

A félbarna lisztjeink kevesebb korpát tartalmaznak, ettől megjelenésre világosabbak és finomabb tapintásúak. Átmenetet képez a fehérliszt és a teljes kiőrlésű lisztek között, ezért széles körben használhatóak bárki számára. Ajánljuk kenyér és pékáru sütéséhez, sütemények vagy száraztészta készítéséhez (akár tojás hozzáadása nélkül) is. A tönkölybúzának a többi búzafajtához képest jelentősen magasabb a fehérje- és a sikértartalma. A szervezet által jól hasznosítható aminosavakban, B- és E vitaminban, káliumban, kalciumban, vasban, mangánban, magnéziumban, fluorban, niacinban, rézben, szelénben, cinkben és rostokban is igencsak gazdag. Termékeink elkészítéséhez kizárólag tanúsított ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagot használunk.


A teljes kiőrlésű lisztjeink a mag minden részét tartalmazzák, nem csak a magbelsőt, hanem a csírát és a korpát is, így ez a fajta liszt számít tápanyagokban és rostokban a leggazdagabbnak. Kenyér és egyéb pékáru készítéséhez ajánljuk, önmagában vagy más lisztekkel keverve. A tönkölybúzának a többi búzafajtához képest jelentősen magasabb a fehérje- és a sikértartalma. A szervezet által jól hasznosítható aminosavakban, B- és E vitaminban, káliumban, kalciumban, vasban, mangánban, magnéziumban, fluorban, niacinban, rézben, szelénben, cinkben és rostokban is igencsak gazdag. Termékeink elkészítéséhez kizárólag tanúsított ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagot használunk.
100%-ban BIO termék MINŐSÉGÉT MEGŐRZI, GYÁRTÁSTÓL SZÁMÍTVA 30 NAP Vadászkolbászunkat azok számára készítettük, akik értékelik a minőségi húsok autentikus ízét. A prémium sertéshúsból és finom zsírból készült szalámi gondosan fűszerezett, és minden szeletén felfedezhető a bio zöldpaprika pelyhe – egy finom, de ízletes részlet, amely minden egyes falatot különleges kulináris élménnyé tesz. A bio vadászszalámi aperitifként vagy kifinomult uzsonnatálon, egy szelet friss kenyér mellett vagy sajtokkal és zöldségekkel kombinálva ideális, hiteles ízvilágot kínál. Fedezze fel a saját szemével ennek a kifejezetten Önnek készült terméknek az egyedülálló, kiegyensúlyozott és természetes ízét! Összetevők: Bio sertéshús, Bio sertészsír, Bio sertéshús paszta 16.98%, Bio Húspaszta 16,98%, Bio Sertésmáj 8,49% Víz, Bio Zöldpaprika pehely, Bio Hagyma, Bio Piros só (nitrit tartalmú), Bio Mustármag, Bio Cukor, Bio Citrom, Bio őrölt bio fehér bors, Bio Piros ételfesték, Bio Piros ételfesték, Bio cékla emulziós folyadék, Bio kardamom, Bio őrölt kömény, Bio őrölt koriander, Bio őrölt koriander, Bio szerecsendió virág, Bio starterkultúra Meisterclub RBE, Bio őrölt szerecsendió, Bio őrölt szerecsendió, Nátrium-citrát, Bio őrölt boróka, Bio granulált fokhagyma. Tárolási hőmérséklet: 0 – 4 fok között! Tápértékek 100 g termékre számítva: Energia Zsírok -amelyek közül a telített zsírsavak Szénhidrátok -melyek közül a cukrok Fehérje Só 989 KJ/ 237kcal 20,10 g 8.20 g 0,90 g 0,50 g 13,50 g 2,15 g
Padlizsános zakuszka A hagyományos recept szerint elkészített növényi krém a napon érlelt zöldségek ínycsiklandozó ízével. A padlizsános zacusca sokoldalú és egyben egészséges, és a paprikáknak köszönhetően magas a C-vitamin-tartalma. Fogyasztható snakek mellé, egy finom pirítósra kenve vagy húsokkal, tésztákkal. Összetevők: sült padlizsán, paprika, hagyma, paradicsomlé, olaj, fűszerek (bors, babérlevél, só) Súly: 280g
A zellerlevél az az aromás adalék, amely gazdagítja a kulináris készítmények ízét bármely konyhában. A zeller Dél-Európából, Kis-Ázsiából és a Kaukázusból származik, és terápiás előnyei miatt ősidők óta termesztik. Hazánk területén minden régióban termesztik, mind háztartásokban, mind nagy zöldségeskertekben. A zellerlevél tökéletesen feldobja a hagyományos román ételeket, például a leveseket, húsleveseket vagy pörkölteket, a házi készítésű zöldségragu pedig ízletesebb lesz, ha zellerlevéllel ízesítjük. Hozzávalók: Bio zellerlevelek, szárítva és aprítva Súly: 8g


