Magyarországon termett fehér rizs. "A" minőségű. GMO- és gluténmentes termék! A rizs termesztése Kisújszállás határában történik, és helyben, a rizshántoló és csomagolóüzememben készül el a késztermék is. Itt egy kézben megvalósul az elvárható élelmiszerbiztonsági követelmény: a termék nyomonkövethetősége a szántóföldtől az asztalig. Gyártó: Nagykun 2000 Mg. Zrt , Kisújszállás Származás: Magyarország Kiszerelés: 1 kg
Rice-ler mártott rizskorong 90 mm átmérőjű puffasztott rizskorong 2 db van egy csomagban, tömege 45 g / csomag. 100%-ban Magyarországon termett, GMO mentes rizsből készült glutén-, és tartósítószermentes termék. A mártott rizskorongok, minőségi belga karamellás fehércsokoládéval vannak teljesen bemártva. Gyártó: Nagykun 2000 Mg. Zrt , Kisújszállás Származás: Magyarország Kiszerelés: 45 g
Rice-ler mártott rizskorong 90 mm átmérőjű puffasztott rizskorong 2 db van egy csomagban, tömege 45 g / csomag. 100%-ban Magyarországon termett, GMO mentes rizsből készült glutén-, és tartósítószermentes termék. A mártott rizskorongok, minőségi minőségi belga tejcsokoládéval vannak teljesen bemártva. Gyártó: Nagykun 2000 Mg. Zrt , Kisújszállás Származás: Magyarország Kiszerelés: 45 g
Fogyaszthatjuk magában, illetve kenyérfélék helyett, édes vagy pikáns feltétekkel. 100%-ban Magyarországon termett, GMO mentes rizsből készült glutén, laktóz és tartósítószermentes termék. A Roppant jó! rizskorong 90 átmérőjű puffasztott natúr rizskorong, 13 db van egy csomagban, tömege 100 g / csomag. Hazai alapanyagból és a hazai rizsfeldolgozó - Nagykun rizs - üzemében készített puffasztott és édesipari rizsfelfújtak adalékanyagoktól mentesen. Vegán és gluténmentes étrendbe is bátran illeszthető. Gyártó: Nagykun 2000 Mg. Zrt , Kisújszállás Kiszerelés: 100 g Száraz, hűvös helyen, felbontás után 2-3 napon belül elfogyasztandó.
100%-ban Magyarországon termett, GMO mentes rizsből készült glutén, laktóz és tartósítószermentes termék. A Roppant jó! rizskorong 90 átmérőjű puffasztott natúr rizskorong, 13 db van egy csomagban, tömege 100 g / csomag. Hazai alapanyagból és a hazai rizsfeldolgozó - Nagykun rizs - üzemében készített puffasztott és édesipari rizsfelfújtak adalékanyagoktól mentesen. Vegán és gluténmentes étrendbe is bátran illeszthető. Gyártó: Nagykun 2000 Mg. Zrt , Kisújszállás Származás: Magyarország Kiszerelés: 100 g Száraz, hűvös helyen, felbontás után 2-3 napon belül elfogyasztandó. Fogyaszthatjuk magában, illetve kenyérfélék helyett, édes vagy pikáns feltétekkel.
100%-ban Magyarországon termett, GMO mentes rizsből készült glutén, laktóz és tartósítószermentes termék. A Roppant jó! rizskorong 90 átmérőjű puffasztott natúr rizskorong, 13 db van egy csomagban, tömege 100 g / csomag. Hazai alapanyagból és a hazai rizsfeldolgozó - Nagykun rizs - üzemében készített puffasztott és édesipari rizsfelfújtak adalékanyagoktól mentesen. Vegán és gluténmentes étrendbe is bátran illeszthető. Gyártó: Nagykun 2000 Mg. Zrt , Kisújszállás Származás: Magyarország Kiszerelés: 100 g Száraz, hűvös helyen, felbontás után 2-3 napon belül elfogyasztandó. Fogyaszthatjuk magában, illetve kenyérfélék helyett, édes vagy pikáns feltétekkel.
A napraforgó mézből magas szőlőcukor tartalma és gyors kristályosodásra való tulajdonsága miatt kiváló krémméz készíthető. A krémesítő eljárásnak köszönhetően aranysárga, citrusos, könnyen kenhető selymes mézet kapunk. Virágporban gazdag ezért igen értékes tápanyagforrás. Elsősorban sütéshez, tea ízesítésére használjuk.
Aranysárga színű, jellegzetesen zamatos, erős illatú, enyhén citrusos ízű méz. Nagyon gyorsan kristályosodik, melynek során narancssárga árnyalatúvá válik nagyméretű kristályok képződnek benne. A kristályosodás réteges, nem egyöntetű, mint a repceméznél a folyékony és a kristályos réteg elkülönül benne. Mindez természetes jelenség, minőségét nem befolyásolja. Elsősorban sütéshez-főzéshez ajánljuk. Jó színanyaga miatt mézeskalács készítésére a legalkalmasabb fajtaméz. Savassága miatt savtúltengésben szenvedők ne fogyasszák.
Közkívánatra rendelhettek ordát is. 1 csomagban 250g orda van. Az orda , ricotta más néven a sajtgyártás végén keletkezett savó kifőzése után létrejövő fehérjében és vitaminokban gazdag túróhoz hasonló termék. Íze semleges vajas, tejszínes, állaga lágy, krémes. Sokszínűen felhsználható akár sósan akár édesen. Egy pár ötlet a felhasználásához: palacsintába édesen vagy kaprosan, boci sütibe túró helyett, szendvicskrémeknek fűszerezve, tésztába töltve mint a derelye édesen vagy sósan stb. Jó kísérletezést mindenkinek hozzá!