Békebeli foszlós kalács, megrendelés reggelén készül, élesztővel , adalék anyagok nélkül. Allergének: tej, glutén.
Kovászos kenyér tésztáját vágom téglalapokra. Könnyel készíthető belőle szendvics. 6 db / adag
A kovászos burgonyás kenyér a hagyományos kovászos kenyér gazdag ízét ötvözi a burgonya lágy textúrájával. Az alapja 90%-ban Júlia kenyérliszt, valamint 10%-ban Primitiva teljes kiőrlésű liszt, ami természetes módon fokozza az ízek mélységét és teljességét.
A kovászos fehér kenyér a természetes vadkovász gazdag ízvilágát kínálja. Az alapja 95%-ban Júlia liszt, valamint 5%-ban Primitiva teljes kiőrlésű liszt, amelyek tökéletes harmóniában dolgoznak együtt. A kívül ropogós, belül puha kenyér ideális választás minden étkezéshez, szendvicsekhez vagy önállóan, frissen fogyasztva.
A kovászos paraszt kenyér egy hagyományos, ínycsiklandó kenyér, amely a legjobb alapanyagok felhasználásával készül. A kenyér 90%-ban Júlia kenyérlisztből, 10%-ban pedig Primitiva teljes kiőrlésű lisztből készült, így gazdag ízvilágot és kellemes textúrát biztosít.
Maradék kovászos kreatív ropogós. Túró, tejföl, vaj, sajt tojás és liszt. Készülhet magokkal a tetején.
A kovászos rozsos kenyér a hagyományos kovászos technológiával és prémium minőségű lisztekkel készül. Az alapját 70%-ban Júlia kenyérliszt, 30%-ban pedig Mantler rozsliszt adja, így a kenyér gazdag, enyhén diós ízvilágú és sűrűbb textúrájú lesz.
A kovászos sokmagvas, teljes kiőrlésű kenyér a teljes kiőrlésű és fehér liszt kombinációjával készül. 60%-ban Primitiva teljes kiőrlésű liszt, 40%-ban pedig Júlia kenyérliszt alkotja az alapját, biztosítva a kenyér mélyebb, telt ízét.