszerelés: 500 g, ill.2,5 kg családi csomag Hántolt zabra jellemző, világos barna színű szemek. Kellemes, természetes gabona illatú. Minden idegen szagtól mentes. Gyártó: GOF Hungary Kft. - Nyíregyháza GLUTÉNMENTES ZABFELDOLGOZÓ ÜZEM Átlagos tápérték 100g termékben: Energia 1501 kJ/357 kcal Zsír 6,7 g ,ebből telített zsírsavak 1,3 g Szénhidrát 51 g , ebből cukor 2,6 g Fehérje 16 g Rost 14 g Só
Minőségét megőrzi AKCIÓS ÁR ( 2025. november ) Kenyerek, sós és édes péksütemények, pizzák lisztkeverékeinek hasznos alkotóeleme. Levesek és főzelékek sűrítésére használható. Szuflé, palacsinta, gofri, kevertsütemények készítése során finom és könnyen használható tésztát kapunk. Nedvszívóképessége kiválló, ezért más lisztekhez képest több vizet érdemes hozzáadni. Magyarországon termesztett gluténmentes zabból készült, finomszemcsés és egyben csomómentes őrlemény, mely a gabonaszem összes alkotórészét tartalmazza (beleértve a csírát és a korpát is). Termékeik - a vetőmag földbe juttatásától, saját termesztésen és a gyártási folyamaton keresztül a csomagolásig - szigorúan ellenőrzött körülmények között készülnek. A keresztszennyeződések megakadályozására speciális technológiát alkalmaznak. Az alapanyagot és a késztermékeket saját és külső akkreditált laboratóriumban folyamatosan vizsgálják és ellenőrzik. TÁPANYAGTARTALOM: Energia: 1393kJ / 331 kcal Zsír: 7,2 g - amelyből telített 1,4 g, Szénhidrát: 53,8g - amelyből cukor 0,7g, Fehérje: 13.1g, Rost? 10 g, Só 0,0,1g kiszerelés: 500 g Gyártó: GOF Hungary Kft. - Nyíregyháza GLUTÉNMENTES ZABFELDOLGOZÓ ÜZEM
Magyarországon termett barna rizs. A magas rost- és ásványianyag-tartamú, alacsony glikémiás indexű egészséges szénhidrátforrás. GMO- és gluténmentes termék! A barna rizs amellett, hogy a szervezet működése szempontjából hasznos vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, magas rosttartalmának köszönhetően az emésztési folyamatokra is jó hatással van. A rizs termesztése Kisújszállás határában történik, és helyben, a rizshántoló és csomagolóüzememben készül el a késztermék is. Itt egy kézben megvalósul az elvárható élelmiszerbiztonsági követelmény: a termék nyomonkövethetősége a szántóföldtől az asztalig. Gyártó: Nagykun 2000 Mg. Zrt , Kisújszállás Származás: Magyarország Kiszerelés: 1 kg
Magyarországon, ökológiai gazdálkodásban termett rizs.A magas rost- és ásványianyag-tartamú, alacsony glikémiás indexű egészséges szénhidrátforrás. A rizs ezüst hártyáját és csíráját is tartalmazó BIO barnarizs. GMO- és gluténmentes termék! A barna rizs amellett, hogy a szervezet működése szempontjából hasznos vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, magas rosttartalmának köszönhetően az emésztési folyamatokra is jó hatással van. A rizs csíraképes! Ellenőrzőtt ökológiai gazdálkodásból. Barna rizs elkészítés javaslat: Elkészítési idő: 30 perc Egy bögrényi rizst vízzel átmosunk és lecsepegtetünk. Az így előkészített rizst kevés olajon megpirítjuk, közben 2,5-3- szoros mennyiségű vizet felteszünk forrni kevés ételízesítő hozzáadásával. Az üvegesre pirított rizst felöntjük a zubogó forró vízzel, és egy cikk hagyma hozzáadása után készre, pergősre főzzük. A rizs termesztése Kisújszállás határában történik, és helyben, a rizshántoló és csomagolóüzememben készül el a késztermék is. Itt egy kézben megvalósul az elvárható élelmiszerbiztonsági követelmény: a termék nyomonkövethetősége a szántóföldtől az asztalig. Rizstermesztésben ma is meghatározó a Nagykunsági Tájkörzet szerepe. Az itt elhelyezkedő gyenge talajadottságú területeken ugyanis más növények nem termeszthetők eredményesen. Ugyanakkor ezen területek öntözővíz-ellátása a Tiszából és a Körösökből,valamint azok mellékfolyóiból biztosítható. Az éghajlati adottságok - sok napfényes óra, magas átlaghőmérséklet a nyári hónapokban – ideális körülményeket biztosítanak a növény fejlődéséhez. A hazai rizs minősége kiváló, vetekszik a legjobb görög és olasz fajtákkal. Gyártó: Nagykun 2000 Mg.zrt, Kisújszállás Származás: Magyarország Kiszerelés:500 g
