A fermentált élelmiszerek fogyasztása során találkozik és jut hozzá szervezetünk azokhoz a hasznos baktériumokhoz, amikkel évezredek óta együtt él az emberiség. Az erjesztett ételek enyhülést jelentenek különösen a gyomornak, mivel segítenek beállítani az ideális gyomornedv szintet. A tejsavbaktériumok tevékenységük során, megemelik az étel táperejét, és a szervezetbe jutva biztosítják a bélhámsejtek egészséges működését. Rendszeres fogyasztásukkal hozzájárulunk a bélrendszerben élő több milliárdnyi mikroba megfelelő egyensúlyához, visszaszorítjuk a patogén baktériumok és gombák életterét. Elősegíti az ásványi anyagok, vitaminok (C, B, K2) felszívódását és az enzimek hasznosulását, amelyeket a fermentátumok gazdagon tartalmaznak. Jelenleg szabadidőmben készítem a termékeket, mivel megtapasztaltam jótékony hatásukat és szeretném, ha minél több embertársamhoz eljutnának a fermentált zöldségek. Igaz először furcsa lehet az íze, de hihetetlenül pozitív eredményeket, érzéseket, gyógyulást hoz a fogyasztásuk. Jó szívvel ajánlom mindennapi fogyasztásra! Az üveg 720 ml-es.
A fermentált élelmiszerek fogyasztása során találkozik és jut hozzá szervezetünk azokhoz a hasznos baktériumokhoz, amikkel évezredek óta együtt él az emberiség. Az erjesztett ételek enyhülést jelentenek különösen a gyomornak, mivel segítenek beállítani az ideális gyomornedv szintet. A tejsavbaktériumok tevékenységük során, megemelik az étel táperejét, és a szervezetbe jutva biztosítják a bélhámsejtek egészséges működését. Rendszeres fogyasztásukkal hozzájárulunk a bélrendszerben élő több milliárdnyi mikroba megfelelő egyensúlyához, visszaszorítjuk a patogén baktériumok és gombák életterét. Elősegíti az ásványi anyagok, vitaminok (C, B, K2) felszívódását és az enzimek hasznosulását, amelyeket a fermentátumok gazdagon tartalmaznak. Jelenleg szabadidőmben készítem a termékeket, mivel megtapasztaltam jótékony hatásukat és szeretném, ha minél több embertársamhoz eljutnának a fermentált zöldségek. Igaz először furcsa lehet az íze, de hihetetlenül pozitív eredményeket, érzéseket, gyógyulást hoz a fogyasztásuk. Jó szívvel ajánlom mindennapi fogyasztásra! Az üveg 240 ml-es.
A fermentált élelmiszerek fogyasztása során találkozik és jut hozzá szervezetünk azokhoz a hasznos baktériumokhoz, amikkel évezredek óta együtt él az emberiség. Az erjesztett ételek enyhülést jelentenek különösen a gyomornak, mivel segítenek beállítani az ideális gyomornedv szintet. A tejsavbaktériumok tevékenységük során, megemelik az étel táperejét, és a szervezetbe jutva biztosítják a bélhámsejtek egészséges működését. Rendszeres fogyasztásukkal hozzájárulunk a bélrendszerben élő több milliárdnyi mikroba megfelelő egyensúlyához, visszaszorítjuk a patogén baktériumok és gombák életterét. Elősegíti az ásványi anyagok, vitaminok (C, B, K2) felszívódását és az enzimek hasznosulását, amelyeket a fermentátumok gazdagon tartalmaznak. Jelenleg szabadidőmben készítem a termékeket, mivel megtapasztaltam jótékony hatásukat és szeretném, ha minél több embertársamhoz eljutnának a fermentált zöldségek. Igaz először furcsa lehet az íze, de hihetetlenül pozitív eredményeket, érzéseket, gyógyulást hoz a fogyasztásuk. Jó szívvel ajánlom mindennapi fogyasztásra! Az üveg 720 ml-es.
A fermentált élelmiszerek fogyasztása során találkozik és jut hozzá szervezetünk azokhoz a hasznos baktériumokhoz, amikkel évezredek óta együtt él az emberiség. Az erjesztett ételek enyhülést jelentenek különösen a gyomornak, mivel segítenek beállítani az ideális gyomornedv szintet. A tejsavbaktériumok tevékenységük során, megemelik az étel táperejét, és a szervezetbe jutva biztosítják a bélhámsejtek egészséges működését. Rendszeres fogyasztásukkal hozzájárulunk a bélrendszerben élő több milliárdnyi mikroba megfelelő egyensúlyához, visszaszorítjuk a patogén baktériumok és gombák életterét. Elősegíti az ásványi anyagok, vitaminok (C, B, K2) felszívódását és az enzimek hasznosulását, amelyeket a fermentátumok gazdagon tartalmaznak. Jelenleg szabadidőmben készítem a termékeket, mivel megtapasztaltam jótékony hatásukat és szeretném, ha minél több embertársamhoz eljutnának a fermentált zöldségek. Igaz először furcsa lehet az íze, de hihetetlenül pozitív eredményeket, érzéseket, gyógyulást hoz a fogyasztásuk. Jó szívvel ajánlom mindennapi fogyasztásra! Az üveg 240 ml-es.
Zsenge fokhagyma. Felhasználható főzéshez, salátákba vagy szendvicsre frissen darabolva. A teljes növény felhasználható és nagyon ízletes, a fehér kis fokhagyma fej és a zöld szár is egyaránt.
Friss fokhagymával készült gomolyasajt,kímélő pasztőrizálással.Salátákba,szendvicsekbe,grillezéshez egyaránt ajánljuk.
Pasztörizált, friss tehén tejből készült, fokhagymával ízesített sajt. Egy darab 30 dkg súlyú sajt.
Hello Advent - Forraltbor ’24 Utolsó 6 palack az idei télen :) Cabernet Franc újbor (biodinamikus szemléletben művelt szekszárdi szőlőültetvényről), bio alma, narancs fahéj, szegfűszeg hozzáadásával készült ízesített borkülönlegesség Cukor mentesen palackozzuk, édesítsd ízlésed szerint! Melegítve fogyaszd! Alkohol: kb 10% Boraink minimális beavatkozással, természetes eljárásokkal, adalékok nélkül készülnek. A borászati termékek ökológiai lábnyomának közel 40%-át a palackok adják, ezért palackozáshoz újrahasznosított palackokat használunk, boraink palackjait visszagyűjtjük, újratöltjük. Kérjük, juttasd vissza nekünk! Szőlőültetvényeinken ökológiai, regeneratív gazdálkodást folytatunk (bio és Demeter minősítés folyamatban) Működésünk minden területén maximálisan törekszünk a környezetileg, társadalmilag, gazdaságilag fenntartható megoldások alkalmazására. Légy felelős borfogyasztó! Gondosan válaszd ki a kóstolásra szánt tételt, szánd rá az időt, teremtsd meg a hangulatot és vedd körbe magad jó emberekkel - így lesz igazi az élmény :) Kövess minket a Facebookon és Instagramon is! Nézd meg hogyan készült a Hello Advent! Forraltbor :) www.facebook.com/diofasikovacspince https://www.instagram.com/diofasikovacspince
A tej szeparàlàsa utàn ez a telt ìzű, sàrga tejszìn lesz. Ebből kèszül a vaj is. Főzèshez nagyon jò, ízletes. Kiszerelès 200 gramm. Eltarthatòsàga 2 hèt.