I.o alma . A Biodinamikus gazdálkodás a legrégebbi ökológiai szemléletű gazdálkodási forma egyben a legfenntarthatóbb művelést is biztosítja minden éghajlaton. A biodinamikus gazdálkodási módszerről tudományosan kimutatták, hogy a legalkalmasabb a talaj termékenységének megőrzésére. Ez az alapja a magas értékű élelmiszer-előállítás lehetőségének. A megbízható Demeter védjeggyel a fogyasztók a legkövetkezetesebb ökológiai termelést a kapják. A biodinamikus gazda a gazdaságra mint önálló organizmusra tekint és azt az adott hely sajátos szükségletei szerint alakítja. A talaj-típusok, a talajélet, a növényi- és állati világ mind közvetlen módon kapcsolódik egymáshoz. Az ember a kozmikus- és földi kölcsönhatások mellett alakítja ezeket tevékenységével. Termelő: Kávássy László - Jánkmajtis MIT AD NEKED, HA BIODINAMIKUS ALMÁT ESZEL? Nem csak a különleges ízét, napérlelte aromájának varázsát érezheted, hanem felveszed vele a kozmikus energiát is, az élet körforgását. A táplálék növényeink az Univerzum összesűrűsödött energiája. Az alma több mint fizika fizikai anyag,- bibliai gyümölcs is. Nem csak növényi kollagén- pektint, antihisztamin hatású kvercetint, nyugtató káliumot, számtalan nyomelemet, vitamint hordoz hanem élő egység is. Benne él az almafa növekedési ereje az évszakok ritmusa. Az embert csak élő energia tudja egészségessé tenni, fizikailag, lelkileg, szellemileg. Az elektródával, árammal, érlelő gázzal, erőltetve "érlelt" zöldségek, gyümölcsök, hideg, lélektelen, betegítő áramlatot visznek a szervezetedbe. Betegség folyamatot, nem tud meggyógyítani a természet élő energiáját nélkülöző, vegyszeres "élelmiszer". Élő embert csak élő energia tud egészségben tartani és érzékennyé tenni a szellemire. A vegyszerek, tartósítószerek nélkül fejlődő alma, élő természeti folyamatokat hordoz. A biodinamikus gazda a növények, állatok, rovarok életritmusával, kozmosz láthatatlan erejével összhangban dolgozik és gazdaságát mint a természet egy részét, élő energiák egységét gondozza. A holdnaptár, vetési naptár, vetésforgó, ami szerint a biodinamikus kertek "élnek" a Kozmosz a Föld, csillagállások lényének követése összhangban a napszakok, évszakok hatásával. Mit ad neked, ha biodinamikus gazdaságban termelt almát eszel? A hajnali harmatban a nyári esőben élő Nap, Hold és bolygók áramlását, a lepkeszárnyak lehelet érintését, a méhek teremtő rezgését, madarak énekében élő életerőt. Amikor ilyen almát eszel nem csak fizikai anyagot eszel, hiszen az kiürül a testből, otthagyja, átadja lelkednek, szellemednek a Kozmosz erejét. www.kovacseleonora.hu