Magyarországon, ökológiai gazdálkodásban termett rizsből készült barna rizsliszt. A rizsliszt hántolt rizsből készült porózus, selymes, finom szemcséjű gluténmentes liszt. A rizs ezüst hártyáját és csíráját is tartalmazó BIO barnarizsből készült liszt. Magában vagy egyéb lisztekkel keverve készíthető belőle számos ízletes és egészséges étel. Kiválóan alkalmas tészták, desszertek elkészítéséhez, levesek, szószok sűrítéséhez. A termék teljesen gluténmentes, a gyártóüzemben csak rizst dolgoznak fel! Ellenőrzőtt ökológiai gazdálkodásból. A rizs termesztése Kisújszállás határában történik, és helyben, a rizshántoló és csomagolóüzememben készül el a késztermék is. Itt egy kézben megvalósul az elvárható élelmiszerbiztonsági követelmény: a termék nyomonkövethetősége a szántóföldtől az asztalig. A rizs a búza után az emberiség legfontosabb növényi tápláléka (a megtermelt rizs 95%-át közvetlenül emberi fogyasztásra használják fel). Kitűnő az emészthetősége, a szemben lévő fehérje csaknem teljes értékű, sok E és B vitamint tartalmaz. A rizs őshazája Délkelet-Ázsia, Magyarországon a XVIII. században kezdődött termesztése. Rizstermesztésben ma is meghatározó a Nagykunsági Tájkörzet szerepe. Az itt elhelyezkedő gyenge talajadottságú területeken ugyanis más növények nem termeszthetők eredményesen. Ugyanakkor ezen területek öntözővíz-ellátása a Tiszából és a Körösökből,valamint azok mellékfolyóiból biztosítható. Az éghajlati adottságok - sok napfényes óra, magas átlaghőmérséklet a nyári hónapokban – ideális körülményeket biztosítanak a növény fejlődéséhez. A hazai rizs minősége kiváló, vetekszik a legjobb görög és olasz fajtákkal. Gyártó: Nagykun 2000 Mg. Zrt , Kisújszállás
Magyarországon, ökológiai gazdálkodásban termett fehér rizs "A" minőségű. GMO- és gluténmentes termék!A rizs termesztése Kisújszállás határában történik, és helyben, a rizshántoló és csomagolóüzememben készül el a késztermék is. Itt egy kézben megvalósul az elvárható élelmiszerbiztonsági követelmény: a termék nyomonkövethetősége a szántóföldtől az asztalig. A rizs a búza után az emberiség legfontosabb növényi tápláléka (a megtermelt rizs 95%-át közvetlenül emberi fogyasztásra használják fel). Kitűnő az emészthetősége, a szemben lévő fehérje csaknem teljes értékű, sok E és B vitamint tartalmaz. A rizs őshazája Délkelet-Ázsia, Magyarországon a XVIII. században kezdődött termesztése. Az első kísérleti telepet a Türr István (1825–1908) nevével is fémjelzett Ferenc-csatorna (Duna–Tisza–Duna-csatorna!) Társulat építtette Verbászon, 1889-ben. A telepítést Gerster Béla csatornaépítő irányította, hamarosan rá kellett döbbennie azonban, hogy a kezdetben bő hozamú növény vetésforgó nélkül elveszti termőképességét. Elgondolásai nagyot lendítettek a Kárpát-medencei rizstermesztésen. 1890-ben már 170, holdankénti 2,1– 4,3 tonna körüli mennyiséget takarítottak be. A párizsi világkiállításon 1900-ban aranyérmet nyert a magyar hántolatlan rizs. Egyre minőségibb rizsfajtákat fejlesztettek ki a kutatók, leginkább a Szegedi Növénynemesítő Intézet jeleskedett e téren. A világháborúk ideje alatt visszaeső termesztés a szocialista érában új lendületet kapott. Az egzotikus növényekben is önellátásra törekvő Magyarországon 1950-ben ötven-hatvanezer hektárt kitevő rizstábla volt. Rizstermesztésben ma is meghatározó a Nagykunsági Tájkörzet szerepe. Az itt elhelyezkedő gyenge talajadottságú területeken ugyanis más növények nem termeszthetők eredményesen. Ugyanakkor ezen területek öntözővíz-ellátása a Tiszából és a Körösökből,valamint azok mellékfolyóiból biztosítható. Az éghajlati adottságok - sok napfényes óra, magas átlaghőmérséklet a nyári hónapokban – ideális körülményeket biztosítanak a növény fejlődéséhez. A hazai rizs minősége kiváló, vetekszik a legjobb görög és olasz fajtákkal. Gyártó: Nagykun 2000 Mg. Zrt , Kisújszállás Származás: Magyarország Kiszerelés: 500 g