Mangalica hátszalonna Finom, omlós, lágy szalonna, amely elolvad az ember szájában. A mangalica a Magyarországon őshonos háziállatok egyike, világhírű sertésfajta. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.
 



Füstölt mangalica kolbászunk friss sertéshús, és titkos fűszerkeverékünk elegye. A mangalica a Magyarországon őshonos háziállatok egyike, világhírű sertésfajta. Hagyományosan disznóbélbe töltjük. Tartósítószert nem tartalmaz. Háromnapos füstölés után nyeri el tökéletes ízét, és tarósságát. A füstölt kolbász vásárolható egysége: Pár Egy pár súlya kb.: 0,7-1,3 kg. A végső árat mérés után tudjuk megadni.
 Mangalica Sonka Finom, omlós, lágy husos sonka, amely elolvad az ember szájában. A mangalica a Magyarországon őshonos háziállatok egyike, világhírű sertésfajta. Hagyományos módszerrel készül: A friss húst három hétre sóra tesszük, és utána száraz fűrészporral/forgáccsal három napig füstön tartjuk. Így nyeri el végső ízét, és tartósságát. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A csomagolásnál nem lehetséges pontos kg-ot porciózni, ezért az átvételkor előfordulhatnak minimális eltérések a rendelt mennyiséghez képest.
 



A mangalica zsír, a mangalica szalonnájából, és hájából kiolvasztott, kisütött zsír. A mangalica erőssége a zsírja, hiszen kifejezetten zsírsertésről van szó. Egyrészt vágósúlyának kétharmada zsír, háj és szalonna, másrészt pedig jóval koncentráltabb ízvilágú zsírt produkál, mint a többi sertésfajta. Használhatjuk húsok sütéséhez, süteményekhez, pogácsákhoz, vagy fogyaszthatjuk egyszerűen kenyérre kenve. Saját magunk tenyésztjük a sertéseket Dunaföldváron, és mi termeljük meg a takarmányt is Dunaföldvár határában. Igyekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyommal kerüljenek a termékeink, a fogyasztók asztalára. A mangalicazsírt fél kg-os kiszerelésben tudjuk kínálni.
 Közeli lejáratú termékek 30%-os kedvezménnyel. A csütörtöki átadó naptól számítva 2-3 napon belül kell elfogyasztani.A csomag tartalmazhat joghurtot, körözöttet, krèmsajtot, grillsajtot, stb. Zsákbakecske, attól függően,hogy mi marad előző hétről.
 
Másodosztályú erős paprika : Egy csomagban 4 db van . Kicsit görbe , de finom.
 100% Természetes méhviaszból készült gyertya. Az égése során negatív ionokat bocsájt ki, mely kedvezően hat a szervezetünkre, tisztítja a helyiség levegőjét. A kellemes illatát a méznek és a bene lévő propolisznak köszönheti. Természetes fénye nyugtató hatással bír az emberi testre és lélekre.
 Ünnepi mézválogtás díszdobozban. A csomag tartalmaz akác, vegyes és repce mézet 3db 250g-os kiszerelésben.
 Retek mikrozöld ropogós, friss zöld hajtásai csípős retek ízélményt kínálnak. A zsenge növények erőteljes retekaromája kiválóan feldobja a legegyszerűbb ételeket is, különösen szendvicsekben, tálételekben vagy keleti ihletésű fogásokban. Frissen fogyasztva természetes ízfokozó, amely szinte bármely ételbe karaktert visz. Íze: Csípős, friss retek ízű. A doboz 50g frissen vágott növényt tartalmaz. A növénykék 4-5 napig is megtartják frissességüket amennyiben a következő módon tárojuk. Tegyünk egy papírtörlő darabot a fedél alá és fején állva tegyük a hűtő zöldségtároló fiókjába, ha van ilyen. Minden ☀️ (nap) ellenőrizzük és szükség esetén cseréljük szárazra a papírt. Köszönöm a vásárlást és jó étvágyat kívánok hozzá!