I.o alma . A Biodinamikus gazdálkodás a legrégebbi ökológiai szemléletű gazdálkodási forma egyben a legfenntarthatóbb művelést is biztosítja minden éghajlaton. A biodinamikus gazdálkodási módszerről tudományosan kimutatták, hogy a legalkalmasabb a talaj termékenységének megőrzésére. Ez az alapja a magas értékű élelmiszer-előállítás lehetőségének. A megbízható Demeter védjeggyel a fogyasztók a legkövetkezetesebb ökológiai termelést a kapják. A biodinamikus gazda a gazdaságra mint önálló organizmusra tekint és azt az adott hely sajátos szükségletei szerint alakítja. A talaj-típusok, a talajélet, a növényi- és állati világ mind közvetlen módon kapcsolódik egymáshoz. Az ember a kozmikus- és földi kölcsönhatások mellett alakítja ezeket tevékenységével. Termelő: Kávássy László - Jánkmajtis MIT AD NEKED, HA BIODINAMIKUS ALMÁT ESZEL? Nem csak a különleges ízét, napérlelte aromájának varázsát érezheted, hanem felveszed vele a kozmikus energiát is, az élet körforgását. A táplálék növényeink az Univerzum összesűrűsödött energiája. Az alma több mint fizika fizikai anyag,- bibliai gyümölcs is. Nem csak növényi kollagén- pektint, antihisztamin hatású kvercetint, nyugtató káliumot, számtalan nyomelemet, vitamint hordoz hanem élő egység is. Benne él az almafa növekedési ereje az évszakok ritmusa. Az embert csak élő energia tudja egészségessé tenni, fizikailag, lelkileg, szellemileg. Az elektródával, árammal, érlelő gázzal, erőltetve "érlelt" zöldségek, gyümölcsök, hideg, lélektelen, betegítő áramlatot visznek a szervezetedbe. Betegség folyamatot, nem tud meggyógyítani a természet élő energiáját nélkülöző, vegyszeres "élelmiszer". Élő embert csak élő energia tud egészségben tartani és érzékennyé tenni a szellemire. A vegyszerek, tartósítószerek nélkül fejlődő alma, élő természeti folyamatokat hordoz. A biodinamikus gazda a növények, állatok, rovarok életritmusával, kozmosz láthatatlan erejével összhangban dolgozik és gazdaságát mint a természet egy részét, élő energiák egységét gondozza. A holdnaptár, vetési naptár, vetésforgó, ami szerint a biodinamikus kertek "élnek" a Kozmosz a Föld, csillagállások lényének követése összhangban a napszakok, évszakok hatásával. Mit ad neked, ha biodinamikus gazdaságban termelt almát eszel? A hajnali harmatban a nyári esőben élő Nap, Hold és bolygók áramlását, a lepkeszárnyak lehelet érintését, a méhek teremtő rezgését, madarak énekében élő életerőt. Amikor ilyen almát eszel nem csak fizikai anyagot eszel, hiszen az kiürül a testből, otthagyja, átadja lelkednek, szellemednek a Kozmosz erejét. www.kovacseleonora.hu
Újra kapható friss gyártású saját bodzából készült bodzalevünk. 3 literes kiszerelésben vásárolható. Télre immunerősítésre tökéletes


Minősített Bio alapanyagból. Rengeteg vitamint, ásványi anyagot tartalmaz, enyhe hashajtó, fájdalomcsillapító és immunerősítő hatású. A bodzalekvár nemcsak sütikre, kenyérre kenve kitűnő, de sültek és sajtok mellé is kiváló. Attól hogy gyógyhatású, még nagyon finom - enyhe hashajtó, fájdalomcsillapító, meghűléskor erősítő és izzasztó hatású. Isiász, reuma és rákterápiák esetén is egyre inkább divattá vált alkalmazása. Összetevők:bodzabogyó, cukor,pektin,citromsav. 300ml/üveg