Mi az a Csinta? 100% gyümölcs és semmi más A Csinta csakgyümölcs snack, mely elevenséget visz a hétköznapokba és megszínesíti a közös kalandokat. Természetes energia utánpótlás a hét minden napjára. Az Sárgabarack Csinta összetevői: alma, sárgabarack és semmi más. Súly: 12g A főként hazai termelőktől származó gyümölcsök legjavát szárítjuk alacsony hőfokon, hogy a lehető legtöbb vitamin és természetes íz jusson el hozzátok! A Csintát mindenki szereti, de leginkább a gyerekek kedvence, a tízórai és a közös családi kirándulások elmaradhatatlan kísérője! A Csinta azoknak készül, akik az ízek mellett a tartalomra is különös hangsúlyt fektetnek. Kiváló egészséges energia utánpótlás kicsiknek, nagyoknak és még nagyobbaknak. Az édes, a savanykásabb vagy a fűszeresen gyümölcsös ízvilágot szeretitek? Biztosan megtaláljátok a kedvenceteket a 100%-ban adalék- és tartósítószer-mentes csakgyümölcs Csinta snackek között.
Mi az a Csinta? 100% gyümölcs és semmi más A Csinta csakgyümölcs snack, mely elevenséget visz a hétköznapokba és megszínesíti a közös kalandokat. Természetes energia utánpótlás a hét minden napjára. Az Szilva Csinta összetevői: szilva és semmi más. Súly: 12g A főként hazai termelőktől származó gyümölcsök legjavát szárítjuk alacsony hőfokon, hogy a lehető legtöbb vitamin és természetes íz jusson el hozzátok! A Csintát mindenki szereti, de leginkább a gyerekek kedvence, a tízórai és a közös családi kirándulások elmaradhatatlan kísérője! A Csinta azoknak készül, akik az ízek mellett a tartalomra is különös hangsúlyt fektetnek. Kiváló egészséges energia utánpótlás kicsiknek, nagyoknak és még nagyobbaknak. Az édes, a savanykásabb vagy a fűszeresen gyümölcsös ízvilágot szeretitek? Biztosan megtaláljátok a kedvenceteket a 100%-ban adalék- és tartósítószer-mentes csakgyümölcs Csinta snackek között. Az intenzív és természetes gyümölcsök mellett a Csinta játékos formája és izgalmas textúrája is lenyűgözi a gyerekeket!
Ebben az évben is elkészült natur termékeim mellé egy igazi valódi prémium szuperélelmiszer. Nagy tisztaságú környezetben gyűjtött by Andi's 100% natúr Csipkebogyóhús lekvárom. Immunerősítő, magas rosttartalom, öregedésgátló, érfal erősítő, ízületi fájdalom, légúti megbetegedések ellen, vérképző hatású, májvédő és méregtelenítő hatásai mellett számtalan jótékony hatással bír. Fogyasztható önmagában, süteményekbe, piskótába, palacsintába, kenyérre kenve, lábadozás nátha esetén vagy csak úgy akár gyerekeknek is kiskanállal eszegetve. Összetevő: 100% gyümölcsvelő, cukor. Befőzőautomatában készítve így ténylegesen minden hatóanyag benne is marad! Nem tartalmaz hozzáadott vizet, semmilyen zselésítő anyagot, ízfokozót, tartósítószert, színező anyagot. Felbontás követően hűtőben tárolandó. 314ml/üveg
Kistermelői vegán szendvicskrém. Összetevők: füstölt padlizsán, csípős zöldpaprika, kápia paprika, paradicsomlé, sárgarépa, vöröshagyma, extraszűz olivaolaj, napraforgó étolaj, só, cukor, feketebors, babérlevél. Tartósítószert nem tartalmaz, hőkezeléssel tartósított.
Csokis-mentás krémméz. Egy igazán különleges krémes finomság. Ínyenceknek ajánlott. Alapja a repceméz, mely a kristályosodása alatt egy krémes állagot vesz fel. Ajánlott fogyasztás előtt átkeverni.
A bodzaecetet méz nélkül erjesztett, szűretlen almaecetből készül, melybe frissen szedett, teljesen kinyílt bodzavirágzatokat áztatnak. Az almaecet savtartalma az áztatás során feltárja és kiáztatja a bodza virágporát, mely így varázslatos illatot és zamatot kölcsönöz a terméknek. 100% almaecetben áztatott bodzavirágzat, 5-8% közötti savtartalommal. Az almát kíméletesen cefrézik, majd a kierjedés után a leszűrt almabort beoltják a saját ecetsav baktérium kultúrával. Hat hónap lassú érlelés után lefejtik, majd a bodzavirágzás idején nagy mennyiségű bodzavirágzatot áztatnak benne. Ülepedés után fejtik és palackozzák. Mivel semmilyen külső hatás nem éri, ezért az alma eredeti vitamin-, antioxidáns- és ásványi anyag (kálium, kalcium, cink, fluor, jód és szelén) tartalma mellett, az ecetsav baktériumok által termelt enzimek emelik a beltartalmi értékét. Gyártó : Csúzi Pincészet Monor
100% fekete ribizli ecet, 5-8% közötti savtartalommal. A fekete ribizli kíméletesen cefrézik, majd a kierjedés után a leszűrt feketeribizli bort beoltják a saját ecetsav baktérium kultúrával. Hat hónap lassú érlelés után lefejtik és palackozzák. Mivel semmilyen külső hatás nem éri, ezért az eredeti vitamin-, antioxidáns- és ásványi anyag (kalcium, kálium, magnézium, vas, mangán és cink) tartalma mellett, az ecetsav baktériumok által termelt enzimek emelik a beltartalmi értékét. Zöldség- és gyümölcssaláták alaplevéhez, koktélokhoz és húsok pácolásához ajánljuk. Gyártó : Csúzi Pincészet Monor
Almaecet (100%) bazsalikommal A felhasznált almafajták: Gala must, Elstar, Granny smith, Jonagold, Idared. 100 ml termék 250 g alma felhasználásával készült. Érlelési idő 6 hónap, savtartalom 5%. Az almát kíméletesen cefrézik, majd a kierjedés után a leszűrt almabort beoltják a saját ecetsav baktérium kultúrával. Hat hónap lassú érlelés után lefejtjik és palackozzák. Mivel semmilyen külső hatás nem éri, ezért az eredeti vitamin-, antioxidáns- és ásványi anyag (kálium, kalcium, cink, fluor, jód és szelén) tartalma mellett, az ecetsav baktériumok által termelt enzimek emelik a beltartalmi értékét. Gyártó : Csúzi Pincészet Monor
Összetétel: almaecet (100%). Kakukkfű A felhasznált almafajták: Gala must, Elstar, Granny smith, Jonagold, Idared. 100 ml termék 250 g alma felhasználásával készült. Érlelési idő 6 hónap, savtartalom 5%. Az almát kíméletesen cefrézik, majd a kierjedés után a leszűrt almabort beoltják a saját ecetsav baktérium kultúrával. Hat hónap lassú érlelés után lefejtjik és palackozzák. Mivel semmilyen külső hatás nem éri, ezért az eredeti vitamin-, antioxidáns- és ásványi anyag (kálium, kalcium, cink, fluor, jód és szelén) tartalma mellett, az ecetsav baktériumok által termelt enzimek emelik a beltartalmi értékét. Gyártó : Csúzi Pincészet Monor