Pasztörizált tehéntejből,oltó és kultúra hozzáadásával.1 db 30 dkg. Friss snidlingel izesitve.
Szívsonka A sertés combjának közepe, kicsontozva. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.
Gyümölcsök a kertemből, sütőben összesütve, beízesítve, egy bögre meleg, vagy hideg valódi gyümölcstea elkészítéséhez. Összetevők: Alma, cukor, víz, citromsav, őrölt fahéj Elkészítési javaslat: 1 üvegnyi (40 ml) mennyiségű sült gyümölcsöt önts le 2,5 dl hideg, vagy meleg vízzel egy bögrébe, jól keved meg és azonnal fogyasztható (de akkor a legfinomabb, ha pár percig hagyod, hogy a gyümölcsök kiadják az ízüket:)
Kistermelői vegán szósz. Összetevők: paradicsom Tartósítószert nem tartalmaz, hőkezeléssel tartósított.
Kistermelői vegán szósz. Összetevők: paradicsomsűrítmény, só, cukor, bazsalikom, oragánó, őrölt bors Tartósítószert nem tartalmaz, hőkezeléssel tartósított.
1 szál körülbelül 20 – 30 dkg. Csomagolás: vákuum tasak. Termékeinket pontos mérés utáni árak alapján kell fizetni! Rendelési és visszamondási határidő keddenként 17.00 óra.
Cukor és tartósítószer mentes. 5l-es kiszerelésben. Alma, sütötök és répa összeállítás.
1 karika hurka körülbelül 30 – 50 dkg. Csomagolás: vákuum tasak. Termékeinket pontos mérés utáni árak alapján kell fizetni! Rendelési és lemondási határidő kedden 19.00 óra.